Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

Ulaşamamanın, kavuşamamanın verdiği kuyruk acısı.

Evli barklı kadınsın eski sevgilinin telefonu sende ne arıyor. Ne diye araşıyorsunuz. Değiştir hattını kardeşim yaa. Aynı durumda eşin olsa, yıkar dağıtırdın ortalığı eşim eski sevgilisiyle konuşuyor, hemde unutmamış onu, çok seviyormuş diye. Kan kustururdun adama. Eşinin ve çocuğunun suçu günahı ne. Sil at artık bu adamı kafandan.

O da az değilmiş he şerefsiz, neymiş efendim "şu an yatak odasında olan sen olmalıydın sana sarılmalıydım da bilmem ne" Ulan sen evli barklı bir kadını aradığını bilmiyormusun. Önceden düşünseydin bunları, işleri bahane etmeseydin. Laf işte hepsi.

Sen unutmak, kafandan atmak isteseydin çoktaaan başarırdın bunu. Seninde işine geliyor böyle:kızgın:

tabiki herkesin ilk aşkı vardır ama kimse buraya unutamadım diye yazmıyor ya da arada bir konuşmuyordur

benimde var ilk aşkım unutulmuyor ama tatlı bir tebessüm sadece ilk aşlar unutulmaz ama görüşmenin alemi yok

sizin içiniz rahatsa bu absürt iletişimden buyrun devam edin.. vicdanınızı rahatlatacak bişey duyacağınızı sanmam.evet ne hoş buyrun devam edin hatta dananın kuyruğunu koparın bir güncük buluşuverin. gönlünüz şenlensin. hem çocuklarınızıda evlendirirsiniz ilerde aman ne hoş..
unutamıyorum demeyin bari egonuzu tatmin etme amacınız aşikar..

tabi canımm nolacakki arkadaşça dostça buluşuversinler..eskileri yadederler....

yade beni anlıyorsun değilmi ,onunla kesinlikle yüzyüze görüşmem zaten ,onunda böle bir niyeti yok ..sadece bazen aklıma geliyor ve hemen gözlerim doluyor ..

bak canımmm kesinlikle görüşme benim görüşmem nasıl oldu biliyomusun benim evlendiğimden habersiz beni aradı evlendiğimi söyledim baktım bir ikikez yine aradı dedim olmıycak ya ben ne yapıyorum....ve telefon hattımı değiştirdim kızlar doğru söylüyor güzelim bir nevi eşini aldatıyosun onun içindirki görüşme hattını değiştir..onun yakınlarıylada görüşme...sana hatırlatacak herşeyi siz hayatıondan eşin ve çocuğunu düşün.....

Bunun bir çözümü yok,eşimi çok seviyorum demişsiiz eşinizi ve çocuğunuzu sevmeye devam edip o kişiyle hiçbir şekilde iletişim kurmayacaksınız,resmine bakmayacaksınız,aklınıza geldiğinde düşünmeyeceksiniz v.s

Gerçekten birbirini seven insanların ayrılmayacaklarına inanırım ben savaşacaklarına ne olursa olsun,demekki ikinizden biri yeterince sevmemiş böyle düşünün.

arkadaşın sana burda böyle şeylerin pek hoş karşılanmayacağını söylememiş anlaşılan..hepimiz kadınız evet ama burda böyle şeyler yaşanmaz tatlım...
bir kere önyargısız eleştirmek istiyorum..adam seni sevmiş olsa gelir evlenirdi madem seni mutlu edemeyeceğini maddi olarak imkansızlıkları olduğunu düşündü sen evlendikten sonra bir çırpıda nasıl evlendi evlendiği kadın onunla soğan ekmek yemeye razı olduda senmi olmadın olmadıda senmi dedin benim standartlarım yüksek sen düşürürsün diye?
seni gerçekten seven bir insan olsa evlendiğini duyduktan sonra bukadar mutluluğunu istiyorsa birdaha değil aramak senin onu bulamayacağın kadar uzaklaşması gerekirdi çevrenden...
madem eşini seviyosun hiiç kafanı bulandırmaya kalkma...eğer yatağında seni isteseydi ve gerçekten isteseydi sen olurdun...burada ne şartlarda evlenen arkadaşlar var git hepsini oku mezhep farkı varken bile herkese herşeye rağmen evleniyorlar burda insanlar gerçekten seven insanda böyle yapar yapmalı...
ne kendini ne bebeğini yak ...eşin seni seviyodur yazık etme değseydi zaten onunla olurdun kısmetinde yokmuş...cesarretsizmiş...
bence okkalı bir mesajla birdaha seni aramamasını sağla yoksa eşinin seni yakalaması için dua edebilirim....kusura bakma...

bence hata en başta, aklında, kalbinde başkası varken bambaşka biriyle evlenmenizde.

ailenize saygı duyup bu davranışlarınızdan vazgeçin.

