Einiz, sizi i arkadalarnn hanmlaryla tantrr m?

eğer eve gidilecekse elbette bende giderim ama yok dışarıda buluşacaklarsa illaki eşli olsun demem
çok nadirdir dışarıda görüşmüşlüğüm düğün falan olursa ancak.
Ama hemen hemen tüm evli arkadaşlarını ve eşlerini tanırım fakat hiç biriyle arkadaşız diyemem

eşimde bende iş ve arkadaş çevremizde bekar yada evli bütün herkesle tanışıyoruuz. vereliniortak
benim hayatımda kim varsa eşim bilir bende onun. :içelim:
kimileri ile pazar mangal yapar kimileride sadece ismen geçer aramızda. zemuszemus
uzaklığı yakınlığı da beraber belirliyoruz. CADIARZU
nadirde olsa erkek arkadaşlarıyla çıktığında bende dostlarımla buluşuuyorum
kaydirigubbakcemile5

eşli gidilen çok fazla ortamları olmuyo eşimin ama olursa bende gidiyorum..genelde şirketlerinde yemek falan olunca eşsiz oluyo..bide maç için gidiyo..ee ondada benimle gitmez elbette

evet genelde o tarz arkadas toplntılarına bırlıkte gıderız.. hatta daha gecen hafta ıs arkadaslarından bırısının yenı bı bebısı olmus.. onlara hayırlı olsuna gıtmıstık.. herkesın eslerı vardı.. benım ıcınde bı ılk oldu.. :lepi: cok da guzel oldu yanı.. bu tarz dıyaloglar gercekten de guzel oluyor.. a.s

Allah nazardan saklasın benim ki bensiz gitmez.Gideceksekde beraber gideriz.Bende ya tanıyor olurum ya tanışırım.Nadiren de olsa dışarıda buluşur gezerler arkadaşlarıyla o da çok normal.Ama genelde ailece görüşürüz.

Benim eşimde tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Ben onun sevdiği arkadaşlarıyla samimi oluyorum. Bu zamana kadar genelde dışarda buluşuyoduk. Bundan sonra eve çağırırız sanırım...:) Yeter ki aşkım istesin onun sevdiklerini ben de severim:))

kesinlikle. zaten aynı sektörde çalıştığımız için tanıyoruz birbirimizi, ama beğenmediğim tipler olursa elerim, mesafeli olmaa çalışırım. işimiz gereği bazen eşsiz yemeklerimiz olur onlara mecbur tek gideriz. ama onun dışında beraber gideriz. onun arada maçları olur oraya gittiği zaman bende arkadaşlarımla buluşurum.

kesinlikle sevmez bensiz arkadaslarıyla bulusmaktan nefret eder hep beraber ailece oturmalardan çok hoslanır herkese aynı seyı soyler bi yere gidiceksek ailecek gideceğiz derler onun bu huyunu çok seviyorummmmmmmm

Burası küçük yer kızlar biraz daha kapalı ve sohbet konuları kısıtlı
Eşim anlaşamicağımı bildiği için hiç teklif bile etmedi
Hayırlı olsuna gelmek isteyenleri kibarca savuşturdu

bütün arkadaşlarıyla değil ama samimi olduğu arkadaşlarının hanımlarıyla tanıştırır ailecek görüşürüz ama bunların sayısı sayılıdır

esimde arkadaslariyla bulusacagi zaman beni hep yaninda ister.onlarin esleri gelmese bile bensiz gitmez.esleri zaten yabanci, geneldeturkce konustugumuz icin onlarin yaninda,pek gelemiyorlar.birlikte cok egleniyoruz ben cok memnunum.sirket yemekleri,yilbasi eglenceleri vs.mutlaka gideriz.maclari olunca arada bir giderim..

Son düzenleme:
bizimkinin çok samimi 5 evli iş arkadaşı var 2 haftada bir mutlaka birimizde toplanıyoruzz adı konmamış gezek gibi yanii bi yönden çok iyi ama hani olmazda en ufak bi yamuğu olmuş olsa çabuk duyulur :roflol:

Esimle evlendigimin 4.ayinda ev gormeye en yakin arkadasi ve esi gelmisti...Kadin kabustu benim icin,,,Bana ''hadi yukari cikalim yatak odani merak ediyorum''dedi.
Cikardiktan sonraa bana dolabini acabilirmiyim nasil dizdin elbislerini dedi,bende ac dedim,,,sonra ic camasirlarina bakabilirmiyim yeni evlisinyaa hepsi yenidirr,kimbilir nasil guzeldir dedi,onuda gosterdim.(gostermek zorunda kaldim ilk tanismada kotu izlenim vermemek adina...ama benn nefretlee doldum her kelimesinee )

Sonra bana kac altin taktilarr yanindami deyincee artikk cuss dedim yanii (icimden)
Salakmiyim ben evde altin para bulundurcak dedim...
Asagi indik,,,sukur biraz oturmadan sonra gittiler...

Esime dedim,,ne evime gelsinler ,nede ben gideyim dedim...cok agladim ya bunun icin ilkdefa boyle biriyle karsilastim korktum cunku,aceba buradaki kadinlar hep boylemi?diye dusunmustum...oysa kadinin esi melek gibi...

Bi kac kisi geldi bende bi kac kisiye gittim...Onun disinda fazla muhabbetim yok bu tip gorusmelerde...
Ama esim gorudugunde arkadaslarini,yaninda ben varsam mutlaka tanistirir,,,oyle olmasida uygun,,yaninda sap gibi dikilmek abes olur :1ninca:mirmirmirmir:1ninca: :roflol:

Son düzenleme:
Evlenip başka şehire geldiğim için en yakın arkadaşlarım eşimin
iş arkadaşlarının eşleri oldu. Bu durumdan da çok memnunum.:1hug:

eğer anlaşabileceğim insanlar varsa güzel bişey değilse çekilmez

ayrı şehirlerde olduğumuz ve evlilik olayımız henüz gerçekleşmediği için bırak iş arkadaşlarının eşleriyle,daha arkadaşlarıyla tanışmadım:1ninca:

eşimin bütün iş arkadaşlarının eşleriyle tanışıyorum. onlar genelde tek buluşmazlar. geneli evli olduğu için ailecek görüşürüz.

esım benı de tanıstırır.oturmaya falan gıderız.eger kendıme yakın hıssedersem onlarıda cagırırım.ama hıssetmezsem derımkı esıme bıdaha gıtmeyelım sevmedım derım.o da tamam ıstemıyorsan gıtmeyız der konu kapanır.zaten bırsuru arkadasımız var.cok severım mısafırı ben.gıder gelırız.canım kocacım cok anlayıslıdır masallah.bensızde bıyere gıtmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…