Einiz zel gnlerinizi hatrlarm?yoksa unuturmu?

unutmasına izin vermemki benim için çok özemlidir he günümüz çünkü bir şekilde en az bir hafta önceden ima ederek hatırlatırım opuyorumnanaktan

çocuk olduktan sonra evlilik doğum annler ne varsa unuttu ya da unutur gibi yaptıı
ama ben babalar gününü ve onun doğum gününü unutmayınca utandırdın beni dedi

benim eşimde hatırlar ama özellikle benle ilgli olanları diğerlerini bilir ama günü geldiğinnde unutur yazık çok yoğun çalışıyor ne yapsın

ben hatırlamam ki onun hatırlamasını da beklemem bu yüzdenalkisalkisalkis
açıkçası hiç sevmem özel günleri, saçma geliyor banasositososito

şimdiye kadar hiç unutmadı:asigim:
bende unutmadım hatta 6 ay sonraki
dogumgününe şimdiden cok özel planlarım var:jeyyar:

ben hatırlamam ki onun hatırlamasını da beklemem bu yüzdenalkisalkisalkis
açıkçası hiç sevmem özel günleri, saçma geliyor banasositososito

Aynen.. Ama benim erkek arkadaşım önem veriyor böyle günlere ve ben hatırlamayınca da burnumdan getiriyor :sinifsinif:

doğum günleri ve evlilik yıldönümlerimiz haricinde takmaz sevgililer günü kadınlar günü vs..banada saçma geliyo onada..zaten bol bol çiçek alır iştre bide yıl dönümleri tamamdır...daha ne olsun işte..

Eşim evlilik gününü, doğum gününü, sevgililer günü ve anneler gününü hiç atlamaz, unutmaz.
Hediyesini alır.
Tam tersine ben çok önemsemem , o sitem ediyor artık.

benim eşim hiç romantikte değil ormantikte anacığım ben cok imrenirim böle hatırlayanlara hatta eşime aylar önceden hatırlatmaya başlrım ama tık demez bırak kutlamayı bi yerlere gitmeyi doğum günün kutlu olsun bile demez valla demez:umursamaz:

genelde eşim hatırlar hep,unutan ben olurum,ama öyle hediye felan almaz,en fazla çiçek alır o kadar...

kesinlikle unutmaz....hatta bebegimiz olacagını ögrendigindede,dogumdan sonrada.çiçegini hediyesini almıştır hatta iş için gittigi yerlerden eli boş dönmez...aynen bende herşey karşılıklı opuyorumnanaktan

Telefonundaki hatırlatmalrı silsem büyük ihtimalle unutur. doğum günümü belki unutmaz ama yıldönümü vs. unutur CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…