Ben 18 ekim 2008 de nişanlımdan ayrıldım... bi ay sonra düğünümüz olacaktı.. keşke ayrılmasaydık demiyorum keşke bana el kaldırmayasaydı da ayrılmak zorunda kalmasaydım diyorum... aşırı kıskançlıkları yedi bitirdi beni...en sonunda bana arkadaslarımın ve kuzenlerimin içinde sebepsiz yere hakaret etti ben de eve gidiyorum dedim bana tokat attı.. ben de yüzüğü attım... ayrıldığıma yanmadım hatalarına yandım... o da binpişman.. ama sevgim oracıkta bitti keşke bitirmeseydi de evlenseydık.. kızımız olacaktı adı da melek kayra olacaktı... şimdi nerde bi düğün görsem nerde bi gelin görsem içim acıyor...
canım ben de düğnüme 2 ay kala nişanlımdan ayrıldım.temmuzda düğünümüz olacaktı.uyuşan bir çiftik.biraz kendisnin biraz da ailesinin etkisiyle biz de ayrıldık.söylenen bir kaç kırıcı söz bitirdi.başlarda çok üzüldüm uykusuz günler geçirdim.keşke o telefon görüşmesini yapmasaydım dedim.ama daha sonraları gerçek yüzünü gördüğüm için Allahın sevdiği kulu olduğumu düşündüm.onu sewiyordum belki hala içim acıyo ama giden gitmiştir.burcunun dediği gibi nerde bir düğün gelin görsem içim acıyo.
burcucum asla keşke deme canım.sana el kaldıran biri için.ogün olmasa evlendiğinde kaldıracaktı belki de.o zaman her şey daha zor olacaktı senin için.
bizler hayalleri yıkılan gelin adaylarız.ama mutlaka bi yerlerde bizleri hak eden gerçek adamlar olacakk:enbuyukkk:
valla bende ayrıldımmı ayrılmadımmı bilemiyorum çok seviyoruz birbirimizi ama benim ailem istemiyor ne yapacam bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bir yandan sevdiğim insan bir yanda ailem,gidersen kapı açık ama bir daha bizi göremiyeceksin dediler tek neden meshep farklılığı oldu ne olur dua edin kızlar benim ailem heee desin artık çok ihtiyacımız var inanın.
Benim de şimdiki sevgilimle mezhep ayrılığımız söz konusu... mirmirmirmir benim de ailem pek olumlu bakmıyor.. nişandan da ayrılınca bundan sonra dikkatli ol bari die inceden inceye uyariliorum sık sık...çok zor arada kalmak.. ben büyük konuşmak istemiyorum ama ailemden özellikle de annemden vazgeçemem ama onsuz yapamam dediğim bi adamdan da vazgeçemem... zamana bırak aileni mutlaka ikna etmeye çalış....
burcu Canım ablan içinde sEnin içinde üzüldüm Ablan şu durumda biraz daha önemli Allah biliyor ya kurulan yuvayı bozmak çokta kolay değildir Allah kimseye göstermesin İnşallah
sende Allahın sevgili kuluymuşşsunki EVlenmeden Öğrendin.nasıl bişey olduğunu canım
allah herkesİ mutlu etsİn nedİm valla..ben daha bekarım..ama bende nİŞanlıydım Çok İİ bİrİydİ ama kader ayırdı bİzİ 3 yıl oldu bİtelİ..allah onu daha Çok sevmİŞİm...demekkİ dİorum bİdahada kİmseyle duzgun olamadım..kader kİm Çıkar bİlemem karŞıma...onun gİbİ bİrİnİ bİdaha bulamam heralde..el ÜstÜnde tutardı.bebegİ gİbİ bakardı bİz bİrİbİİzmİ okadar evdİk ama olamdı onu hala ÖzlÜorum....mekanı cennet olsun askım..kİm lursa olsun hayatımda senİ hİÇbİrzaman unutmıcm...allah bÖyle ayrılık acısı yaŞatmasın kİmseye..
Ben de nişanlımdan ayrıldım 2 saat önce..şu an dünya başıma yıkılmış gbi..nasıl ne zaman geçer hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?