Einiz zel gnlerinizi hatrlarm?yoksa unuturmu?

bu erkeklere küçüklükten öğretcen bu alışkanlıkları benim oğlum olursa öğretiyim bari karısını sevgilisini üzmesin

benim için özel günler çok önemlidir
hiç unutmaz unutursa olay çıkacağını bildiği içinmi unutmaz yoksa onun içinde önemlimi bilemicem ama tanışma,söz,nişan evlilik,doğum günü sevgililer günü hiçbirini atlamaz ve o güne ait planlar yapar sağolsun.zaten unutursa plan yapması asık suratımı çekmekten daha kolaydır

Son düzenleme:
ıkimiz arasındaki özel günler önemliydi,ama şimdi
çocuklarımızın özel günlerini hatırlamak daha önemli bizce...............................

doğum günü dışında diğer özel günlerle ilgilenmem..sağolsun aşkımla beraber oldumuzdan beri ben onun doğumgünlerinde yanında olamasamda o hep olmuştur.. yanımda olması en büyük mutluluk benim için...bu sene askerde olduğu için beraber olamıcaz sanıoduk ama iznini benim doğumgünümün olduğu zamana denk getirmişti bitanem Şeniz:1hug: ne de mutlu etmişti beni..(onun d.günü benimkinden bi hafta sonra olmasına rağmen hiç beraber olamadık malesef :çok üzgünüm: ya okulda olmak zorunda oluodum ya da o askerde..inş ölene dek beraber olurum şimdiye kdr olamadım ama :çok üzgünüm: )

Doğum günü,evlilik yıldönümü,anneler günü,hepsini hatırlar.şehir dışında isem bile hediyemi ,çiçeğimi gönderir,:1hug: ama sevgililer gününden pek hoşlanmaz :teselli:

doğum günü dışında diğer özel günlerle ilgilenmem..sağolsun aşkımla beraber oldumuzdan beri ben onun doğumgünlerinde yanında olamasamda o hep olmuştur.. yanımda olması en büyük mutluluk benim için...bu sene askerde olduğu için beraber olamıcaz sanıoduk ama iznini benim doğumgünümün olduğu zamana denk getirmişti bitanem Şeniz:1hug: ne de mutlu etmişti beni..(onun d.günü benimkinden bi hafta sonra olmasına rağmen hiç beraber olamadık malesef :çok üzgünüm: ya okulda olmak zorunda oluodum ya da o askerde..inş ölene dek beraber olurum şimdiye kdr olamadım ama :çok üzgünüm: )

İnşallah.........................

doğum günümü yıllardır hiç unutmadı.en azından msj atmıştır mutlaka.beraberliğimizden buyana, yani son 1 yıldırda kadınlar gününe kadar kutladı. tek taşımı kadınlar gününde aldı mesela hihoyyyt

Back
X