Eimin av merak

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
arkadaşlar eşimin av merakı var.ama şöyle böle değil hastalık derecesinde...
pazar günleri hep avda geçiriyor.sabahın 5 inde kalkıyor gitmek için....bende çalışıyorum.tek birlikte vakit geçireceğimiz gün pazar.ne birlikte kahvaltı yapabiliyoruz.nede şöyle bi güzel pazar sabahı geçirebiliyoruz.defalarca gitmemesini söyledim ama bu benim hastalığım diyor.yeni evliyken evde yalnız kalmaya korkuyordum
gitmemesi için elimden geleni yapıyordum.ben ağlarken kapıyı çekip gidiyordu....
nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum....FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Hiç uğraşma vazgeçmez.Sen sinir olduğunla kalırsın.Hangi adam eşi istedi diye alışkanlığından vazgeçmiş? Vazgeçenler varsa helal olsun...Adamın kıymetini bilsinler.

off benzer durum dayımda da vardı. bırakmasını değil de azaltmasını isteseniz?
Yani 2 haftada bir gitsin mesela..

benim eşimde de inanılmaz bir balık takıntısı vardı..
cts akşamlarını balıkta geçirmek isterdi..yada pazar sabaha karşı balığa gitmek..sürekli sürekli..
biz 10 senedir birlikteyiz.artık izin vermiyorum..yani evlendiğimiz ilk zamanlar yapıyordu ama şimdi gidemiyor..
bir tek yarın izin vericem o da benim de işim olduğu için zemuszemus

Avladığı hayvancağızların yavrularının belki aç kalıp öleceklerini söyleyerek, onu bu can yakan zevkinden vazgeçirebilirsin. Kusura bakmayın ama avlananlara kızıyorum. Bizim bir komşumuz vardı, her hafta ava giderdi, bir gün yaralı bıraktığı suna ördeği getirmiş, av köpeklerine talim yaptırmak için. O hayvancağızın güzelliğini ve acısını unutamıyorum..

sizin söylediğinizi de söyledim.ama yavrulama döneminde gitmiyorum ben diyor.kışın gidiryor 6 ay boyunca her hafta....hatta işyerinden izin alıyor cmrts de gidiyor.

benim sevgilimde seviyor aa hasatalık dercesinde değil benim babam öyleydi ve ben hep babamla ava giderdim okadar eğlenceliki sende kocanla git ben ilerde evlenince eşim giderse bende onal beraber giderim.(yanlız bizimki balık avı)

Seni çok iyi anlıyorum.Yıllarca av bizim evin birinci sorunuydu.Ama hiçbir zaman kavga etmedim.Keyifli anlarında sıkıntımı kısacık anlattım.Yavaş yavaş bir hafta benimle bir hafta avıyla vakit geçirdi.Beraber olduğumuz zamanları hep keyifli,her seferinde farklı değerlendirmelerle geçirmeyi sağladım.Baba olunca getirdiği av hayvanlarına bakarak kimbilir hangi ana babanın yavrusuydu,yazık çok da güzelmiş diyerek ,duygusal baskı uyguladım.Şimdi tüfeklerinin bakımlarını ben yapıyorum.Kavgayla gürültüyle küsmeyle kesinlikle halledemezsin.İşin zor kolay gelsin,inşallah kararında avlanmayı öğrenir kısa zamanda.

av merakla başlar, bağımlılıkla devam eder,başından bir hadise gelene kadar da bitmez.bu hadiseden kasıt hayvanlarla ilgili yaşadığı olay.
benim babam'da avcıdır,abim ve ben.
ben ilk tüfek attığımda çok heycanlanmıştım.bir daha bırakamadım elimden.ama hayvanlara atmıyorum sadece herhangi bir hedefi vuruyorum.inanılmaz güzel heycanlı bir şey.
benim eşimde silahın görüntüsünden bile korkar.
canım hiç uğraşma kimse vazgeçiremez.

eşimde balık avına gider.. her fırsat bulduğunda beni de götürür. ama tüfekle dağlara çıkmak canice geliyor bana bu görüşte olmasam yapacağından eminim. avla ilgili bir konu açıldığında biri domuz vurmuş birisi ördek tavşan sayıyor.. yarın öbür gün pkk şehri bassa onlarında yavruları vurulsa anlarsın o zaman tüfeği dedim. çok kızdı tartıştı.. neticede eline silah tabanca almıyor.aslınca çok saçma bir benzetme gibi de dursa can ikiside... o tavşanı yemediğinde ölmezsin sonuçta gereği yok. sizde bu gibi şeylerle soğutabilirsiniz.

