bu sabah kahvaltı hazır prenses uyan gel seni ellerimle besleyim dedi:asigim:
sonrada iyice tombul oldun prensesim benim dedi şimdi bu beni mutlumu etmeli mutsuz mu kararsızıım :dilcikar: ne derse desin kocişim beni çok sever bende onu tabbii
nişanlım olmaya aday sevgilim,aramızdaki tüm annesinin engellerine rağmen,ben hüngür hüngür ağlarken 'senden başkasıyla asla olmaz' dedi.seviyoruz işte var mı diyeceğin kaynana adayı?!!!:dilcikar:
ikimizin de çok romantik olduğu söylenemez.
biz tanıştıktan 4-5 ay sonra çıkmaya başladık.
ilk çıktığımız gün, beni eve bırakırken, ellerimi tutup, gözlerimin içine bakarak 'ilişkimiz inşallah çokkk uzun sürer' gibi birşey demişti. ben böyle :1shok: kalmıştım. ama çokkkk etkilenmiştim.
bikere de cüzdanını inceliyordum, öğrenci kimliğindeki, ehliyetindeki vs fotolara bakıyorduk, bir sinema bileti bulmuştum, 'bu ne, atsana' gibi birşeyler dedim nedense, ve masadaki kül tablasına attım. :sm_confused: birkaç ay sonra 1 arkadaşım biriyle çıkmaya başladı, anlatıyordu bana sinemaya gittik, saklıyorum ilk biletimizi falan diyordu. ben de sevgilime dedim bizim niye hiç böyle romantik şeylerimiz yokk? die. 'sen çöpe attığın için cnm' dedi. meğer ilk sinema biletimizi saklıyormuş canım benim. senağlama
bide geçenlerde buluştuğumuzda üstümdekine bakıp 'ilk buluştuğumuzda da üstünde bu vardı' demişti, ilk buluştuğumuz günü öyle detaylı hatırlıyor musun demiştim :1shok: buluşmaya karar verdiğimizde telde konuşurken ben araba kullanıyordum, 'yarın buluşalım mı' dediğimde nerede olduğumu bile tam olarak hatırlıyorum' demişti.:asigim:
genel olarak romantik biri olmadığı için, böyle ufacık şeyler bile çok tatlı geliyor bana. :asigim: çokkkkk aşığım kendisine, 1yıl8aydır da hergün biraz daha artıyor aşkım.
başlıktaki en son kısmını görmemişim ayrıca :roflol:
daha bu sabah uyandırırken beni "sen kimin kuzususun bakiim dedi"bende bilmiom dedim şımararak benim kuzumsun tabi ben sensiz yaşayamam dedi.canım yaaa.bana allahın bir lütfu o
telefon açtım kocişime dedimki ne yapıyosun oda dediki ne yapabilirim kraliçem seni süşünmekten başka -tatlicadiarzu- yalana bak işi gücü arasında zaten eşime uyuz oluyom bu aralar sinirettiği kelimede var ama yazmıcam uyuz kocam gıcık kocam klava: bu aralar hakediyo:mymeka: dün akşam beni çok mutsuz söylediğiyle değil ama yazmıcam kötü çünkü bilmiyom abartıyom belki
Karısına ilgi gösteren erkekleri tebrik etmek lazım.Mutlu evlilikleri hep kıskandım.Ben eşimden hiç iyibir söz duymadım .Allah mutluluğunuzu ebedi kılsın.
Benim koca adayım en son bana başka kızmı yok demişti çok koymuştu bana. Ama daha dün Ne olur hep yanımda ol benim senden başka kimsem yok bırakma beni sen benim aşkım civcivim bebeğimsin dedi çok mtlu oldum
bu baslık cok hosuma gıttı ama aklıma gelmıyo bugun canım sıkkın dusunemıyorum. ama sunu farkettım kı yazdıklarınızdan, hakıkaten bız bayanlar en ufacık seylerde mutlu oluyoruz. bı tatlı sozde havalara ucuyoruz.
3 gündür şehirdışındaydı eşim sabah geldi,sarıldı 'seni çok özledim sensiz hayat çok kötü' dedi
bende gıcık etmek için 'sensiz hayat çok güzel ohhh kafamı dinledim' dedim
bundan yarım saat önce esim(saru çiçegimmm benim iki bebegim var biri koca bebek dieri küçük bebek ben sizi yerim dedi) kızımla bana ortak geldi bu laff:))) en son duydugum kötü lafff ımmmm delirdin yine ne arıyorsun cebimde .... kalem arıyordum çizelge hazırlamak için ve elime bir kagıt geçmisti songu yazıyordu bende gece gece yataktan kaldırdım hesap verdirmek için... ama beni çok kötü bozdu kagıttaki songu degil sorgu ymus:S GBT sorgusu yapan devresinin numarasıymıs:S