Esimle evlendigimin 4.ayinda ev gormeye en yakin arkadasi ve esi gelmisti...Kadin kabustu benim icin,,,Bana ''hadi yukari cikalim yatak odani merak ediyorum''dedi.
Cikardiktan sonraa bana dolabini acabilirmiyim nasil dizdin elbislerini dedi,bende ac dedim,,,sonra ic camasirlarina bakabilirmiyim yeni evlisinyaa hepsi yenidirr,kimbilir nasil guzeldir dedi,onuda gosterdim.(gostermek zorunda kaldim ilk tanismada kotu izlenim vermemek adina...ama benn nefretlee doldum her kelimesinee )
Sonra bana kac altin taktilarr yanindami deyincee artikk cuss dedim yanii (icimden)
Salakmiyim ben evde altin para bulundurcak dedim...
Asagi indik,,,sukur biraz oturmadan sonra gittiler...
Esime dedim,,ne evime gelsinler ,nede ben gideyim dedim...cok agladim ya bunun icin ilkdefa boyle biriyle karsilastim korktum cunku,aceba buradaki kadinlar hep boylemi?diye dusunmustum...oysa kadinin esi melek gibi...
Bi kac kisi geldi bende bi kac kisiye gittim...Onun disinda fazla muhabbetim yok bu tip gorusmelerde...
Ama esim gorudugunde arkadaslarini,yaninda ben varsam mutlaka tanistirir,,,oyle olmasida uygun,,yaninda sap gibi dikilmek abes olur :1ninca:mirmirmirmir:1ninca: :roflol: