- Konu Sahibi denizbaris
-
bu arada dün tartışırken dedim, madem ben seni ittim o gün niye bu konuda tartışmadık... Senin tek tartıştığın konu sen ayağıma bastın diye benim tepki göstermemdi... Eğer seni itmiş olsaydım o gün bu konu da da tartışırdık, ama tartışmadık... Sen kafanda kurdun kurdun ertesi gün böyle bişey attın ortaya... Bende yok öyle bişey dedim geçtim.. Durdun durdun bugün de (yani dün gece) bu konuyu gündeme getirip gene tartışma çıkartıyorsun dedim...
Ben onu ittiğim zaman alttan almış mış... Ailesinin yanında konuyu uzatmamak için bişey dememişmiş...
Dedim o zaman eve geldiğimizde tartışsaydık... Sarhoştuım hatırlamıyorum diyo....
Dedim ben gayet iyi hatırlıyorum, itmedim seni.. Ama ittim demem seni rahatlatacaksa itmiş olayım dedim... Uykum var yatıcam sabah erken kalkıyorum dedim.. Ve gittim yattım...
Yaa kızlar haksızmıyım, itmiş olsam nasıl ki ayak basma mevzusundan kavga çıkardıysa itme konusunda da kavga çıkara bilirdi.. Ama ertesi gün bunu gündeme getiriyor...
Offf...
Ben itmedim diyorum.. O kadar kendinden emin ki.. Ittin diyo... Iyi düşün diyo...
Ben eşim için vay terbiyesiz adam gibi bir konu yapmadım...
Onu suçlamadım da...
Konuyu durum böyle böyle ne yapayım diye açtım..
Yani ctesi seyahate gidecek ben uzatmak istemiyorum, ama yapmadığım bişey için de özür dilemek istemiyorum.. Nasıl orta yol bulunur, onun bu inadını nasıl kırsam dişiye fikirlerinizi sordum...
ben eşim için vay terbiyesiz adam gibi bir konu yapmadım...
Onu suçlamadım da...
Konuyu durum böyle böyle ne yapayım diye açtım..
Yani ctesi seyahate gidecek ben uzatmak istemiyorum, ama yapmadığım bişey için de özür dilemek istemiyorum.. Nasıl orta yol bulunur, onun bu inadını nasıl kırsam dişiye fikirlerinizi sordum...
Biz kadınlar ipe sapa gelmez şeylere bile ağlarız bazen ve eşlerimizin gözlerimizden akan 1 damla yaşa kıyamaması isteriz. İlgilensin, teselli etsin diye bekleriz. İlgilenmediklerinde daha çok üzülürüz.
Erkek ağlamaz diye bir kural mı var ? Onun duyguları, hisleri yok mu ?
Onlar üzüldüklerinde, ağladıklarında teselliye ihtiyaç duymazlar mı ?
Eşiniz alkolünde etkisiyle yaşadığı acıları gözyaşlarıyla akıtmış. Siz ağlamasına sinir olduğunuzdan ( erkeklerin ağlaması en sinir olğunuz şeymiş ) fevri davranmışsınız.
Onu teselli etmeliydiniz... Güzel sözlerle kendine gelmesine yardımcı olmalıydınız.
Sinirlenmişsiniz ve doğal olarak bunu eşinize hisettirmişsinizdir... Dokunmanızı itelemek olarak algılamış olabilir.
Sizde ayağınıza basıp sizinle ilgilenmedi diye üzülmüşsünüz.
Birbirinizle inatlaşmak yerine, " Güzel sözlerle destekleyerek, sizi yanlış anladığını dile getirebilirsiniz. " Böyle düşünmesine sebep olduğunuz için özür de dileyebilirsiniz.
Ne kaybedersiniz ? Nihayetinde yabancı biri değil, eşiniz...
Sonrasında ayağınıza basıp sizinle ilgilenmediği için ona kırıldığınızı dile getirebilirsiniz,
Ki bu yaklaşımınızdan sonra eminim oda gönlünüzü alır.