Canım benimkide balık avına meraklıdır. Hatta biraz önce arkadaşları ile randevulaştı balığa gitmek için..Bende dua ediyorum yağmur yağsın diye :jeyyar:

offffffff
aynı sıkıntı bizdede var
tam bir av,silah tüfek manyağidir eşim
çok tartıştık bu yüzden ilk zamanlar
hata bana hep diyordu sende gel bak çok zevkli
ama ben gidermiyim hiç
inanırmısınız gece 3-4 de kalktığını bilirim ava gitmek için o derece hastalık eşimde
baktım olmuyor
uzlaşmaya gittim
2 haftada bir gidiyor ava
bir pazar benimle geçiriyor bir pazar ava gidiyor zaten bitek kışın gidebiliyor ava
yazın yine her hafta beraberiz
aslında fenada olmadı bende arkadaşlarlan buluşuyorum, kendi başıma alışverişe gidiyorum felan oda güzel oluyor
buarada geçen sene hamileydim o zaman hiç gitmedi ava beni bırakmadı bikere olsun
belki sizdede işe yarar yerimseniben

bu konu tammmm benlik....ben 2 yıllık evliyim benm eşimde tam av manyağı..yeni evlendğimizde ramazan bayramında gitti ava tam 2 gün yatılı ....üzüldüm sıkıldım vs vs konuştum ama vazgeçmiyo.artık bağımlısı olmuş!!!!!!

arkadaşımın dedği gib sabahın 5 de kalkar akşam 7 de 8 de gelir!!! bi ton pasakla birlkte....
artık bende alıştım bu duruma hazırlanırkende beraber hazırlıyorum yiyeceğini....
bizim tek bi pazarımız var onuda o dağda ben annemde geçiriyorum...
dedimki artık yeter!!!!!!!!!!
en azından bi hafta git diğer hafta beraber olalım dedim arada bir oluyo oda..bi ara balık avıda çıkmıştı ama neyseki 2 defa gitti ona..........
benide götürmeyi düşünüyo:))klava:klava:klava:

öylecanım inanırım benim eşimde gece 4 te 5 te gidiyoo..bizimde bi pazarımız var ama ne pazar o dağda ben anamda:))))sen yine şanslısın benm arkadaşlarım bana yakın değiller bide ben kayınvalidemle beraber oturuyorum....ama benmde ehliyetm var eşim ava gdnce arabada bana kalıyo artık öbür yıl çıkar çıkar gezerm oğlumla:)))

hatta ben kocasi ava gidenlerin topiğini açacaktım ama benm eşimden başka yoktur diye açmadım demekki yalnız değilmişm:)))

benim babamda kendimi bildim bileli ava gidiyor hatta bir hafta işi çıkmıştı şehir dışına gdeceklerdi ava konyayaydı herhalde ist dan uçakla gitti düşünavı kaçırmamak için.adamda öyle büyük bir zevk yani.artık annem vazgeçti.çok kavga ettiler tartıştılar.yaş geçince zaten her hafta gitmeyi bünyesi kaldırmıyor.benim eşimdede balık merakı var ama taviz vermiyorum bebeğim küçük ve hafa sonuda yanımda olmazsa halimi düşünemiyorum

ay bi tanıdığım doktor vardı. hamile eşini hiç tanımadığı bir arkadaşının evine bırakıp bir hafta ava gitmiş.
doktordu ama av konusunda manyaktı. eşine de hiçbir hayrı yoktu. doktorların zaten ne kadar yoğun çalıştığını bilirsiniz bir de üstüne her fırsatta ava gidince kadıncağız tek yaşıyordu, ailesinden uzak bir memlekette :gitme:
bunu bir kadın asla yapamaz değil mi?
erkekler bu cesareti bizden buluyor, malesef :umursamaz: ben de kocasına söz geçiremeyenlerdenim..

benim eşiminde balık avı merakı vardı.. hala da var... allahtan çıkarken alıştırmışım da beraber gideriz hep.. aslında zevklide..biz tuttuğumuz balıkları geri bırakıyoruz dönerken.. birkeresinde balığı temizlerken bide baktıkki karnında binlerce yumurta.. çok üzülmüştük..:gitme:

eşimede arkadaşları bir ara ava gidelim demeye başlamıştı.. damardan yakaladım eşimi: " aşkım allah korusun yanlışlıkla geyik yerine sana gelse kurşun vs diyerek" eşim de gitmedizemuszemus

yapacağınız tek şey, eşinizle beraber bir pazarımız var onuda avda geçiriyor diyorsunuz.. sizde katılacaksınız eşinize.. merak ediyorum beni de götürürmüsün diyerek girin konuya.. en azından birlikte olursunuz.. :teselli:

ayrıca sadece kışın gidiyor sanırım.. yazın birkaç pazar eşinizi tek bırakın bakalım.. tepksi ne olacak? arkadaşlarla buluşacağız vs gibi bahanlerle.. özellikle yaptığınızı anlamayacak ama.. tesadüfmüş gibi.. deneyin bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…