ay hemen sicagi sicagina soyleyim biraz once esim bana seni cok seviyorum karicim dedi,bunu hep soyler ama simdi sicagi sicagina bunu soyleyeyim dedim ben de onu cok seviyorum
valla şuan yatıyor yatmadan önce dediki sen benim ömrümsün canımdan daha kıymetlisin sana bişey olursa yaşamam dedi çok sevindim dün akşam biraz rahatsızlandım gece 3 ne yapacağını şaşırdı arabamızda yoktu bişey yapamadı kendini kötü hissteti benimde hoşuma gitti ay canım kocişim yaw
kk 'nın en değerli üyeleri sizler her zaman sözlerin en güzelini hakediyorsunuz çünkü siz kadınsınız,eşsiniz,bacısınız her şeyden önce mükemmel annelersiniz(bekarlar veya halen çocuğu olmayanlar darılmasın ama biliyorum ki onlar da yarının en güzel anneleri olacaklar.)
fakat bazen biz bayanlar hiç hakketmediğimiz sözleri de duyarız.Dilerim hiçbirimiz bu tür kötü sözlere maruz kalmayız.
Uzun lafın kısası en son duyduğumuz güzel ve ya üzücü sözleri paylaşarak mutluluğumuza ,sıkıntımıza ortak olabiliriz.
eşim bana bugün "sana bir kez daha aşık oldum iyi ki seninle evlenmişim." dedi.
Çok mutluyum kızlar çoooooooooooooooooook.
allah mutluluğunu daim etsin inşallah... kaç yıl oldu*? bebek varmı(merak ettim de) eşimde bana iyiki varsın sen olmasan ne yapardım ben... dedi çok mutlu oldum........
Kocamdan duyduğum en güzel söz; "İyi ki seninle evlenmişim,gerçekten çok iyisin,senden başkası bana katlanamazdı" Bir de bir gece bir düğünden sonra eve geldik,çok sarhoştu.Yatağın yanında diz çöktü; "Benimle evlenir misin,nolur bir daha evlen,hayatta yaptığım en doğru iş sensin" dedi.:asigim:
Kocamdan duyduğum en kötü söz; "Yürütemiyoruz biz boşanalım". Evliliğimin 1. yılı bile dolmadan ettiğimiz bir kavga sonucu ilk ve son defa söyledi. Çünkü ben bu boşanma teklifi kabul edince blöfünü yutmadığımı anladı.şakkıdı
benim kocişimden en son duyduğum ve beni mutlu eden söz bebişimizi kaybettiğimde ben ağlarken o da ağladı ve ben seni bebek için sevmedim sen benim büyümeyen bebeğimsin zaten dedi ve onlar bıraktı ben seni bırakmam dedi.seni seviyorumu zaten çok sık söyler ağzından çıkan bir kelime bile benii mutsuz etmemiştir daha rabbim eşlerimizle mutluluğumuzu daim etsin
kocişkomdan duyduğum en güzel söz;sen olmasaydın mucizelere inanmazdım,sana tapıyorm aşşkım
kötü söz ise ;beni bu dünyada en çok sen üzebilirsin.neden böyle yapıyosın.
ayy aşkımı özledm ben ya.ne zaman bitecek askerlik be ya
ben 15 yildir evli 2 cocuk annesiyim,,esimden bir kere olsun dahil bana arka ciktigini görmedim...benden bosanmak icin yalvardi agladi...gencsin yeniden evlenebilirsin dedi..gezmekmi istiyorsun bosan dedi..cinsel hayatim mecburiyet senle dedi..sana degil baska kadina güzel giyinirim dedi..icimdeki düsmansin dedi..seni sevmiyorum dedi...bunlarin hepisi gercek allah sahidim gercek..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?