Eimle Perembe gecesinden beri limoniyiz

kendisi hüngür hüngür ağlayarak zaten sarhoşluğunu afişe etmiş
sana niye kızıyo ki
senin çekiştirmelerini o kafayla itmek zannetti anlaşılan ve aklında öylede yer etti
ben olsam eğer evet mutlu olcaksan rahatlayacaksan ittim derdim
hiçte sokulmazdım yanına paşa gönlü bilir
laftan anlamıyosa anlatmak için kendimi paralayamam

alkol bu şişede durduğu gibi durmuyo işte..ne yaptığını, ne olduğunu bilmiyor.ayılmış ama hala hem yazıyor hem oynuyor...
boşver dikkate alma sanırım kardeşlerinin yanında ondan baskın olman kafasına takıldı kulp takacak yer arıyor belli ki..bir kaç güne geçer biraz daha alltan almayı sürdürün..
ayrıca eşiniz ( biraz amiyane bir tabir olacak ama net ifade) ağzıyla içmeyi beceremiyorsa bu konuda biraz daha hassas olmanızı tavsiye ederim..

Wala ben sende hata gÖremıyom cnm
eŞın abartmıŞ bence
aslında o da bozulmuŞ olana ama sana trıp yaparak kendını rahatlatmaya ÇalıŞıyo sanırım
sen ılk adımı atmıŞsın
barıŞmak ıstemıyosa kendı bılır
bu kadar basıt bıŞey ıÇın
nerdeyse 1 haftadır surat yapıyo bıde
aĞlamasıda tuhaf geldı bana
cıddı bı neden yoksa ne aĞlıyo
sonuÇta kardeŞıde olsa tutmalı kendını
bence sende durgun davran bakalım napcak
seyahate Çıkana kadar dÜzelcekmı bakalım
aynı ınadı devam edecekmı
gÜn ıÇınde konuŞuyomusunuz
eve gelınce nasıl pekı

Niye ağladığını hala açıklamadı mı peki? O senden uzak duruyorsa sen de ondan uzak dur. Kaçan kovalanır. Geçende eşim de bana bişey için kızdı akşam yattı arkasını döndü öptürmedi o da. Ben de hiç peşinden koşmadım kalktım yataktan gittim oturma odasındaki kanepeye yattım. Bir süre sonra anladı yanında olmadığımı hemen iyi davranmaya başladı işi şakaya vurdu gel geri yatağa yat dedi.

Okypete canım ben insanların içinden çekiştirip odaya çekmedim ki eşimi...
Balkonda oturuyorduk o lavaboya gitmek için içeri girdi, ben de mutfağa tabağımı götürme bahanesiyle içeri girdim orada ufak odaya soktum niye ağlıyorsun diye....
Yani insanların içinde rencide etmedim....
Ayrıca onun taktığı mevzu onu çekip odaya sokmam değil.. Lavobaya girerken itmişşim...
Ama itmedim... Sadece gir bi elini yüzünü yıka topla kendini dedim o kadar.. Boş boş baktı bana ve girdi lavaboya... Ben de çıkmasını bekledim çıktıktan sonra gelsene bi deyip bir odaya soktum yaa kendine gel bak harkesi huzursuz ettin, tamam ağladın rahatladın bitti topla kendini dedim, yüzünü yıkamamıştı, hadi dedim gir yüzünü yıka gözlerin kıpkırmuızı olmuş dedim o kadar...
itmek yok yani...
Ama o kafasında benim onu ittiğimi kurmuş... ıttim desem neden ittin diye soracak, yapmadığım bişeyin nedenini nereden bileyim. Offf

Ağlamasının sebebi bizle ilgili değil, annesini kanserden kaybettiler ve ölüm döşeğinde birbirinizden kopmayın falan demiş.. Abileri de tartışınca sanki annesinin vasiyetine ihanet etmişler gibi düşünerek ağladı muhtemelen.... Sormadımm da neden ağladığını, öyle tahmin ediyorum.. Çünkü annesi konusunda çok hassas...

Canım dediğim gibi hiç ısrarcı olma üstüne gitme o senle konuşmuyosa sen de onla konuşma. Hatalı değilsin senin olayları doğru hatırlama ihtimalin daha yüksek çünkü sen içkili değilmişsin. Kendi bilir.

yaaa afedersin canım da senin kocanda fazla pişkinmiş yani kendi suçunu bastırmak için sana böyle davranıyor aklınca seni cezalandırıyor lmaz: ben senin yerinde olsam kendim konuşmazdım hem ne o ağlamalar kaldıramıyorsa içmesin canım kafamçokkarıştı

Sen barışmaya çalıştıkça sen hatalıymışsın da barışmaya çalışıyorsun zanneder. Halbuki sen de küsersen anlar ki yanlış birşeyler yapmış.

bende öyle anladım ashemez.yani herkesin yanında çekmediğini biliyorum.
Sadece gir bi elini yüzünü yıka topla kendini ,demişsin ya,
bunu yumuşakmı sert mi söyledin. biraz sert söylemişsen,azarlar gibi, hassas , acaba onamı kırıldı dedim.
. tamam ağladın rahatladın bitti topla kendini dedim, yüzünü yıkamamıştı, hadi dedim gir yüzünü yıka gözlerin kıpkırmuızı olmuş dedim o kadar...
bu sözden çok ,,acaba senden teselli mi bekledi. yani anne kaybı kardeşlerin tarttışması. yaşadığı kolay değil. bende annemi kanserden kaybettim. çok zor. o an o aklına gelmiş demek.. bazen o dönemlerde bende öyle ağlama nöbetleri geçirirdim..
bence konuşmaya çalış. itme olmadığını söyle... sana öyle gelmiş.o ara ağlıyordun alkolde vardı , öyle sandın.de.. konuş bence.
anne kaybı kolay değil. bence sen konuş. yaşadıkları gerçekten kolay atlatılacak bir şey değil...biliyorum. yaşadım. ....

