Einiz her sarldnzda sevimek ister mi?

eşiniz her sarıldığınızda sevişmek ister mi?

• Ankete Katılan
    183
biz dün (21 kasım) 4.seneyi devirdik (daha nicelerine inşallah ) bizim evle dükknımız yanyana dolayısıyla her dakka eve geliyor.sarılınca zor kaçıyor valla evden. heleki ramazanda çok zor olmuştu bizimkisi, iftara kadar gelmiyodu eve valla .ama en güzeli insanın kocası tarafından istendiğini bilmesi değilmidir. illaki her sarılmada vuruş karış yapmaz gerekmez ,akşama kadar biriktir akşam bırak eteğindekileri değilmi. ama birbirini seven 2 insan istemesede sarılınca bi şeyler kopar içinden( kızlar maşallah deyin valla nazar değdirecem kendi kendime ):nazar::nazar::nazar::1hug:-tatlicadiarzu-

ben bu soruyu özellikle yatakta sarılmayı düşünerek cevapladım canım seks istemiyorsa mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım çünkü dokunduğum an ister
sadece sarılıp uyumak da istiyor insan ama

Bizde öyle her sarılmada olmaz çünkü çoook fazla sarılıyoruz hatta akşamları koltukta sarılarak oturuyoruz yatakta sarılmadan uyuyamıyoruz ama beni her şekilde çok sevdiğini bilmek güzel çünkü beni arzuladığını biliyorum bunun yanında masumcada sarılmaları çook hoşuma gidiyor

Ne yanii şimdi bu her sarıldığında onu düşünüyormu demek.. allahalla tam aksine genelde ilişkiden sonra sarılır.. yada bazen öle durduk yere sarılır içimden geldi der arkasındna bişe gelmez yani....

belkii direkkk olaya girmeyiz amaa sarılmamız bilee uzunn olurr
işve cilve olayıı yanii
ben resmiyetii sevmemm meselaa erkektee olsa kendini ağırdann satamasınıı istememm
hele söz konusuu emişmeksee gururlu ve onurluu aslaa olmasınn
direkkk olaya dalabülürr
dalmazsaa şüphe ederimm şakkıdı

öyle her sarılmada olmaz.zaten evde 13 yaşında delikanlı olunca zor oluyor:utangac:.malesef sarılcaksa gece 24 den sonra sarılsın.:jeyyar:

belkii direkkk olaya girmeyiz amaa sarılmamız bilee uzunn olurr
işve cilve olayıı yanii
ben resmiyetii sevmemm meselaa erkektee olsa kendini ağırdann satamasınıı istememm
hele söz konusuu emişmeksee gururlu ve onurluu aslaa olmasınn
direkkk olaya dalabülürr
dalmazsaa şüphe ederimm şakkıdı
canım senin avatara bayıldıum yani ne kadar yerinde bir tespit olmuş bazıları için!!!...-tatlicadiarzu-

sarilisa bagli..cesit sariltilar var..msl benim esim sarilmamdan anlar anlamini..bir sarilirsin seni cok seviyorum iyiki varsin gibisinden.. bir sarilirsin hosgeldin gibisinden..birde sarilirsin seni istiyorum gibisinden..sanirim sen hep seni istiyorum gibisinden sariliyon :D:D:D:D

herşeyi dozunda bırakmayı seviyoruz.. ben ona sarılıyorum biraz öpüşp bırakıoruz mesela ya da o bana aynı şekilde.. heyecanı daha yüksek oluyo:)

eşiniz her sarıldığınızda sevişmek ister mi?
şahsen benim eşim her sarıldığımızda sevişmek istiyor.günde 10 kere sarılıyorsak 10 unda da ister.sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum.her sarılmakta da sevişmek olmaz ki canım....şakkıdı

anam sende sarilirken nasi sariliyossan artikkaydirigubbakcemile3

ya bende gıcık oluyorum sarılıp ıyı gecelr öpücügü vermek ıstıyorum kı adam yaptıgıma yapacagımı pişman edıyor bende anlamıyorum ıyı mı kötümü ınsan sadece sexs için mı sarılır evlılık yıldönumümüzde müzık actım dans edelım dıye ayyy sarkı bıtesıye ne cektım aman benım koçişte romantıklık sıfırrrrrrrrrrr

Her sarıldığımızda olmaz hep sarılarak yatıyoruz her sarılmada olsaydı ikimizde 0 beden olmuştuk şimdiyee:roflol::roflol:

valla evli değilim hani her sarımada birlikte olmak nasıl bi duygu olur gınamı gelir bilemiyorum henüz ama şimdi elimde olmayan sebeplerden dolayı kocam olsun beni sevsin bana doyamasın dayanamasın ve bu yüzden sürekli birlikte olmak istesin böyle olsunda yeterki istesin canım ben hazır vede nazır olurum:delphin:

senağlamasenağlamasenağlama ya benim adamdamı var bi arazı demeden edemidim.bırak sarılmayı üç gün üst üste oynaşsan başım ağrıyo der döner yatarsenağlama
varmı bunları tamir ettircek bi yer varsa söleyinde benimkine de bi baktırayım:oklava:

Back
X