oncelıkle hoşgeldın..
eger yapıcagım yorum senı bı nebze rahatlatıcaksa ne mutlu bana..
buyuk bı aşk yaşamıssın ayrılma sebebınız ıse sadece aıenızmıs..bırbırınızden ne nefret etmıssınız ne aldatılma sıddet var ortada sadece ailen yuzunden sevıgın kısıden ayrıulmıssın..
gecmısde yaşadıgın aşk hala onunde..
unut dıyemez kımse sana cunku guzel bı aşk neden unutulsunkı..
sımdı evlısın bebegınde var esınıde sevıyosun ve bana sadece o kısıyı esım unutturdu dıyosun..
dememkıı gercekdende unutturmus kı esın eve geldıgınde ona sarıldıgında guclu oluyosun..
onunda bı yuvası var senınde ıkınızde yazık etmeyın yuvanıza eslerınıze cocuklarınıza..
bırakın aşkınız masum ve saflıg ıle kalsın..numaranı degıstır aramasın senı ..
gecmısde bırak herseyı ..gelecegıne bak..a.s.

sağol arkadaşım ,işte tam olarak bu ,aramızda hiçbirşey yokken ayrılmanın verdiği acıyı yaşadım yıllarca ,şimdi çook mutluyum .
buluşuverin ne olacakki diye latife yapmışsınız ama böyle bir durum zaten olamaz ,ben böyle bir insan değilim ,geçmişte yaşanan masum bir aşkı anımsıyorum ara sıra hala ..
yaptığı yalnıştı zaten ,aramaması gerekiyordu ,ona da söyledim 2 kez numara değiştirdim yine buldu ,geçmişten tanıdığımız ortak kişiler çok..buluyor bir şekilde .zaten topu topu 3 kez aradı 3 yılda , biri ilk anlattığım ,biri yalnışlıkla ,diğeri de bebeğim doğduğunda hayırlı olsun demek içindi ..

neden eski sevgiliyle evli bir kadın görüşür ki...
hatta unutamamışsa. bile bile lades... adam resmen zaafını kolluyor...sen bir an açık kapı bıraksan,dalacak içeri. bakın söyleyeyim. sizde o kapıyı aralıyı aralıyıveriyorsunuz arada sırada.
size o yatak muhabbetini yapan adamı nasıl budamadınız kii.
bunu dinlerken rahatsız olmadınız mı.. o an kesmeliydiniz iletişimi...
.

ya içimde kalmasın :
nasıl seviyosunuz eşinizi? nasıl çok seviyosunuz yani? çok seviyosanız nasıl başkasını görüyor gözünüz?unutamıyorsunuz?
kestane kebap acele cevapbuyrunnnnnnnnn

aslında güzelim sende de hata var yatağımda sen olmalıydın falan böyle kelimeleri kullanmasına nasıl müsade ettin..sen evlisin..başkasının eşisin..tepkini neden koymadın belki koysaydın böyle olmazdı..kesinlikle hattını değiştirrrrrr...

Ulaşamamanın, kavuşamamanın verdiği kuyruk acısı.

Evli barklı kadınsın eski sevgilinin telefonu sende ne arıyor. Ne diye araşıyorsunuz. Değiştir hattını kardeşim yaa. Aynı durumda eşin olsa, yıkar dağıtırdın ortalığı eşim eski sevgilisiyle konuşuyor, hemde unutmamış onu, çok seviyormuş diye. Kan kustururdun adama. Eşinin ve çocuğunun suçu günahı ne. Sil at artık bu adamı kafandan.

O da az değilmiş he şerefsiz, neymiş efendim "şu an yatak odasında olan sen olmalıydın sana sarılmalıydım da bilmem ne" Ulan sen evli barklı bir kadını aradığını bilmiyormusun. Önceden düşünseydin bunları, işleri bahane etmeseydin. Laf işte hepsi.

Sen unutmak, kafandan atmak isteseydin çoktaaan başarırdın bunu. Seninde işine geliyor böyle:kızgın:

Wayyy döktürmüşüz.(katılıyorum) Şaka maka bir yana seven insan maddi durumu bahane etmez.Saygılı kendini bilen bir erkek evli bir kadına sokulmaz.

Hissettiğiniz şey sadece yaşanmamışlığın verdiği bir acı.Yaşasaydınız belkide kedi-köpek gibi birbirinizi yiyecektiniz.Ortam romantizm değil ormantizm olacaktı.Rahatınızı kaçırmayın boş yere

