Einiz olmadan, kaynvalidenizin yazlna tatile gider misiniz?

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
mrb esim bütün gün calısıyor aksam 8 den önce eve gelmiyor bizde bütün gün kızımla evde sıkılıyoruz bende yaz tatilindeyim öğretmen oldugum için.Gecen ay ailemin yanındaydık esimde iznini kulandı evde sıkılmayın sizi annemin yazlıgına bırakım diyor bende kararsızım acaba rahat edebilirmiyim diye siz olsanız ne yapardınız anneside aradı illa gelin kalın diyor ama görümcemde orda ve onunla pek anlasamıyorum bilemiyorum kararsız kaldım siz olsanız gidermiydiniz

Bu soruya yanıt tamamen görecelidir bence, ayşe kayınvalidesi ile iyi geçiniyordur gitmek ister ama misal fatma kayınvalidesi ile sorunludur gitmek istemez, önemli olan sizin şartlarınız..

şahsen ben sadece kayınvalidem ile olacaksam giderim ve ona bana yaptıklarının hesabını tek tek sorarım incitmeden ama görümcelerim ve kayınpederim olacaksa hiç işim olmaz.

walla kayınvalidemle hiç bir sorunum yok ama eşimsiz hiçbir yere gitmem
o nerede ben orada onunla olunca tadı çıkar herşeyin kayınvalidemle ne yapayım

benim bi arkadaşım kalıyor eşini antepte bırakıp mersine geliyor ama kayınvalidesi çok iyi bir kadın misafir olsun gelsin ev kalabalık olsun seviyor bencede göreceli bu cevap

Ben kaldim....ama bir daha asla...

Kayinvalidem cok iyi bir kadin olmasina ragmen, kesinlikle bir sorunmuz olmamasina ragmen bir daha kalmam....

Nedenmi?

Insanin esi yaninda yok iken bir kanadi kirik gibi hissediyor kendini...kendi ailenin yaninda kalmak cok farkli canim...ama esinin ailesinin yaninda yanlizken bir garip oluyor insan....bilmiyorum ama ben esimin gelmesini iple cektim.

eşimin olmıycağı biyerde kalmazdım bende cnm yaa.. nebilim onsuz tadı çıkmaz yazlık falan, ewde sıkılmayı tercih ederim, enazından akşam gelceğini biliorum ewe oda yeter bana opuyorumnanaktan

Gülsüme katiliyorum.. Bende birdefa esimsiz tatile gittim kaynanamlarin yanina ama esim olmadan o tatil hic zevk vermedi.. Tatlin bitmesini 4 gözle beklemistim.. a.s

vallla tatlım sana bağlı şahsen ben kayınvalidemle odandan odaya geçmmem değil tatil sonrası bakırköy olur .............

Bunun cevabı gorecelıdır.ıyı anlasırım sorun olmaz dıyorsan gıt. Ben olsam gıtmezdım kı benım kayınvalıdem de yazlıktan döndü gıderken sen de gel dedı esımı yalnız bırakmıyım dedım gıtmedım.Kendısı bunu dusunmedı bır ay gelmedı yazlıktan sımdı kayınpederımle bır aydır konusmuyor nedenı de kayınpederımı ne yer ne ıcer dıye dusunmeyıp gıttıgı ıcın.Asında kayınpederım gıt havan degıssın dıyerek yolladı ama o da bır ıkı hafta kalıcam deyıp gıttı bır ay gelmedı. Kısacası boyle durumlarla karsılasmayacaksan ve de esının kendı kendıne yemegını camasırını halleder dıyorsan gıt yerimseniben

bence de göreceli bir soru. Çok iyi anlaşıyorsan çok kısa bir süreliğine neden olmasın. Ama bana kalırsa asıl önemli olan eşini yalnız bırakmaman. bir haftadan fazla kesinlikle yalnız bırakmamalısın bence.

Gorumceyle anlasamasam da yazlik oldugu icin gider tadini cikarirdim:dilcikar:

ben de cevabın kişiden kişeye değişeceğine inanıyorum.eğer keyifli vakit geçireceğini düşünüyorsan olabilir.Ama bizim ilişkimiz o kadar samimi değil, bizim ilişkimiz oldukça resmi olduğundan, mesafeli davrandığım bir iş arkadaşımın yazlığına gitmiş gibi olurdu.kaydirigubbakcemile3

yorumlarınız için cok tesekkür ederim ancak söyle bir durumum var onuda belirteyim.benim bel fıtığı sonrunum var doktorum bol bol yüzmen gerekir dedi su an yüzme imkanım sadece orada var kayınvalidemde gel sen burda bol yüz biz kızına bakarız dediler (kızım henüz 1,5 yaşında) bu durumda ne yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…