Eimle Perembe gecesinden beri limoniyiz

cnm eşin sanki bahane arıyo ibi geldi bana ya
bahane üretip küsmek için sanki
wala çocuk oyununa çevirmiş
ama sen niye arıyon anlamadım
bırak arama
yaptığına baksana
itsende ne var bu kadar büyütcek
çok basit bişey için bu kin niye
sende onun gibi davran bakalım ne yapacak

içki insanın aklını başından alır..sonrada böyle zırvalamaya başlarlar..

bence onu kendi haline bırak aynı konuları da açma,seyahate çıkması iyi,döndüğünde onu çok içten karşılarsın hiç birşey olmamış gibi,o zaman herşey yoluna girer.giderkende yakın davran.bence ikinizde de bir suç yok.büyütüpte birbirinizi yıpratmayın.bunu o da anlıyacaktır emin ol...

Ben eşim için vay terbiyesiz adam gibi bir konu yapmadım...
Onu suçlamadım da...
Konuyu durum böyle böyle ne yapayım diye açtım..
Yani ctesi seyahate gidecek ben uzatmak istemiyorum, ama yapmadığım bişey için de özür dilemek istemiyorum.. Nasıl orta yol bulunur, onun bu inadını nasıl kırsam dişiye fikirlerinizi sordum...

onu bunu bilmem alkol alan erkeğin üstüne düşmeyeceksiniz bunu bilir bunu söylerim, kardeşleriyle konuşurken ağlamış, ağlasınnnn....konuştuğu insanlar yabancı değil üstelik kardeşleri ....ne arkasından giderim ne de odaya çeker uyarırım.... ayağıma da bastıysa sesimi çıkarmam , sarhoşla muhatap olunur mu ( eşin bile olsa ) .......
haa yaptıkları bana yanlış mı geldi ertesi gün ayılınca tek tek sorarım :))

ben siz vay terbiyesiz adam dediniz demedim, gelen yorumlar için dedim.
sizin yerinizde olsam "itmişim gibi birşey hatırlamıyorum, farkında değilim o zaman.
ben itmedim gibi geliyor ama sen ittiğimi düşünüyorsan kusura bakma yine de" derdim.

Yani ben olsam ...heee ittim, üstüne de hızımı alamayıp 2 tane patlattım, neyse ki sen sadece ittiğimi hatırlıyosun derdim herhalde.
Bu erkekler de çocuk gibi oluyorlar bazen.
Kibarlık yapıp bazen dedim dikkatinizi çekerim...

anlıyorum cnm
çok doğru hareket ediyosun
eşin inatçımıdır peki
eğer arayı bulmak istiyosan
akşam al karşına sessiz bi ortamda ne yapmamı istiyosun
suçum ne de
hoşuna gidiyosa bu durum böyle devam edelim de
eğer rahatsız isen sende bi ortak nokta bulup çözelim de
bencede saçma bi durum
cidi bi konu yok ortada çünkü
allah yrd olsun cnm

Sana soğuk davranan seni yapmadığın birşey için cezalandıran adamı hala niye arıyosun ki.

Biz kadınlar ipe sapa gelmez şeylere bile ağlarız bazen ve eşlerimizin gözlerimizden akan 1 damla yaşa kıyamaması isteriz. İlgilensin, teselli etsin diye bekleriz. İlgilenmediklerinde daha çok üzülürüz.

Erkek ağlamaz diye bir kural mı var ? Onun duyguları, hisleri yok mu ?

Onlar üzüldüklerinde, ağladıklarında teselliye ihtiyaç duymazlar mı ?

Eşiniz alkolünde etkisiyle yaşadığı acıları gözyaşlarıyla akıtmış. Siz ağlamasına sinir olduğunuzdan ( erkeklerin ağlaması en sinir olğunuz şeymiş ) fevri davranmışsınız.

Onu teselli etmeliydiniz... Güzel sözlerle kendine gelmesine yardımcı olmalıydınız.

Sinirlenmişsiniz ve doğal olarak bunu eşinize hisettirmişsinizdir... Dokunmanızı itelemek olarak algılamış olabilir.

Sizde ayağınıza basıp sizinle ilgilenmedi diye üzülmüşsünüz.

Birbirinizle inatlaşmak yerine, " Güzel sözlerle destekleyerek, sizi yanlış anladığını dile getirebilirsiniz. " Böyle düşünmesine sebep olduğunuz için özür de dileyebilirsiniz.

