einiz size ne kadar harlk verir?

Bizde tam tersi esime ben harclik veririm sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Hic harclik istemedim, ustumde bulunmadigi zamanlarda da
paran varsa versene dedim, o da cikarip verirdi..
Genelde benim kartim ustumde bulunur, onunkide kendinde bulunur para
lazim oldugu zaman ceker, kullaniriz...

ben istemedim istememde zaten eşim düşüncelidir sağolsun verir sen bayansın yanında dursun birşey olur lazım olur der Allah razı olsun hiç sıkıntıya düşmem...

İkimizd eçalışıyoruz.
Faturalar,kredi kartları ödenir ve kimin neye ihtiyacı varsa veya evle ilgili bir ihtiyaç varsa alınır.
Herkes istediği kadar para alır ve kalan bankaya yatar...

ben çalışmadığım zaman eşim kirayı+faturaları öder kalanını bana getirirdi
şuan çalışıyorum ev aldık eşimin maaşıyla kredi ödüyoruz benimki ilede ay sonuna kadar idare ediyor hatta arttırıyoruz ve ben eşime harçlık veriyorum

henüz evlenmemize çok var ama yanıma her geldiğinde çalıştığım halde zorla para vermek istiyor :)
Allah razı olsun bir dedeiğimi iki etmez.
yanında bulunsun bişi görür almak istersen alırsın der hep.
evlendiğimizde nasıl olur bilmiyorum çünkü çalışmayı düşünmüyorum ama eminim istemem fırsat vermeden her eksiğimi karşılayacaktır.

ben çalışmadıgım için eşimden istemek zorundayım.ben istemesem aklına hiiiççç gelmez.istedigim zamanda küçük bir tartışma yasarız.valla insan çok kırılıyor naapsam bilemiyorum

ben şuan çalışmıyorum.eşim bana da hep ek kart çıkartır.çıkarttırmadıklarının kartları bendedir.para çekeriz ya o ben,bende olur hepsi,ben onun cebine koyarım.çünkü eşim iş dolayısla evde olmuyor genelde.bütün ödemeleri alınacakları falan ben yapıyorum.işte böyle

Ben haftalık alıorum 300ytl.Genelde ekstra harcamalarım için verdiği paralarda beni baya uğraştırır.

Gecen gün para kitligi yasadik, sagolsun kocacim ona verdigim harcliklarin kiyisandan kösesinden biriktirip bana al bak paramiz diye uzatmazmi, cok hosuma gitti, allahim ben cok sansliyim galiba!!! :sm_cool: :sm_cool:

sorma cnm ya benimkinin şükür ki durumu iyidir yani..fakata hiççççç sormaz ...
bende isteyemem öyle ..havamı alıyorum yani....
ne bıraktıysa ...ah bi mezun olsammmmmm:içelim:

bende çalıştığım için harçlık almam ama yeri geldiğinde birbirimizi tamamlarız....

şu an çalışmıyorum ama çalıştığım zamanlardada hep paramızı bi yerde toplardık ve isteyen istediği miktarda alır..
Sağolsun eşim o konuda kesinlikle benden isteme zaten der ne kadar ihtiyacın varsa yerini biliyorsun al der..Ayyy canım kocacımm her konuda çok çok anlayışlıdır:1hug:

çalışıyorum ,harçlık almıyorum.Eşime harçlıklarını ben veririm.Para çekemediysem eşimde varsa verir..Asla saklamaz..saklasın hele bir ne geliyor başına........

Bende çalışıyorum bu bir iki aydır borç bitti ne harçlığı ya tüm borçları ben ödedim 10 ay oldu daha bi lirası nasip deildir şayet çalışmıyor olsa idim zannetmiyorum kalkıp bana harçlık vereceğini...

harçlıkvermez...aldığı tüm parayı eve bırakır kendine bi yol parası birde sigara parası alır...

bende 27 senelik evliyim eşim aldığı maaştan kendine harçlık alır kalan parayı bana verir.9sene önce emekli oldu,maaş kartını bana vekaletnameyle verdi,hem şirketten aldığı maaşı hem emekli maaşı ben kullanırım o hiç birşeye karışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…