einiz size ne kadar harlk verir?

hamra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
56
0
86
Bursa
[/COLOR selam kızlar eşınız sıze ne kadar harclık verır bunu sıze severekmı - zorlanarakmı verır ?

bende çalışıyorum ama maaşımı eşime veririm.o da hesaba yatırır.paramız bittikçe karttan çekeriz.
belli olmuyor valla,ihtiyacım kaç liraysa alıyorum.bazen 10,bazen 20 değişiklik gösterebiliyor..
genelde söylenerek veriyor;çünkü paralarımı harcamadığımı tahmin ediyor.senin zulana katkıda bulunuyorum ya yanarım ona yanarım diye takılıyor..yesen gam yemicem diyor..
genelde birlikte dışarı çıktığımız için bişe alcaksam yada yemek yiceksek ödeyen o oluyor.jeyyar
onun haricinde ben bişe beğendiysem ve o ay çok yüklendiysem ona,gider kendi zulamdakiyle alırım..hiç minnet etmem..:dilcikar:
böylede bir lüksüm olur sonunda..şutarafagitti

Çalışıyorum, kendi kazancım var ve eşim de kazancını getirip bana verir.
Ben toplam kazancımızdan gerekli ödemeleri yaparım.
Sonra her ikimize de harçlık ayırıp veririm.
Kalanı da bankaya vs. yatırıyoruz..
O yüzden kocacıımın bana harçlık vermesine gerek kalmıyor.
Ama biliyorum ki o bana harçlık verseydi asla zorlanarak vermezdi.. :asigim:

Eşim genelde kendi verir harçlık.. Ben daha bu sene yeni istemeye başladım..
Miktarı hep değişir. Cebindeki paraya göre; bugün 50 olduysa yarın 20 olur..:smiley-cool:

harçlık almıyorum. ama almış olsaydımda ( ki eskiden alırdım) miktarını ben söylerdim az yada çok bir şey demez verirdi...

bende hazır yıyıcı oldugum ıcın ılk evlendıgımız zamanlar 100 ytl ıdı sımdılerde 50 ye dustu evden dısarı cıkmadım ıcın aylık alıs verıste yapınca bı ıhtıyacım olmuor bı ekmek kola vs gıbı seyler ıcınoluor vede hıc zorlanma kendısı verı

Eşim Severek Verir Bana Harçliği. Ayrica Ne Kadar Istersemde Verir Sağolsun.
Oldu Ya Unutup Gitti Diyelim Para Birakmayi Kredi Kardlari Bende Olduğu Için Sorun Olmaz Hiç.

bende calistigim icin esimden istemiyorum ama eger maasim bittiyse onun banka kartini isterim oda verir sagolsun harclik istemem yani direk maasina el koyarimjeyyar... cok arsiz gordum kendimi canim:roflol:

Canım eşine verirken maaşını ne hissediyosun ???
Hepsini veriyosun yani
Bende veriyorum
Bazen ona belli etmiyorum ama üsülüyorum
Gerçi o da yemiyor borçlarımızı yatırıyor ama
ben genede ay başları huzursuz oluyorum işte

Bende yeni yeni söylemeye başaldım eşime
iyi bir harçlık verrir ama bende çalışıyorum aslında
ama bazen sıkıştığım dönemlerde olmuyo değil
kardeşimin masraflarını karşılıyorum okuduğu için
o da sağ olsun hep bana koltuk çıkar

ben çalışıyorum ama eşimlen karar aldık benim maaşima elemiyorz
benim maaş hesapta duruyor ve birikiyor
çocuğumuz olunca inşallah çalışmaya ara vereceğim 2-3 yil ozaman o para çok lazım olacak bize yani çok mecbur kalmadıkca çekmiyorum a.s
eşim bana her hafta yüklü bir miktar harçlik veriyor zaten
bunu günlük ivır zivir için kullaniyorum
işyerimizin yemekhanesini sevmediğim için malesef öğlenleri çoğunlukla dişarda yiyorum oda çok pahaliya geliyor klava:
bazen artiyor 3-5 onuda hemen hesaba maaşimin yanına koyuyorum
bazende hemencicik bitiyor ozamanda hemen takviye istiyorum
alişverişlerimizi kredi kartından yapiyoruz zaten :1closedeyes:

fıstığım maaşımın kaç lira olduğunu kuruşu kuruşuna biliyor.o yüzden de hepsini veriyorum..
valla bir gün bitse bu eziyet diye hissediyorum yani..benim eşim benden kat kat tutumludur..bizim tek amacımız başımızı sokacağımız iki göz bir ev almak.ev alalım,söz maaşımız sende toplanacak dedi.
bekliyorum bakalım,şafağın kaç gün olduğu belli değil:sm_confused:
ama primimi mutlaka keserek veriyorum,asıl hazine primde bizde.onu da tam versem dımdızlak kalırım ortada vallahi.kafamçokkarıştı

Ben çalışmıyorum.eşim haftalık olarak alıyo maaşını.her cumartesi akşamı bütün parayı bana verir.nereye harcadığımada karışmaz.canım kocişim benim.

ben çalıştığım için eşimden de harçlık alırım:)
biz de böle işine geliyorsa

valla ben istiyorum ama eşim vermiyor herşeyi ben alıyorum zaten diyo ( bende onun inadına orta okulu dışardan okuyup bi işe giricem görsün gününü onamı muhtaç olucam ayaklarımın üzerinde durabilirim pekala ikinci çocuğuda yapmıyorum zaten ohhhh hayat benim hayatım olacak o zaman :))))))))
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…