Ne kaybedersiniz ? Nihayetinde yabancı biri değil, eşiniz...

Sonrasında ayağınıza basıp sizinle ilgilenmediği için ona kırıldığınızı dile getirebilirsiniz,

Ki bu yaklaşımınızdan sonra eminim oda gönlünüzü alır.

bumudur budur.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Valla bekar arkadaşlara benden naçizane bir uyarı:) Tecrübelerime göre erkek milletini fazla tepeye çıkarmaya gelmez. Yarın birgün başka birşeyi bahane eder.

Valla bekar arkadaşlara benden naçizane bir uyarı:) Tecrübelerime göre erkek milletini fazla tepeye çıkarmaya gelmez. Yarın birgün başka birşeyi bahane eder.

İnsanın sevdiğinin duygularını önemsiyor olması, dikkate alması, sıkıntılarına destek olması bir tehlike arz ediyorsa, varsın etsin

Tepesine çıkaranı tepeme çıkarırım, hiç sorun değil buyrunnnnnnnnn

Ben eşime anlayışsız davranmadım kızlar...
Yapmayın allah aşkına, aşkım bak herkes huzursuz oldu topla kendini yıka elini yüzünü demek duygularını hiçe saymak demek değildir ki...
Neyse zaten eşim onu çekip odaya konuşmama tavır yapmıyor ki...
Takmış kafaya sen beni lavaboya girerken ittin diye...
Ayrıca evet eğlayan erkek sevmiyorum...
Ben de ağlamam.. Mümkün olduğunca insanların içinde... Ağlarsan tek başımayken ağlarım...
Beni tanıyor, 6 senedir beraberiz bunun 2 yıla yakını evli olarak geçti...
Ben kocamı hiç daha önce böyle görmedim...
Ne sarhoş olduğunu gördüm ne de böyle ağladığını.. O yüzden herkes şaşırdı ve huzursuz oldu... Dopğal olarak bende şaşırdım ve huzursuz oldum...
Ağlamasına tepki vermem onu ittiğim anlamına gelmez ki...
O tutturmuş beni ittin de ittin, niye ittin...
Şimdi ben yapmadığım bişeyin sebebini nereden bileyim...
Hadi uzamasıın diye ii tamam ittim özür dilerim desem de ikna olmaz ki.. Niye ittin diye sorgular durur....
Kimse beni niye tepki verdin niye teselli etmedin diye eleştirmesin... Benim yanımda olsa teselli ederdim...
Ama abisinin evinde onlar balkonda otururken ne kadar teselli edebilirdim ki, sadece toparla kendini yıka elini yüzünü dedim... Tamam aşkım niye ağlıyorsun üzülme takma falan desem zaman geçecek, bu sefer de onlar (abileri yengeleri falan) ne oluyo niye kapandılar bunlar odaya diyeceklerdi... O kısa zamanda ancak bu kadarını söyleyebilirdim...

neden desinler ki. eşin ağlamış. anlarlar elbette. yanında onu sakinleştirmeye çalıştığını... üstelik ağlamak o kadar kötü bir şey değildir. herşeyin de bir ilki vardır. demekki,eşin tutmuş tutmuş ,o an birden son sınırına gelmiş ,ağlamış olabilir..

herkesi huzursuz ettin ne var ağlayacak falan dedim cvp vermiyo
resmen ne var ağlayacak herkesi huzursuz ettin diyerek zaten üstüne gitmişsin. bu teselli gibi pek gelmedi bana..eleştiri gibi olmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
içkinin olduğu her yerde her türlü abukluk olur...en iyisi özel gün falanda demeden hiç içmemek.)

CNM YA SANIRIM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLADI lmaz:
SANA SONUN KADAR KATILIYORUM :teselli:
EŞİNİN BU KADAR TEPKİ GÖSTERMESİNİ GEREKTİRCEK BİŞEY YAPMAMIŞSIN BENCE
EŞİN BENCE FAZLA BÜYÜTÜYO OLAYI kafamçokkarıştı
NE DİYEYİM ALLAH YRD OLSUN :Saruboceq:

Evet çok büyüttü.. ıtmiş bile olsam... Sızin dediğiniz gibi eleştirmiş bile olsam 5 gün boyunca konuşmayacak kadar büyük bir sorun değil bu bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…