Einiz olmadan, kaynvalidenizin yazlna tatile gider misiniz?

ben eşimi burakıp gidemem tatile falan,aklım hep onda kalır,özlerim,tat almam hiçbişeyden.Ailesiyle anlaşıyor olsamda eşim olmadan onların yanında işim olmaz diye düşünürüm

Çocuğum olmadan evvel eşimi bir gün bile bırakmamışımdır. Ama şimdi ara sıra gidiyorum 1 haftalığına falan. İşin içinde çocuk da var çok sıkılıyorlar Apt. hayatından, çocuğunuza da size de değişiklik olur. Ara sıra böyle küçük ayrılıkların evliliğe iyi geldiğini de düşünüyorum ben...

Ama görümcemle iyi anlaşamıyoruz demişsiniz. O zaman 1 haftalığına gidebilirsiniz, ben öyle yapardım. Oğlum bayılırdı valla kumsal da kumdan kale yapardık keşke ailelerden birinin yazlığı olsaydı özendim şimdi boshayallersmile

merhaba arkadaşım..sanırım aynı durumdayız. bende öğretmenim 1 yıllık evliyim.kayınvalidem ısrarla yazlığa gidip onlarla kalmamı istiyor.eşimim bu yıl izni yok sadece hafta sonları.geçen hafta sonu birlikte gittik yazlığa.2 gün kaldık döndük.öğretmen olduğumuz için 1 hafta sonra tatile giriyoruz.bende gidip gitmeme konusunda kararsızım iyi anlaşıyoruz.ama kırıldığım ve haklı olduğum bi kaç konu var.Yeni evliyiz bide eşimi bırakmak istemiyorum sırf onlar istiyor die.Sanırım arada eşimle hafta sonu gidicem sadece.

Eşini sevdiğin herhalinden belli bırseyleri beraber yapmak bencede en dogrusu allah bı ömür boyu mutluluk sağlık versinalkisalkisalkis

ben gidemem şahsen rahat edemem bir kere eşim yanımda yokken onlarda rahat edemezler.. Biz oturmaya bile gittiğimizde eşim yanımda olsun istiyorum rahat hareket edilmez ki.. Ama bu herkes için geçerli değil.. Daha samimi bir durum söz konusuysa olabilir..

asla hele ki arada anlaşamadıgın birileri varsa tatil burnundan gelir ve eşinle aran acılır eşinle git şiddetle tavsiye ederim

yorum yapanların çoğu çocuksuz sanırımkaydirigubbakcemile3çocuk olunca böyle konulara sen karar veremiyorsun kiaklinialirimsmilesenden önce çocuklar gidelim diye tutturuyorlar zaten.
ben yerinde olsam eğer kaynanamla aram kötü değilse 10-15 günlüğüne giderim.hem bana hem de çocuklara değişiklik olur daha fazlasına eşim izin vermez zaten

Şuan için tek başıma gitmeyi tercih etmem.
Açıkçası, eşimle beraber yazın gitmek bile zor geliyor bazen.
İleride çocuk olunca , işler değişir mi bilmiyorum.
Yine eşimle gideriz heralde ama istisna olur mu bilmiyorum.
Çocuk olunca onlarda daha çok görmek isteyecektir kesin.

bende düşünüyorum kızlar bir haftadır gitsem mi gitmesem mi diye kayınvalidemin yazlığına.tabiki eşim gelemicek .eşim tabi git kal diyor 10 15 gün ama rahat edebilirmiyim bilmiyorum misafirleri hiç bitmez çünkü yeme içme desen oda bi dert ya da misafirliğe gideriz sürekli değil denize dışarı bile cıkıp gezebilirmyim bilmiyorum .ayrıca eşimolmadan nasıl davranacaklar bana onuda kestiremiyorum iş yapmasan ayıpta olur öf yaa derde bak
valla yapsan bu sefer hep aynı şeyleri beklicekler senden .

ben asla eşim olmadan qitmem wede kalmam yaniii ne kadar ii anlaşsam dahi ben eşimsiz yapamam we eşimsiz benkimsede kalmammmmmmm

keyınvalıdemle aramız cok iyi hiç bişeye karısmaz..pek iş yaptırmaz bize.ama eşim olmadan ben evlerıne bıle gıtmıyorum..eltimlerle gıderım fakat yalnız basıma gıtmem..çünkü canım sıkılıyor.konusacak bısey gelmıyor aklıma..ben gitmezdim yaniiiiiiiiiiiiiii...

Ben olsam ben de gitmezdim sanırım.
Kayınvalidemle sorun olacağı için falan değil, eşimsiz rahat edemezdim.
Evde sıkıldığımdan daha çok sıkılırdım orda.

bilmiyorumkismile valla tam benlik konu :)) eşim bi yerden bedava bi uçak bileti almış kontör satın alarak bileti benim adıma yazdırmış....beraberce kayınvalideme gideriz diye düşünmüştük bileti duyduktan sonra fakat iş değişti eşim gelemicek..bana da açıkca sen git diyemiyor biliyorum:))çünkü zamanında eşim çok emrivaki yaptı benim adıma kayınvalideme"gelir" dedi benden habersiz.tabi ki çok kavgamız oldu bu yüzden...şimdi de sen git diyemiyor ..gidiş uçakla dönüş 20 saatlik bir otobüs yolculuğu ve küçük çocukla..gitsem mi bilmiyorumm..artık kayınvalidem az buçuk benim safıma geçti...ailede olan haksızlıkları anladı..fakat sorun şu; gideceğim yer bir köy ve köy yerleri çok lafçı;kayınvalidem de millet şöle der böyle der diye çok önemser ne giydim karışır...ve de orada tek başına ilçeye yollamazlar..hani dolmuşa atlayıp gitsem laf olurmuşş...ben de sıkılırım..bunun duşında sorunumuz yok şükür Allah ıma...ne yapsam bi yanım git çocuk da açılır değişiklik olur ;onlar da torunlarını görsün 8/10 gün kal gel diyor..bi yanım gitme eşin sana sormadan aldı o uçak biletini senin üstüne eline yine bir koz vermiş olursun diyor??ne yapsam?? CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…