Eimin srtndaki izikler

güzelim zaten evlenmişsin.bunu şimdi düşünüpte niye kendini üzüyorsunki.Düşündüğün şey bile olsa eğer yapabileceğin bişey yokki şuanda.zaten evlenmeden önce olmuş herşey...bence çok takılma bu konuya tekrarlarsa aynı veya benzer şeyler ozaman kafanı yor bunlara canım

tabiki kendi yapmış olabilir..ayrıca evlenmeden önce olmuş bişey bu seninle evliyken değilki..neden sorun ediyosun bence unut cnm

ya tırmala beni ricep durumu vardırakannehir
yada kaşı beni ricep durumu vardır:hulya:
bence geçmiş gitmiş kurcalama
kaşımaylada olabilecek bi durum bu babamda kaşıyınca tırnağı kısada olsa cildi hassas olduğu için çizik gibi iz kalırdı

aklına gelen ihtimal osa bile malesef yapabileceğin birşey yok.bunun için de boşanılmaz.ama seni anlıyorum ben de böyleyimdir.biz de evlenmeden önce 6 yıl beraberliğimiz oldu.o zamanki olayları hatırlar hatırlar kafaya takarım.bi de eşime söylerim.sinir olur hala ordamısın diye.

Tırmala beni ,kaşı beni,bayır aşağı yatır beni...kaydirigubbakcemile3
Dedikleri ile sizi tongaya düşürmüş,üzgünüm.Ee,bu saatten sonra ne yapacaksınız ki ?Boşayacak mısınız adamı ? kaydirigubbakcemile4

cavabı eşinizde saklı.şakkıdı.fotosu olsa kk olarak tanı koyabilirdik belkim..:jeyyar::jeyyar:

son günlerde ne cok fake konu acılır olduCADIARZU
böyle bir konunun gerçekliğine inanmış olsaydım cevabım "bunu evlenmeden önce düşünecektiniz" olurdu..bariz keklemişmirmirmirmir

Merhaba,

benim uzun zamandır kafamı kurcalayan bir derdim(!) var, tanıdığım kimseyle paylaşamıyorum, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum her türlü konuda, bu nedenle sizlerin yorumlarınızı almak istedim.
evleneli 1 yıl oldu, eşimle evlenmeden önce 2 sene flört etik. Evlenmeden önce, beraberliğimiz sırasında bir gün sırtında tırnakla yapılmış çizikler farkettim, ince ince çizgiler, üzeri hafif hafif mühre kaplamış. Bunlar ne diye sorduğumda bana sırtının çok kaşındığını ve kendisinin kaşırken yaptığını söyledi. O aralar sırtı kaşınıyordu ve bende fazla sorgulamadım, ama kafamdan da atamadım. Nasıl olurda kısa tırnak buşekilde çizebilir diye düşünmeden edemedim. Düşündüm düşündüm, içinden çıkamadım. Sineye çektim, üstelik bide evlendim.

Bu izleri kendisi yapmış olabilirmi sizce?

CADIARZU yapmis olabilir tabiki....:hulya:

Hatta ben üc harflilerin bile bu tür izler yaptigni duymustum...:1ninca:akannehir

Musallat olmasinlar esine...ay evlerden uzakakannehir

Bu günlerde ne garip konular açılyor ya olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşım zaman aşımına uğramış, büyük ihtimallede kendisi yapmıştır.

tırnaklar sende daha fazla iz bırakmış anlaşılan....

2 sene sonra bu konu dert edilir mi ayol
boşuna irdeleme bence geçmişi sen üzülürsün sonra

bu arada kızlar sizin şu etiket konusundaki yaratıcılığınıza hayranım:roflol:

kendisi yapmış olabilir canım,bende kaşındığım zaman iz kalıyor öle çizik çizik,teni hassastır belki de.geçen gün farkında olmadan boynumu kızartmışım biri söledi ayyy ne utandım...

bu kadar şüpheye düşme canım.
benim babamında kollarında ve sırtında tornavida izleri,alnında ise sigara yanığı izleri var.12 eylülde işgence görmüş.12 eylül mağdurlarından yani.
başkaları sorduğunda üzülüyor,dalıyor o günlere gidiyor.
sen de sorma istersen.

2 sene sonra bu konu dert edilir mi ayol
boşuna irdeleme bence geçmişi sen üzülürsün sonra

bu arada kızlar sizin şu etiket konusundaki yaratıcılığınıza hayranım:roflol:

Yani...konunun en tuhaf yanida bu zaten....:hulya:

Etiketler süper ya...:roflol:ama icimden bir ses pek yakinda bu konuda basiniz agriyacak diyorbenneyaptımki

Gecmise takilip kalirsan gelecegi goremezsin evlendigine gore ne olduysa kabul etmissin demekki niye hala dert ediyosun sen artik bundan sonra yeni cizikler varmi onlari kontrol et eger varsa o zaman ariza cikarirsin

etiketler komedi yahu geberdum gulmekten..

konuya yorumuma gelince, bence kendinize dert ariyorsunuz.. beraberliginiz esnasinda gorduyseniz siz dahi yapmis olabilirsiniz o izleri farkinda olmadan. kasimis olabilir.. birileri kasimis olabilir. hersey mumkun. aman kocan dikkat etsin orasina burasina valla 10 sene sonra cikip sorabilirsin yani.

Back
X