Eimi teste tabi tuttum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee sonuc ,en cok deneme olayından sonrakı durumu merak ederım bende ..

bacım senin derdin yok heralde, başına sıkıntı arıyorsun..

burada gerçekten derdi olanları biraz oku da, haline şükret....

ya arkadaşım ben en çok sonucu merak ettim şu arkadaşta bir ortaya çıksa da sonucu öğrensek...

arkadaslar yazilanlara cvp yazmadimki konu guncelligini yitirsin ve sayin konu sorumlulari ricami yerine getirip konumu silsinler ama maalesef bunlar olmadi...her insanin icine ay da yilda 1 defada olsa kurt giriyor en cokta beni buna iten bu tur sitelere girmem her kafadan baska bir sey okuyorsun ve gun gelirki acabami........? diyorsun...aslinda esime guvenim tam onu canimdan cok seviyorum eminim oda benim icin ayni seyi dusunuyor.dedim ya yaptim bir hata yazilanlarada hak verdim tamamen gereksiz birsey.esim isten geldikten sonra anlattim ben yaptim askim dedim..gerek yoktu biliyorum ama tamamen can skintisi diyelim dedim..oda uzatmadi ve konu kapandi ama siz bayagi uzattiniz :) masallah....cok tesekkur ediyorum hepinize dedigim gibi bende kabul bir hataydi ve tekrari asla olmayacak...

iyi güzel bi sonuç aslında haklısınız insan kötü şeyler duya duya basına gelecek sanıyor..bazen okuduklarımızdan fazla etkileniyoruz burda...etkilenenler okuyacakalrı baslıklara dikkat etmeliler..

arkadaslar yazilanlara cvp yazmadimki konu guncelligini yitirsin ve sayin konu sorumlulari ricami yerine getirip konumu silsinler ama maalesef bunlar olmadi...her insanin icine ay da yilda 1 defada olsa kurt giriyor en cokta beni buna iten bu tur sitelere girmem her kafadan baska bir sey okuyorsun ve gun gelirki acabami........? diyorsun...aslinda esime guvenim tam onu canimdan cok seviyorum eminim oda benim icin ayni seyi dusunuyor.dedim ya yaptim bir hata yazilanlarada hak verdim tamamen gereksiz birsey.esim isten geldikten sonra anlattim ben yaptim askim dedim..gerek yoktu biliyorum ama tamamen can skintisi diyelim dedim..oda uzatmadi ve konu kapandi ama siz bayagi uzattiniz :) masallah....cok tesekkur ediyorum hepinize dedigim gibi bende kabul bir hataydi ve tekrari asla olmayacak...

Haydaaa.akannehir..Yorum yazmakta mı kabahat oldu şimdi?kaydirigubbakcemile3

İlahii Berfinn...kaydirigubbakcemile3

Neyse halldettiğinize sevindim..Ben uzatmadan uzayım burdan..-tatlicadiarzu-

yani sizin konunuza cevap vererek hata mı etmiş olduk...şakkıdı
pardon bidaha olmaz...:delphin::delphin:

Haydaaa.akannehir..Yorum yazmakta mı kabahat oldu şimdi?kaydirigubbakcemile3

İlahii Berfinn...kaydirigubbakcemile3

Neyse halldettiğinize sevindim..Ben uzatmadan uzayım burdan..-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok uzatıyosun Denizcim çokkkk kaydirigubbakcemile3

eşinini aklında yokken aklına saçmalıklar sokmuşsun neyseki sana söylemiş bide...
kendininde ağrısız başını ağrıtmışsın...amacın neydi hala anlamış değilim....

ıyy bu test olaylarına gıcık oluyorum..eşimde bana daha yeni cıkmaya başldığımızda yapmıştı 2 gün konuşmadım onunla iğrenç bi durum bence...

Böyle oyunlara ne gerek varki...

Direk gidip sorsaydınız eşinize ...CADIARZU

kronik rahat batması olmuş zannımca......

ne diye dertsin başınıza dert açıyorsunuz ki yaaaaaa....

Saçma sapan şeyler..
Rahatta batmış huzurda batmış sana.
Birşeyden şüphelensen tamamda durup dururken de yapmak garip yani.
Neyseki olayı açıklığa kavuşturmuşsun.

Back
X