- Konu Sahibi denizbaris
-
bende öyle anladım ashemez.yani herkesin yanında çekmediğini biliyorum.Okypete canım ben insanların içinden çekiştirip odaya çekmedim ki eşimi...
Balkonda oturuyorduk o lavaboya gitmek için içeri girdi, ben de mutfağa tabağımı götürme bahanesiyle içeri girdim orada ufak odaya soktum niye ağlıyorsun diye....
Yani insanların içinde rencide etmedim....
Ayrıca onun taktığı mevzu onu çekip odaya sokmam değil.. Lavobaya girerken itmişşim...
Ama itmedim... Sadece gir bi elini yüzünü yıka topla kendini dedim o kadar.. Boş boş baktı bana ve girdi lavaboya... Ben de çıkmasını bekledim çıktıktan sonra gelsene bi deyip bir odaya soktum yaa kendine gel bak harkesi huzursuz ettin, tamam ağladın rahatladın bitti topla kendini dedim, yüzünü yıkamamıştı, hadi dedim gir yüzünü yıka gözlerin kıpkırmuızı olmuş dedim o kadar...
itmek yok yani...
Ama o kafasında benim onu ittiğimi kurmuş... İttim desem neden ittin diye soracak, yapmadığım bişeyin nedenini nereden bileyim. Offf
Ağlamasının sebebi bizle ilgili değil, annesini kanserden kaybettiler ve ölüm döşeğinde birbirinizden kopmayın falan demiş.. Abileri de tartışınca sanki annesinin vasiyetine ihanet etmişler gibi düşünerek ağladı muhtemelen.... Sormadımm da neden ağladığını, öyle tahmin ediyorum.. Çünkü annesi konusunda çok hassas...
erkeklerin de hisleri var canım niye ağlamasın ki.kesin bişeyler varki ağlamış.üzerine kolundan çekiştirip odaya çekmişsin adamı.sırf sana kırıldığı için taksiye binmek istemedi yada kardeşleriyle bi problem yaşadı o yüzden
bence biraz da onu anlamaya çalış.itmediğini ama çekiştirdiğin için özür dilediğini söyle.bence tatsızlığı daha fazla sürdürme
Kızlar anlatayım da bana bir akıl verin...
Perşembe akşam kaynımlardaydık...
Eşim ve 2 kaynım alkol aldılar bayaa bi içtiler.. 2 kaynım gereksiz bir konuda atışmaya başladı, sonar eşim ağlamaya başladı... Herkes huzursuz oldu...
O ara sürekli eşime hadi kalkalım falan diye uyardım, 2 dk duruyo sonra gene ağlıyor falan...
Bir ara lavaboya gitmek için kalktı ben de peşinden gittim ne oluyor diye gir yüzünü yıka falan dedim. İyiyim ben böyle dedi... Sinir oldum, en sinir olduğum şey ağlayan erkek...
Neyse bu çıktı lavabodan bende kolundan tuttum gelsene bi diye odaya çöekmek istedim, boş boş bakıyo suratıma gel bi dedim çektişim, ne oluyo, herkesi huzursuz ettin ne var ağlayacak falan dedim cvp vermiyo boş boş bakıyo neyse geçtik balkona.. Dajha sonra çıktık...Diğer kaynımlarla beraber onlar taksiyle gitcek, taksi dursağına giderken eşim ayağıma bastı bende de terlik vardı ve çook canım acıdı, ah uhh ederken kaynım falan bayaa bi ilgilendi ama benimki bakmıyor bile ne oldu diye... Hadi binelim taksiye sizi de buırakalım dediler yok biz yürüycez dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?