Eimin ailesinin patavatszl?

MelisaMelisa

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
52
0
296
İstanbul
kızlar merhaba, artık eşimin ailesinin abuk sabuk laflarına alıştım kafama takmıycam diyorum ama olmuyor. benim ablamın 1 yaşında bir oğlu var. bir akşam bize geldiler ve eşimin babası yeğenime ailemin yanında "bu çocuk uzaylılara benziyor" dedi. mosmor oldum. ne diyeceğimi bilemedim. konu kapandı. çok sonra kendi annemle konuşurken ablamın bu söze çok üzüldüğünü söyledi. bende eşime anlattım. oda takma kafana boşver. babamı biliyorsun ne diyeceği belli olmaz dedi. bugünde yine oturuyoruz. bu seferde annesi yeğenimin doğum günü resimlerine bakmak istedi. gösterirken. bu çocukta tuhaf bir model. aynı uzaylılara benziyor ama naparsın rabbim böyle yaratmış. ama sanki spastik gibi dedi. bu sözler mideme oturdu. o benim biricik yeğenim neticede. ve bana göre çok tatlı çünkü benim canım. hiçbişeyde diyemedim. ama çok kötüyüm. kızlar 5 vakit namaz kılan bir insan allahın yarattığı canı bu kadar acımasız eleştirebilir mi? artık cahilliklerinden bıktım, çünkü lafları çok canımı acıtıyor.:gitme::gitme:

ay kucucuk cocuga ettgı laflara bak
ıyı tutmusun
ben olsam uzaylının hasını görmek ıstıyosan aynaya bak derdım:mymeka::dilcikar:

ne büyük kabalık.senin yerinde olsam dayanamaz kavga ederdim.bırakın sizin yeğeninizi hiçbir çocuğa söylenmez bu.

1 yaşında daha melek o nasıl ona öyle bir yakıştırmayı yapar koca adam.
hem çok günah bişey. beş vakit namaz kılan birinin bunun çok günah olduğunuda bilmesi gerek diye düşünüyorum.
cahillik mi, patavatsızlık mı, düşüncesizlik mi yada üçü birden mi:)

niye demedin baba öyle deme günahtır nasıl yakıştırabiliyosun diye.

valla kusura bakma ama sen böyle sustukça daha kötüsünüde söylerler,benım bıle ıcım acıdı okudugumda ne munasebet ya nasıl böyle benzetmelerde bulunabılırler cok uzuldum ve cok sınırlendım okuyunca..

sanırım eşinin ailesi epey patavatsız çok ayıp etmişler sonuçta o çocuk senin yeğenin
hemde allahın yarattığı ile resmen dalga geçmişler günaha girmişler keşke cevabını verseydin
bidaha yaparlarsa sakın susma

tutma içinde boz..!
Baba niye öyle diyorsun,o da evlat,hem neyi var benim yeğenim çok seviyorum de..
Allah yaratmış bize laf düşer mi de,bozulsun bir kez de ne olur??

afedersın ama manyakmı ya onlar ?
kucuk cocuk be o.. hele annesıne karsı.. Allah akıl fıkır versın onlara..
yarın bır gun bır kaza gecırebılır uzaylı nasıl oluyomus aynadan da gorebılırler..
bunu hıc akıllarına getırmezler tabı..

aay sinir ettiler vallaha,
benim eski sevgilimin annesi böyle dangalaktı ben de bir laf edemiyrodum sonra son sürrat kaçtım
allah korudu yarebbim ne garip insanlar var dengesiz insanlar var şu dünyada, agazları bohca gibi mubarek,

sen de sessiz kalma hiç ne diyeyim hatalarını da anlamazlar ki.

kızlar evet susmak istemiyorum ama ne cevap vereceğimi bilemiyorum. daha önceki konularımı bilen varsa eşimin ailesiyle ne çok sorunlar yaşadığımı bilirler. yuvamın yıkılmasına çok az kalmıştı. direkten döndüm. sırf 2 yaşındaki kızım için. ama bu sözleride yutmak istemiyorum. ben onları herşeyiyle allaha havale ettim. allahlarından bulsunlar. özelliklede kayınvalidem.

bu ne bicim saygısızlık..Allahın yarattıgına laf etmek onların ne haddine..benim yeğenime böyle bi laf edilse "yaptıgınız büyük günah" diye ufacık uyarırdım.eger anlamıyorlarsa eşimin ailesiyle konusmasını isterdim

Bence de anında yapıştır lafı...Ne demek yaa..İnsan haddini bilir biraz..Edepsiz kadın !!!Çok üzgünüm çoook

kendimi ablanın yerine koydum da çok sabırlıymış ablan ve tabikide sende orada sen keşke 2 çift laf etseydinde uzaylıyı gösterseydin onlara

Susmayın sizde gereken cevabı verin altta kalmayın ..
Bu gibi sözlere cevab vermeyince iyice güç alıyor bu insanlar vede devamı geliyor..

sabrına hayranım ben olsam çok farklı tepkiveriridim ve onları kovmaktan beter ederdim ne saçama şey ya kötükedihüso küçüçük bebek oya onamı kalmış boşuna kılmasın namaz falan

Allah onlara akıl fikir versin ve onları hidayetlerine erdirsin.. terbiyesizliğinde bukadarı.. ayrıca lğtfen sessiz kalma ne hadlerine bir bebeğe laf söylemek her ne olursa olsun o sizin canınız... işte insanların bedeni sağlam gözüksede ruhları çok hasta olabiliyor.. sessiz kalma arkadaşım... ""ALTTAN ALAN ALTTA KALIR"" derler....

Back
X