Eimle Perembe gecesinden beri limoniyiz

Kendi adıma cevap veriyorum; kesinlikle yanlış anlamadım,

Anlatım ve uslubundan yola çıkarak gayette doğru anladığımı düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım; olayın sonucunu çözümlemeye çalışmış, başarılı olamamış ve ne yapmalıyım diye paylaşıma açmış. Oldukça yapıcı ve eleştirisel bir amaç gütmeksizin fikrimi beyan ettim, bir çok arkadaşım gibi.

Ama görünen o ki; yapıcı hiçbir çözüm önerisi kabul görmüyor.

O halde söylediğiniz gibi ve eğer sadece dua ile çözülebilecekse "Allah yardımcısı olsun"

eşiniz bu sıra duygusal bir dönemden geçtiği için biraz daha ilginizi yoğunlaştırmanız için bu durumu uzatıyor olabilir mi?

biraz alttan almanız gerekiyor güzel şeyler duymak istiyor sizden belki erkeklerin bazıları bizim gibi alaka istediklerinde direkt söyleyemiyorlar malum. kırk yılın başı biraz şımarıklık kapris yapma hakları da olsun değil mi:)

ashemez eşiniz zaten normalde başkalarının ya da eşinin yanında ağlayabilen bir insan değilmiş öyle demişsiniz

o an duygusallaşıp ağlamış alkolün etkisiyle bir de. siz de odaya çekip kızınca mahcup olmuş size karşı aslında ağlamak utanılacak bir şey değil ama mizacı öyle olduğu için mahcup olmuş işte aklına geliyordur o nun hala o gece. hatırlıyorum mesela benim de sarhoş olunca başkalarının yanında ağlamam aklıma geldiğinde utanırım kendi kendime bile. hala hatırlarım arasıra ve utanırım mesela ama siz eşinize çıkışınca mahcupluğu daha fazla olmuştur bu yüzden de ittiğinizi ileri sürüp kızıyor aslında kendi kendisine kızıyor.

bir yandan da ilgi istiyor sizden ve o geceyi unutmak ve unutturmak için bu küslüğü devam ettiriyor ki barıştığınızda siz de o da o geceyi konuşmayın diye.

yani karışık yazdım biraz sanırım ama mahcubiyetinden ve sizden ilgi beklediği için uzatıyordur bence

siz bence o geceyi unutmak istediğinizi söyleyin 'eğer sana karşı bilmeden bir hatam olduysa özür dilerim ve o geceyi unutalım ' deyin bence o na iyi gelcektir bu.

Son düzenleme:
sarhoş nası olsa hatırlamaz die ittinmi yoksa:1ninca:kaydirigubbakcemile3
erkeklerde ağlar canım ne varki ağladıysa,nie sinirini bozdun bu kadar..belliki sana çook içerlemiş..
bence deki,evet aşkım ittim oh iyi yaptım tatmin oldunmu
vallahi ittiğimi hatırlamıyorum(ki zaten öle)eğer farkında olmadan ittiysem be kırılmana sebep olduysam özür dileri kocacım de olsun bitsinkaydirigubbakcemile2karı koca arasında olur böle şeyler

valla adam sarhoş
adı üstünde
ne gerek var sağa sola çekiştirmeye annem yaaa

üsteleme bence gereksiz yere huzursuzluk çıkmasın
hatırlamıyorum hayatım öle bişey fln de iyi davran
ufak bişey için kırmayın birbirinizi

Bence yaptığın doğru kardeş .Onu ikaz etmen güzel bir davranış.Ağlayan erkek gururuna yediremedi.Olayı örtmek için bence böyle davranıyor.Sen üstüne düşme nasıl olsa konuşacaktır.Aldırmıyormuş gibi görün bakalım ne yapacak.:umursamaz:

aslında evet iyi davran çözülsün ama
bence sen elinden geleni de yapmışsın
ne bu böyle çocuk gibi küsmeler
5 gün küsmemi olurmuş yani
anlamadım
farzedelim ittin
yine de 5 gün küsülür mü
bence de daha fazla üstüne gitme barış da barış diye
bence sen haklısın
kendinden geçecek kadar içmeseymiş o da

Eşiniz dertliyken içmiş bence öncesinden içinde sıkıntısı varmış ağlaması bundan olabilir..
Bence meseleyi uzatmayın iyice sarpa sarar eşiniz tahminimce duygusal biri takıntı yapmış..

Eşiniz dertliyken içmiş bence öncesinden içinde sıkıntısı varmış ağlaması bundan olabilir..
Bence meseleyi uzatmayın iyice sarpa sarar eşiniz tahminimce duygusal biri takıntı yapmış..

Meseleyi uzatmıyım mı?
Okumadınız herhalde tam olarak....
Eşim bana 6 gündür küs... Benim tüm yaklaşma çabalarıma buz gibi karşılık veriyor...

Allah Allaaah, hakikaten de gereğinden fazla uzamış bu konu.
Hani 1-2 günü anlayabiliyor insan ama 6 gün de cidden abartılı olmuş.

Kıyamam ya hakkaten gereksız bı uzatma olmuŞ ya
madem Öyle ne halı varsa gÖrsÜn dıcem ama
aynı evde olunca olmuyo bÖyle
konuŞmayı denedınmı tekrar
cnm onun baŞka bı derdı olmasın bu ne yaa

Valla bana da öyle geldi, sanki başka bi derdi var da bunu bahane ediyor gibi.
Nedir bu yahu ittin itmedin bu kadar sürdürmez kimse.
Bence de yeniden konuşmayı dene sakin sakin.

Bide ilk kez mi bu kadar uzun sürüyo yoksa genel bi özelliği mi cnm :uhm:
sadece bu nedenden bu kadar uzatması çok garip :gitme:

Yok huyu bu...
Bişeye küstümü uzatır da uzatır... Tartışmaz ama küser gıcık bir durum yani...
Bağır çağır tartışalım kavga edelim ve bitsin dimi.. Yok benimki bitirmez...
Bıraktım bende konuşmuyorum.. Ne yaparsa yapsın...
Eninde sonunda konuşacak... Uğraşamam onun kaprisleriyle...
Ona kalsa ben kaprisliyim dominantım onu ezmeye çalışıyorum o alttan aldıkça ben üste çıkıyorum falan....
Off ben önceden de böyleydim, 4 sene flört ettik evlenmeseydi madem... Çııkarken güçlü kadın severim kendi ayakları üstünde duran karakter sahibi kendi doğruları olan kadın isterim bilmem ne diyodu, evlenince de yok çok dominantsın, yok hep senin ddediğin olsun istiyosun oldu...
Hiç uğraşmıycam, bakalım ne kadar daha uzatacak....

aynenn

cnm bencede yıpratma kendini madem huyu
elbet aklını başına toplayacaktır :bbo:
üzme knd sende aynen öyle davran soğuk bakalım hoşuna gitcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…