einiz size ne kadar harlk verir?

parası varsa 5 10 urus sıkıstırır yoksa direk kredi kartını uzatır ve sıkı sıkı tembihlemeyi de unutmaz fazla açılma ha malum sıkısıgız a.s hoş nezaman bolardıkki sıkışalım yinede saolsun kazancının çok ustunde yasatmaya çalışıyor beni yemiyor yediriyor

Genelde sadece sigara paramı veriyor bi de ekmek falan lazımsa onu veriyor o kadar. Bazen hiç bırakamadığı da olursenağlama Ben bi atanayım Allahın izniyle ben vericem ona harçlık.Para harcamayı özledim yaaasenağlama

ah kızlar benimki aro iyi hota eli biraz sıkı
ben istemesem hiçççççççççç düşündüğü yok
istediğiminde yarısını verirya
şükür işe girdim ..şimdi bakıyorum keyfime
ama şükürki içkisi sigarası yok geleceğimiz için yatırım yapıyor sağ olsun
amam ben tüm banaka hesaplarını kontrol eder ne kadar maaş aldığını hep takip ederm
saklamaz ..sağ olsun banada danışırdı
bide sorma ihtiyacın varsa al diye
ah ah
her gülün dikeni var işte
bunda şükür...

bende çalıştığım için eşimden harçlık adı altında para almam...zaten maaşlar bende toplanır ve toplandığı gibide gider ama hem benim zulamda hemde eşimin zulasında hep bir miktarımız olur..sıkışmayalım diye işte ben alış verişi abarttıysan onun için maddi destek beklerim sağolsun oda hiç ikiletmez bazen istememe bile fırsat vermez...eh o kadar da olsun canımmm...
sevgiler...

harçlık almıyorum,
ikimizde çalışıyoruz hesabımız ortak,
kazandığımız parayı her ay oraya yatırırız,
çift kartımız var gerektikçe oradan çekiyoruz,
benim yapımda yok para istemek ama
isteseydim de seve seve verirdi ona eminim

ne Istesem Kendi Alir O Yüzden Pek Ihtiyaç Duymadiğim Için Istemem...

harçlık almak mı o da ne? tüm para bende toplanır her ay.ben ona harçlık veririm jeyyar tartışıp küstüğümüz zaman da kızdıpım için vermem harçlığını konuşmuyoruz diye o da isteyemez parasız kalırKötü Kazen

ben çalıştığım için harçlık istemem. olur da param biterse(çok nadirdir) 20 istesem, 50 verir sağolsun.

benim maasima dokunmayiz onu biriktiriz
genelde butun evin ihtiyaclarini ya beraber aliriz ya o alir
bende kendime biseyler alirim paramla
istemem zaten cogu zaman ya o verir ya ben alirim

ben çalışmıyorum.eşim kazandığını elime verir.
ben evin ihtiyaçlarını ve kendi ihtiyaçlarımı
ordan dilediğim gibi kullanırım.
aldığım parayı asla sorun etmedi bugüne kadar.
:icecream:

ben bu cuma evlenicem ama nişanlandığımdan beri eline geçen parayı hiç dokunmadan bana verir ben ona harçlık veririmjeyyar bazen kızarımda çok harcayınca Kötü Kazenama o istedi böyle olmasını o biraz savurgandır çünkü, böyle idare edip gidiyoruz iştee.....tatlicadiarzu

nişanlıyken mi??????

ben çalısırken(çocukta yokken)kafama göre takılırdım:roflol:
şimdide harçlık(ne acaıp lafdır buda)haftalık ne koparsam o :roflol:

benim maaşımda eşimin maaşıda eşimde toplanır.kendisi bankacı ve aynı zamanda yatırım uzmanı olduğu için parayı değerlendirmesi,faturaları yatırması vs.. daha kolay oluyor.bana her ay 300 ytl harçlık verir.sadece keyfi harcamalar için oda.arada sıkışırsamda verir.Ama genelde söylenirtatlicadiarzu
bütün yaptıklarından haberim olur.paranın nerde olduğunu bilirim yanijeyyar
maaşımı ona vermekten hiç bir zaman gocunmadım.bana negatif bir şey hissettirmedi hiç sağolsun...söylenmeside ağız alışkanlığıdırtatlicadiarzu

bende çalışmıyorum eşimin muhasebe işlerini takip ediyorum.harçlık konusuna gelince her istediğimde fazlasıyla verir.söylenmeden zorlanmadan ne de olsa yanında çalışan personelden daha fazla yardımcı oluyorum ona.onlar bedenen yoruluyor ben beynen.benimki daha zor beyin yorgun olduğunda tüm vücut yoruluyor.hakediyorum yani başka yerde çalışsam bu tempoyla 2 milyar maaş alırım.hımm birde + sigortamı ödüyor.

Maaşımı alırım içinden ihtiyacım olan parayıda alırım ve borçlarımızı öderiz, ama nedense paramı hiç harcamam, biriktiririm :)
Eşimde bilir bunu ama bilmemezlikten gelir.

ikimizde çalışıyoruz Allaha şükür kimseye muhtaç olmadan geçinip gidiyoruz.Harçlık almam çünkü onunki faturalar,mutfak,masraflar anca benimkiylede taksit ödüyoruz arada ben harçlık veririm eşime:dance:

ben çalıştığım için eşimden harçlık almam,ev kredisi+faturalar+alışveriş eşim bunları öder ve malesef elinde avucunda kalmaz bende ona harçlık veririm ama utana sıkıla alır halbuki farketmez benim için ha ben ondan almışım ha ben vermişim ne farkeder ki ikimizde evimiz ve kendimiz için çalışmıyor muyuz a.s.

slm bend çalışırken maaşımdan 250 ytl ayırır sadece özel şeylerim için kullanırdım.ev için lazım olanları eşimden alırdım.jeyyar
ama şimdi çalışmıyorum o yüzden eşimden istiyorum oda biraz mırın kırın etsede ne istiyosam verir.zaten maaslar biyerde toplanır ihtiyaç oldukça harcanır bizde.
ama ben yinde harçlıklarımın kalanını biriktirir eşime minnet etmeden istedimi alırım:dance:

Eşim maaşının hepsini bana verir bende ona harçlık veririm yani evin idaresi tamamen bende...

ne kadar maaş aldığımı bile bilmez yerimseniben bi kere sormuştu yeni evlendiğimizde maaşımdan düşük rakam söyledim ondan sonra daha sormadı param bittiğinde isterim neden diye sormaz yavrum :smiley-cool:.. eşimden habersiz para biriktiriyorum sonunda süpriz yapacağım:asigim: sen ne istersin bebeğim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…