Einden ve Nianlsndan ayrlanlar

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.443
2.220
658
eşinden ve nişanlısından ayrılanlar sebep olarak neydi ve keşke ayrılmasaydım diyen var mııııı..

Ben 18 ekim 2008 de nişanlımdan ayrıldım... bi ay sonra düğünümüz olacaktı.. keşke ayrılmasaydık demiyorum keşke bana el kaldırmayasaydı da ayrılmak zorunda kalmasaydım diyorum... aşırı kıskançlıkları yedi bitirdi beni...en sonunda bana arkadaslarımın ve kuzenlerimin içinde sebepsiz yere hakaret etti ben de eve gidiyorum dedim bana tokat attı.. ben de yüzüğü attım... ayrıldığıma yanmadım hatalarına yandım... o da binpişman.. ama sevgim oracıkta bitti keşke bitirmeseydi de evlenseydık.. kızımız olacaktı adı da melek kayra olacaktı... şimdi nerde bi düğün görsem nerde bi gelin görsem içim acıyor...

2 ay önce de ablam boşandı.. sebep ailelerdi.. eniştemin ailesi ablamı hiç bi zaman istemedi... sonunda da ayırdılar.. enişte bi ay içinde ailesinin istediği bi kızla evlendi ablam da iyi gibi görünüyo ama bi de içine sorun... bi yıl içinde ailemizdeki bu iki ayrılık bizi çok yıprattı... hangi yaramızı saracağimizi şaşırdık.. allah kimseye ayrılık acısı yasatmasın allah hiç bi genç kızın tertemiz hayallerini yıkmasın...

canım ben de düğnüme 2 ay kala nişanlımdan ayrıldım.temmuzda düğünümüz olacaktı.uyuşan bir çiftik.biraz kendisnin biraz da ailesinin etkisiyle biz de ayrıldık.söylenen bir kaç kırıcı söz bitirdi.başlarda çok üzüldüm uykusuz günler geçirdim.keşke o telefon görüşmesini yapmasaydım dedim.ama daha sonraları gerçek yüzünü gördüğüm için Allahın sevdiği kulu olduğumu düşündüm.onu sewiyordum belki hala içim acıyo ama giden gitmiştir.burcunun dediği gibi nerde bir düğün gelin görsem içim acıyo.
burcucum asla keşke deme canım.sana el kaldıran biri için.ogün olmasa evlendiğinde kaldıracaktı belki de.o zaman her şey daha zor olacaktı senin için.
bizler hayalleri yıkılan gelin adaylarız.ama mutlaka bi yerlerde bizleri hak eden gerçek adamlar olacakk:enbuyukkk:

saol canım benim evet doğru söylüyosun ben hiç pişman değilim ayrıldığım için o çoook pişman yaptıkları için ama içimdeki herseyi bitirdikten sonra neye yarar... sevgisi batsın el kaldırıp üzdükten sonra... evlenmem daha iyi hakaret duyup tokat yiyip duracaksam...:enbuyukkk:

valla bende ayrıldımmı ayrılmadımmı bilemiyorum çok seviyoruz birbirimizi ama benim ailem istemiyor ne yapacam bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bir yandan sevdiğim insan bir yanda ailem,gidersen kapı açık ama bir daha bizi göremiyeceksin dediler tek neden meshep farklılığı oldu ne olur dua edin kızlar benim ailem heee desin artık çok ihtiyacımız var inanın.

Benim de şimdiki sevgilimle mezhep ayrılığımız söz konusu... mirmirmirmir benim de ailem pek olumlu bakmıyor.. nişandan da ayrılınca bundan sonra dikkatli ol bari die inceden inceye uyariliorum sık sık... çok zor arada kalmak.. ben büyük konuşmak istemiyorum ama ailemden özellikle de annemden vazgeçemem ama onsuz yapamam dediğim bi adamdan da vazgeçemem... zamana bırak aileni mutlaka ikna etmeye çalış....

zamana bırakıcamda ikna olurlarmı bilmiyorum çok çaresiz oldugumu anlıyorum artık rabbimden başka kimsem yok
senin içinde üzüldüm canım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.:Saruboceq:

burcu Canım ablan içinde sEnin içinde üzüldüm Ablan şu durumda biraz daha önemli Allah biliyor ya kurulan yuvayı bozmak çokta kolay değildir Allah kimseye göstermesin ınşallah
sende Allahın sevgili kuluymuşşsunki EVlenmeden Öğrendin.nasıl bişey olduğunu canım

duyarlılığın için yorumun için saol bi tanem.. moral veriyosunuz ii ki varsınız:1hug:a.s.

allah herkesı mutlu etsın nedım valla..ben daha bekarım..ama bende nıŞanlıydım Çok ıı bırıydı ama kader ayırdı bızı 3 yıl oldu bıtelı..allah onu daha Çok sevmıŞım...demekkı dıorum bıdahada kımseyle duzgun olamadım..kader kım Çıkar bılemem karŞıma...onun gıbı bırını bıdaha bulamam heralde..el ÜstÜnde tutardı.bebegı gıbı bakardı bız bırıbıızmı okadar evdık ama olamdı onu hala ÖzlÜorum....mekanı cennet olsun askım..kım lursa olsun hayatımda senı hıÇbırzaman unutmıcm...allah bÖyle ayrılık acısı yaŞatmasın kımseye..

derya3458 çok çok üzüldüm Allah sabır versin ne diyim Rabbim sana hayırlı bi kader yazısn inşallah
kaderin önüne geçilmez

nişanlıydık ve sanki ALLAH bizi birbirimiz için yaratmıştı...
eğer 2ay önce ayrılmasaydık düğünümüz olucaktı bu akşam...okadar içim acıyoki,tarifi mümkün değil...
bitmezdi aslında okadar güzeldiki herşey,ve biz okadar seviyodukki birbirimizi,ama nolurdu annesini herşeyin üstünde tutmasaydı,nolurdu bi kere onu değil beni dinleseydi,nolurdu annesinin yerinin ayrı benim yerimin ayrı olduğunu idrak edebilseydi...kinim okadar büyükki,nefretim bi okadarda...
bazen şükrediyorum belki evlenince daha kötü bi hayatım olucaktı,ama yinede beni sevdiğim insandan ayırdığı için annesinedir en büyük bedduam...

caım okuduktan sonra anladım çok kötü bişi başın saolsun ya çok üzüldüm gerçekten allah seni çok çok çok mutlu etsin içim daraldı yaa düşünüyorumda bende eşimi kaybetsem... allaha kimseye göstermesin......

caım okuduktan sonra anladım çok kötü bişi başın saolsun ya çok üzüldüm gerçekten allah seni çok çok çok mutlu etsin içim daraldı yaa düşünüyorumda bende eşimi kaybetsem... allaha kimseye göstermesin

Ben de nişanlımdan ayrıldım 2 saat önce..şu an dünya başıma yıkılmış gbi..nasıl ne zaman geçer hiç bilmiyorum..

Ben de nişanlımdan ayrıldım 2 saat önce..şu an dünya başıma yıkılmış gbi..nasıl ne zaman geçer hiç bilmiyorum..

çok kötü br kavga ettik bizde nişanlımla geçen pazar 5 gün oldu,hala görüşmedi benimle,hatalı olan benim bu arada biraz toparlanıyım görüşürüz dedi ama sanıyorum ki bitirecek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken tam offff saatler geçmiyor,dakikalar geçmiyor ses yok.çok ağır gelcek çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…