E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi always_you
eşine aşık değilsin, sevdiğin erkek eşin değil eski sevgilin...kafan karışık ...seven kadının kafasını karıştırmaya hiçbir erkeğin gücü yetmez...evli olduğunun ağırlığı olduğun için çocuğun olduğu için ancak kendini bu kadar tutabiliyorsun...ne kadar tuttuğunda ortada...eski eskide kalmıştır...sana tel etmesi yanlış senin telefonlarına bakman yanlış görüşmeniz yanlış eşin eski sevgilisiyle görüşse kıyamet kopartırsın dimi...yanlışı kendin için yapmayacaksın....3 yıllık evliliğinde kocan biliyormu acaba aklında başka bir adamın olduğunu... bir günde kaç kez düşünüyorsun...
neden deli gibi aşıkken bir başkasıyla evleniyorsun..
sevgilim diyebiliyorsun bu kelimeyi asla söyleyemem ben sevgilim kocamdır demen lazım bu şekilde düşünmelisin...
ne kadar namuslu adammışşşşşşş ahhhhhh nerde böyle erkek sen nişanlanıyorsun 1 hafta sonra evleniyorsun 1 hafta sonra doğuruyorsun 1 hafta sonra onunda başına aynı şeyler geliyor elinin altında mı varmış hemen böyle evlenecek biri gerçektende sözünün eriymiş tebrik ettim!!!!..herneyse öptüğüm kokladığım kadın sen olmalıydınnnnn dediğinde sakın beni arama demeliydin...tek ve son sözüm
illaki yatağa girmek değildir aldatmak...bir başkasını düşünmek , onu özlemek onunla telde konuşmakta ihanettir...aklını başına almalısın hemde acil tarafından
neden deli gibi aşıkken bir başkasıyla evleniyorsun..
sevgilim diyebiliyorsun bu kelimeyi asla söyleyemem ben sevgilim kocamdır demen lazım bu şekilde düşünmelisin...
ne kadar namuslu adammışşşşşşş ahhhhhh nerde böyle erkek sen nişanlanıyorsun 1 hafta sonra evleniyorsun 1 hafta sonra doğuruyorsun 1 hafta sonra onunda başına aynı şeyler geliyor elinin altında mı varmış hemen böyle evlenecek biri gerçektende sözünün eriymiş tebrik ettim!!!!..herneyse öptüğüm kokladığım kadın sen olmalıydınnnnn dediğinde sakın beni arama demeliydin...tek ve son sözüm
illaki yatağa girmek değildir aldatmak...bir başkasını düşünmek , onu özlemek onunla telde konuşmakta ihanettir...aklını başına almalısın hemde acil tarafından