evet ittim de neden ittin diye sorarsa
içkinin kokusuda beni çarptı ne yaptığımı biliyomoyum ben
içimden gelmiş itmişim dersinkafamçokkarıştı
daha ne denir ki
çocuk gibi vay efendim sen beni niye ittin takmış kafayı
düşüp kafanı kır diye ittim oldu mu şimdi

ay canım ya alkolun etkısı ıle ne yaptıgını hatırlamıyo
ne kadar degısıtırıyo su alkol ınsanları

benım babam boyleydı

bıgun balkonda yatmıs agzını arı sokmus sabah kalktı anneme tutturdu ben sızmısken sen bana yumruk attın dıyekaydirigubbakcemile3

ya bız sahıdız baba yok oyle bısey dıyoruz adam anlamıyo dudagı şiş bellı arı soktugubenneyaptımki
en sonunda annem yettı lan vurmadım ama sımdı cakcam suratına utanmaz dedıfisfisfis

eşin kafasında kurmus ve ınanmıs buna fisfisfis

öööf şindi cok uzuldum eşine :çok üzgünüm:

guzel guzel konus canım yazık kımbılır neler gectı aklından oyle agladı:çok üzgünüm:

Bu arada dün tartışırken dedim, madem ben seni ittim o gün niye bu konuda tartışmadık... Senin tek tartıştığın konu sen ayağıma bastın diye benim tepki göstermemdi... Eğer seni itmiş olsaydım o gün bu konu da da tartışırdık, ama tartışmadık... Sen kafanda kurdun kurdun ertesi gün böyle bişey attın ortaya... Bende yok öyle bişey dedim geçtim.. Durdun durdun bugün de (yani dün gece) bu konuyu gündeme getirip gene tartışma çıkartıyorsun dedim...
Ben onu ittiğim zaman alttan almış mış... Ailesinin yanında konuyu uzatmamak için bişey dememişmiş...
Dedim o zaman eve geldiğimizde tartışsaydık... Sarhoştuım hatırlamıyorum diyo....
Dedim ben gayet iyi hatırlıyorum, itmedim seni.. Ama ittim demem seni rahatlatacaksa itmiş olayım dedim... Uykum var yatıcam sabah erken kalkıyorum dedim.. Ve gittim yattım...

Yaa kızlar haksızmıyım, itmiş olsam nasıl ki ayak basma mevzusundan kavga çıkardıysa itme konusunda da kavga çıkara bilirdi.. Ama ertesi gün bunu gündeme getiriyor...
Offf...
Ben itmedim diyorum.. O kadar kendinden emin ki.. ittin diyo... iyi düşün diyo...

amannn bence hiç üstüne düşme yaptığı saçmalığın oda farkında bence... tamamm her erkek ağlayabilir ama sarhoş olunca bi acayip oluyorlar bakışları bile insanı delirtiyo boş boş bakıyorlar dediğin gibi bide umursamazlık bence sende koy tavrını canım üzülme

erkeklerin de hisleri var canım niye ağlamasın ki.kesin bişeyler varki ağlamış.üzerine kolundan çekiştirip odaya çekmişsin adamı.sırf sana kırıldığı için taksiye binmek istemedi yada kardeşleriyle bi problem yaşadı o yüzden
bence biraz da onu anlamaya çalış.itmediğini ama çekiştirdiğin için özür dilediğini söyle.bence tatsızlığı daha fazla sürdürme

aynen canım.katılıyorum sana.
eşinin annesi kanserden ,ölmüş ...vasiyetinde birlik olun demiş. kardeşleri tartışınca ağlamış..
annesi ve vasiyeti aklına gelmiş. gayet insani bir tepki göstermiş
. yok erkek adam ağlamaz yok neden ağladı..nedenmiş ki...neden ağlamasın.
ağlar, arkadaşlar ,ağlar. erkekte ağlar. onunda duyguları var. kaybı var. niye ağlamasın.
adam eşinden birazcıkta olsun teselli beklemiş. onu alamayıncada kırılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

yani vay terbiyesiz adam gibi bir durum göremedim burada.
yorumlarda biraz abartılmış gibi geldi bana.
anladığım kadarıyla her gece içip içip sarhoş olan bir adam değil bu.
adam kardeşleriyle içmiş, kafayı bulmuş.
kimseye bi taşkınlığı yok.
aklına ölen annesi gelmiş ağlamaya başlamış, biri ağlayınca niye huzursuz olsun ki herkes.
hem varsın olsun, adam demek dolmuş; ağlayacak ki rahatlayacak.
yazınızdan ben sanki adamın ağlamasına sinirlenip terslenmişiniz gibi geldi.
gel bi diye çekiştirmenizi eşiniz itme olarak algılamış olamaz mı?
yani bir de ayağa basmak çok ilgilenecek bir durum değil ki.
kaynınız sormuş ve birşey olmadığını gördüyse tekrardan sormamıştır.
zaten kafası dumanlıymış o sırada.

eşiniz çok suçlu falan mı bilmem ama siz o gece biraz fevri davranmışınız gibi hissettim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…