- 29 Aralık 2007
- 3.399
- 1.102
- 698
yorumlarınız için cok tesekkür ederim ancak söyle bir durumum var onuda belirteyim.benim bel fıtığı sonrunum var doktorum bol bol yüzmen gerekir dedi su an yüzme imkanım sadece orada var kayınvalidemde gel sen burda bol yüz biz kızına bakarız dediler (kızım henüz 1,5 yaşında) bu durumda ne yapardınız.
kaynanamla bakkala dahı gıtmem :roflol::roflol:
yorumlarınız için cok tesekkür ederim ancak söyle bir durumum var onuda belirteyim.benim bel fıtığı sonrunum var doktorum bol bol yüzmen gerekir dedi su an yüzme imkanım sadece orada var kayınvalidemde gel sen burda bol yüz biz kızına bakarız dediler (kızım henüz 1,5 yaşında) bu durumda ne yapardınız.
Harika yorum!!!:roflol:
He ben de apartmanın önüne bilem inmedim...
(inmem de yeni kayınvalidem olunca:ecrin_bebek:)
Len Jale....eninde sonunda bir oglan dogurup seni alip...bütün gün elekci kari gibi yanimda gezdirmezsem benede piskopat gülsüm demesinler....:jeyyar:
bende vazgectim gitmiyorum
Ben kaldim....ama bir daha asla...
Kayinvalidem cok iyi bir kadin olmasina ragmen, kesinlikle bir sorunmuz olmamasina ragmen bir daha kalmam....
Nedenmi?
Insanin esi yaninda yok iken bir kanadi kirik gibi hissediyor kendini...kendi ailenin yaninda kalmak cok farkli canim...ama esinin ailesinin yaninda yanlizken bir garip oluyor insan....bilmiyorum ama ben esimin gelmesini iple cektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?