Bence telefonlaşmaya devam edin,ama sıkıyorsa eşinize söyleyerek..
Hatta eşinize hala o günleri unutamadığınızı,faceden takip ettiğinizi,telefonla görüştüğünüzü ve her seferinde kahredip ağladığınızı,bebelerinizi kerttiğinizi,mümkünse onun da saçlarını beyaza boyamasını istediğinizi,belki bir nebze ona bakarken eski sevgilinizden bir parça göreceğinizi söyleyin bir de..Eşiniz okey diyorsa bize halt yemek düşer :delphin:

arkadaşın sana burda böyle şeylerin pek hoş karşılanmayacağını söylememiş anlaşılan..hepimiz kadınız evet ama burda böyle şeyler yaşanmaz tatlım...
bir kere önyargısız eleştirmek istiyorum..adam seni sevmiş olsa gelir evlenirdi madem seni mutlu edemeyeceğini maddi olarak imkansızlıkları olduğunu düşündü sen evlendikten sonra bir çırpıda nasıl evlendi evlendiği kadın onunla soğan ekmek yemeye razı olduda senmi olmadın olmadıda senmi dedin benim standartlarım yüksek sen düşürürsün diye?
seni gerçekten seven bir insan olsa evlendiğini duyduktan sonra bukadar mutluluğunu istiyorsa birdaha değil aramak senin onu bulamayacağın kadar uzaklaşması gerekirdi çevrenden...
madem eşini seviyosun hiiç kafanı bulandırmaya kalkma...eğer yatağında seni isteseydi ve gerçekten isteseydi sen olurdun...burada ne şartlarda evlenen arkadaşlar var git hepsini oku mezhep farkı varken bile herkese herşeye rağmen evleniyorlar burda insanlar gerçekten seven insanda böyle yapar yapmalı...
ne kendini ne bebeğini yak ...eşin seni seviyodur yazık etme değseydi zaten onunla olurdun kısmetinde yokmuş...cesarretsizmiş...
bence okkalı bir mesajla birdaha seni aramamasını sağla yoksa eşinin seni yakalaması için dua edebilirim....kusura bakma...

canım son cümlen hrikaydınaniknaniknaniknaniknaniknanik

sağol arkadaşım ,işte tam olarak bu ,aramızda hiçbirşey yokken ayrılmanın verdiği acıyı yaşadım yıllarca ,şimdi çook mutluyum .
buluşuverin ne olacakki diye latife yapmışsınız ama böyle bir durum zaten olamaz ,ben böyle bir insan değilim ,geçmişte yaşanan masum bir aşkı anımsıyorum ara sıra hala ..
yaptığı yalnıştı zaten ,aramaması gerekiyordu ,ona da söyledim 2 kez numara değiştirdim yine buldu ,geçmişten tanıdığımız ortak kişiler çok..buluyor bir şekilde .zaten topu topu 3 kez aradı 3 yılda , biri ilk anlattığım ,biri yalnışlıkla ,diğeri de bebeğim doğduğunda hayırlı olsun demek içindi ..

hem çok mutluyum diyorsunuz hem de arada bir fotografına bakıp ağlıyorum, ben anlamıyorum. size emek veren insanlara bunu yapmamalısınız. eşiniz böyle bir şey yapsa eminim normal karşılayıp eskiden yaşadığı bir masum aşkı anıyor arada demezdiniz akannehir

durumunu çook çok iyi anlıyorum

ama sana şunu söyleyim
onunla görüşmeyi bırak
ve kardeşiyle de haberleşiyormuşsun sanırım onunla da görüşme
sebep isterse durumu anlat ve uzaklaş
inan ki sesini duymayınca ondan haber almayınca herşey değişecek ve yüreğine soğukluk girecektir

anladığım kadarıyle bir inat uğruna birbirinizi harcamışsınız ..çok yazık etmişsiniz...
asıl hatalı olan da karşındaki olmuş seni bırakarak ..
aynı durumda olan bir arkadaşım(erkek) vardı..aynı muhabbet ben seninle evlenemedim ama oğluma kızını alıcam şeklinde...hala öyle bakışır dururlarmış..
onca şey yaşanıp bittikten sonra böyle eskileri kurcalamak yersiz bir davranış olmuş yani eski erkek arkadaşının yaptığı...senin aklın da haklı olarak karışmış...
öte yandan eşine de aşık olarak evlenmişsin...
bence irtibatını devam ettirme o şahısla...sen yıpranırsın...onun için hava hoş...
belki evliliğinden memnun değildir(!) seni aramıştır(bu bahane olamaz ama işte)...sen yüz vermezsen gider bu sefer de başka birini bulur ...kötükedihüso

hadi o densiz yok yatağımda sen olmalıydın falan seni tavlamaya çalışmış
e kızım sen de desene
len edepsiz utanmıyon mu evli barklı kadına bunları demeye dye kalaylasana
oturup telefonda ağlamışsın bir de....
yüz bulmuş senden
evine barkına yazık etme
bak eşimi seviyorum diyorsun
eşini v e kendmni harap etme

aynı şeyi eşin yapsaydı nasıl hissederdin?
ayrıca başka birine aşık, hatta onun için ağlayabilen bi kadının başka bi adamla gerek cinsel gerek ruhsal anlamda uyumlu olcağını sanmıyorum, bunu eşinize yapmaya hakkınız var mı?
eşinizi özgür bırakın o zaman

Back
X