Einiz size keke senle evlenmeseydim derse ne yapardnz?

begonyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
57
0
86
İstanbul
bız kadınlar kavga anlarında herseyı soyluyoruz da iş eşlere gelınce bu ve benzeri sözleri duymak nedense ağır oluyor değilmi?halbukı bızde söyluyoruz ama ben bu sözu eşimden duyunca yıkıldım.şimdi çok kırgınım...çok ağır konuştu.sonra özür diledi sınırlenınce soyluyorum hep bılıyosun dedı...ama nafile...konuşmuyorum ama nasıl davranıcağımı da kestıremıyorum..bıktım kavga edıp barışmaktan .yenı bebeğimizde var..benı sevdiğni soylediğine mı ınanayım bu laflarına mı bılemedım..hangısı gerçek ? tanıyamıyorum artık onu.....yardım kızlar...

begonyacım bazen kavga ettiğimizde bizde ağza alınmıyacak sözler söyleyebiliyoruz
bak bebeğinde varmıs fazla takılma bence
o kızgınlıkla insan ne dediğini bilmiyor bazen

ya bu birkere olsa sorun olmazda sürekli olduğu için sanırım kafan karışmış,
benim eşimde bana bu tarz bişey dese bende çok kırılırdım
ama eşimin bana olan sevgisini bildiğim ve gördüğüm için ,bunun kalbinden geçen bir söz olmadığınıda bilirdim,

ama bunun dile gelmesi bile çok çirkin gerçek olmadığını bilsende üzülmekte haklısın,

bence eşini karşına al ve ona bunun seni çok fazla yaraladığını söyle, anlat, beni sevdiğini bilsemde çok kırılıyorum, bazı şeyleri bilmek önemlidir ama görmek dahada önemli, böyle zamanlarda sevgini göremiyorum de

ve de çok takılma

çok üstünde durmazdım ..
bende sinirlenince bu gibi laflar edebiliyorum ,ben söyleyince iyide o söyleyince kötümü..
biraz surat yapar 2-3 gün sonra unuturdum sende takılma fazla..

eminim canini yaksin diye soylemistir kafana takip bu cumlenin seni uzeceginin farkinda tabi zaten bu cumleyi hissederek soyleseydi arkasindan ne olursa olsun ozur dilemezdi

cok kırılırdım haliyle :çok üzgünüm:
cok üzücü bir cümle ya ne diycegimi bilemedim:çok üzgünüm:

keşke seninle evlenmeseydim demedi ama
lanet olsun nerden evlendik keşke sevgili kalsaydık dedi:roflol:
çok takılmadım sinirlenince aynı şeyleri bende söylüyorum çünkü
insanın biraz içine oturuyo ama sende çok takılma derim

valla bende söyledim o da söylerse kızgınlıktan söyler üzülürüm ama kendimde aynı b.k olduğum için bişey diyemem

canım kızgınlık anında söylenmiş bir söz...
çok fazla takılı kalma...
insan bazen kızgın olunca resmen beynine kan gitmiyor...
ne söylediğininde farkına varamıyor...

evliliğimin ilk yıllarında eşime diyordum oda bana aynısını diyordu...
diyordu diyorum,5 senedir birbirimize söylemiyoruz bu lafı....
ben söyleyince iyi oluyorda o söyleyincemi kötü oluyo yani...
takma kafana..hayatın tadını çıkarmaya bak....inan her olumsuzluğa ragmen hayat yaşamaya değer...yerimseniben

bend erım ama o deyınce bende kırılıırm bazı sözlere
ama sınırden dıyor genelde sevgilim ...!

başlığı görünce "geç kalmış sayılmazsın" derdim diyecektim
ama kavga anında söylenmişse kırılsam da çok üstünde durmazdım ama üzülürdüm tabi
bir konuda da söylemiştim, kavga da bile olsa çok kırıcı konuşmamak gerekir bence
söz ağızdan çıkınca geri alınamıyor

Ben ona dedim ama o hiç demedi bu lafı..
şimdi ise ikide bir hatırlatır benim o lafımı keşke evlenmeseydim 'i yanii...
hala yümüne vurur
evet erkekler söyleyince agır olur sanırım ama kızgınlıkla hersey cıkıyo işte
biraz engel olabilsek kendimize
sinirlenince hepimiz aynı oluos.

bende duydum buna benzer laf bende aynı düşünceler içindeyim dedim geçtim ki bizimde 4 aylık bebeğimiz var bu kavgada bebeğimden sonra oldu

Valla ne yalan söyleyeyim,öyle öfke anıydı,kızgınlıktan gözüm karardı gibi masallarla uyutamaz beni..
Ben nasıl ağzımdan çıkan her söze dikkat ediyorsam o da düşünüp konuşacak..
Kolay kolay affetmem ben..

yok böyle şeylerin sinir anı falan.
insanoğlu üç düşünüp bir söylemeli.

o zaman sayalım sayalım aa sinirdi diyelim geçelim.
işin kolayına kaçıp sıyrılmaktır bu. yasakkelime

ben bu sözü duysam napardım?
bayağı bi süründürürdüm herhalde hazmedene kadar.

cok kırılırdım..:çok üzgünüm:
kavga anında bıle soylemıs olsa hep aklımın bır kenarında acaba gercek dusuncesımı dıye bıseyler kemırırdı benı..benneyaptımki
evet ofke ve kızgınlıkla bırcok sey cıkabılıyor agzımızdan ama bu agır bır cumle..:bbo:

keşke evlenmeseydim senle dese gerçekten kırılır bi kaç gün konuşmazdım bebeğim olmasa belki bi kaç gün giderdime evden
ama biz nelere göz yummuyoruzki bunada sabrederdim
bi anlık sinirle söyledim pişmamım dese affederim belki ammma o söz ömür boyu aklımdan cıkmazdı
bilmem siz öylemisin ben bazı seyleri unutmam unutamam hiç beklemediğim bişidir ve olmuştur cok yıkılırım
bizimde buna benzer seylerimiz oldu ama sevgi var arada bu herseyi düzeltiyo sevmese insan bi saniye bile tahammül edemez
bende sinirlenince ağır konuşurum ama öle her tartışmada diil susarım susrım sabrederim ama sabır boğazıma daynmıştır bi patlarım cok kırıcı olurum oyüzden beni pek sinirlendirmemeye calışır bizim herif :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…