- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Avladığı hayvancağızların yavrularının belki aç kalıp öleceklerini söyleyerek, onu bu can yakan zevkinden vazgeçirebilirsin. Kusura bakmayın ama avlananlara kızıyorum. Bizim bir komşumuz vardı, her hafta ava giderdi, bir gün yaralı bıraktığı suna ördeği getirmiş, av köpeklerine talim yaptırmak için. O hayvancağızın güzelliğini ve acısını unutamıyorum..
öylecanım inanırım benim eşimde gece 4 te 5 te gidiyoo..bizimde bi pazarımız var ama ne pazar o dağda ben anamda:))))sen yine şanslısın benm arkadaşlarım bana yakın değiller bide ben kayınvalidemle beraber oturuyorum....ama benmde ehliyetm var eşim ava gdnce arabada bana kalıyo artık öbür yıl çıkar çıkar gezerm oğlumla:)))offffffff
aynı sıkıntı bizdede var
tam bir av,silah tüfek manyağidir eşim
çok tartıştık bu yüzden ilk zamanlar
hata bana hep diyordu sende gel bak çok zevkli
ama ben gidermiyim hiç
inanırmısınız gece 3-4 de kalktığını bilirim ava gitmek için o derece hastalık eşimde
baktım olmuyor
uzlaşmaya gittim
2 haftada bir gidiyor ava
bir pazar benimle geçiriyor bir pazar ava gidiyor zaten bitek kışın gidebiliyor ava
yazın yine her hafta beraberiz
aslında fenada olmadı bende arkadaşlarlan buluşuyorum, kendi başıma alışverişe gidiyorum felan oda güzel oluyor
buarada geçen sene hamileydim o zaman hiç gitmedi ava beni bırakmadı bikere olsun
belki sizdede işe yarar yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?