Valla bekar arkadaşlara benden naçizane bir uyarı:) Tecrübelerime göre erkek milletini fazla tepeye çıkarmaya gelmez. Yarın birgün başka birşeyi bahane eder.
Ben eşime anlayışsız davranmadım kızlar...
Yapmayın allah aşkına, aşkım bak herkes huzursuz oldu topla kendini yıka elini yüzünü demek duygularını hiçe saymak demek değildir ki...
Neyse zaten eşim onu çekip odaya konuşmama tavır yapmıyor ki...
Takmış kafaya sen beni lavaboya girerken ittin diye...
Ayrıca evet eğlayan erkek sevmiyorum...
Ben de ağlamam.. Mümkün olduğunca insanların içinde... Ağlarsan tek başımayken ağlarım...
Beni tanıyor, 6 senedir beraberiz bunun 2 yıla yakını evli olarak geçti...
Ben kocamı hiç daha önce böyle görmedim...
Ne sarhoş olduğunu gördüm ne de böyle ağladığını.. O yüzden herkes şaşırdı ve huzursuz oldu... Dopğal olarak bende şaşırdım ve huzursuz oldum...
Ağlamasına tepki vermem onu ittiğim anlamına gelmez ki...
O tutturmuş beni ittin de ittin, niye ittin...
Şimdi ben yapmadığım bişeyin sebebini nereden bileyim...
Hadi uzamasıın diye ii tamam ittim özür dilerim desem de ikna olmaz ki.. Niye ittin diye sorgular durur....
Kimse beni niye tepki verdin niye teselli etmedin diye eleştirmesin... Benim yanımda olsa teselli ederdim...
Ama abisinin evinde onlar balkonda otururken ne kadar teselli edebilirdim ki, sadece toparla kendini yıka elini yüzünü dedim... Tamam aşkım niye ağlıyorsun üzülme takma falan desem zaman geçecek, bu sefer de onlar (abileri yengeleri falan) ne oluyo niye kapandılar bunlar odaya diyeceklerdi... O kısa zamanda ancak bu kadarını söyleyebilirdim...
Ben eşime anlayışsız davranmadım kızlar...
Yapmayın allah aşkına, aşkım bak herkes huzursuz oldu topla kendini yıka elini yüzünü demek duygularını hiçe saymak demek değildir ki...
Neyse zaten eşim onu çekip odaya konuşmama tavır yapmıyor ki...
Takmış kafaya sen beni lavaboya girerken ittin diye...
Ayrıca evet eğlayan erkek sevmiyorum...
Ben de ağlamam.. Mümkün olduğunca insanların içinde... Ağlarsan tek başımayken ağlarım...
Beni tanıyor, 6 senedir beraberiz bunun 2 yıla yakını evli olarak geçti...
Ben kocamı hiç daha önce böyle görmedim...
Ne sarhoş olduğunu gördüm ne de böyle ağladığını.. O yüzden herkes şaşırdı ve huzursuz oldu... Dopğal olarak bende şaşırdım ve huzursuz oldum...
Ağlamasına tepki vermem onu ittiğim anlamına gelmez ki...
O tutturmuş beni ittin de ittin, niye ittin...
Şimdi ben yapmadığım bişeyin sebebini nereden bileyim...
Hadi uzamasıın diye ii tamam ittim özür dilerim desem de ikna olmaz ki.. Niye ittin diye sorgular durur....
Kimse beni niye tepki verdin niye teselli etmedin diye eleştirmesin... Benim yanımda olsa teselli ederdim...
Ama abisinin evinde onlar balkonda otururken ne kadar teselli edebilirdim ki, sadece toparla kendini yıka elini yüzünü dedim... Tamam aşkım niye ağlıyorsun üzülme takma falan desem zaman geçecek, bu sefer de onlar (abileri yengeleri falan) ne oluyo niye kapandılar bunlar odaya diyeceklerdi... O kısa zamanda ancak bu kadarını söyleyebilirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?