- Konu Sahibi MelisaMelisa
kızlar merhaba, artık eşimin ailesinin abuk sabuk laflarına alıştım kafama takmıycam diyorum ama olmuyor. benim ablamın 1 yaşında bir oğlu var. bir akşam bize geldiler ve eşimin babası yeğenime ailemin yanında "bu çocuk uzaylılara benziyor" dedi. mosmor oldum. ne diyeceğimi bilemedim. konu kapandı. çok sonra kendi annemle konuşurken ablamın bu söze çok üzüldüğünü söyledi. bende eşime anlattım. oda takma kafana boşver. babamı biliyorsun ne diyeceği belli olmaz dedi. bugünde yine oturuyoruz. bu seferde annesi yeğenimin doğum günü resimlerine bakmak istedi. gösterirken. bu çocukta tuhaf bir model. aynı uzaylılara benziyor ama naparsın rabbim böyle yaratmış. ama sanki spastik gibi dedi. bu sözler mideme oturdu. o benim biricik yeğenim neticede. ve bana göre çok tatlı çünkü benim canım. hiçbişeyde diyemedim. ama çok kötüyüm. kızlar 5 vakit namaz kılan bir insan allahın yarattığı canı bu kadar acımasız eleştirebilir mi? artık cahilliklerinden bıktım, çünkü lafları çok canımı acıtıyor.:gitme::gitme: