Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

bunca sevgi mesajları içinde bunu görmek üzdü beni :1no2:
Allah yardımcın olsun..:Saruboceq:
boşanacak durumun olsaydı da restini çekebilseydin ne iyi olurdu dicem..ama bekara koca boşaması kolay denir bana da..
nedir bu erkeklerin derdi ya Çok üzgünüm çoook

kocişten duyduğum en son güzel söz

aşkım senin hava değişimine ihtiyacın var
git memleteke cumadan izin al dedi :teytey:
ayy cok sevindim normalde beni yanlız göndermez pek en son gcen sene gtmiştim

haa bide gece gece aşkım sen yoruldun ben süpürge acarım demişti kaydirigubbakcemile3

beni de aşkımlı canımlı sözler pek tesir altına almıyo ama böle seylerine bayılıyorum

Senii çoook seviyorum aşkım dedi az öncee bende çok mutlu oldum.Bende ona bende seni çok seviyorum aşkım dedim.:asigim::asigim:Şeniz

daha demin aradi nasilsin bebegim hayatimin anlami seni cok ozledim seni cok seviyorum aksami sabirsizlikla bekliyorum dedi.bende seni askim dedim.

En son söylediği güzel söz : Demekki kimseyi bu kadar çok sevmemişim (bir kavga sonucunda nasıl oduda affettin demiştim cevabı bu olmuştu)

En son söylediği beni üzen hatta yıkan söz : Ayrılmak istiyorum.Kendini üzme demişti
Ayrılık bu ya nasıl üzmim kendimi

Beni mutlu eden soz: sacini tr ye gittiginde boyatabilirsin demesi aslinda izin vermesi
Mutsuz edende : kavga aninda soyledigi biseydi ama bossverrr...

bana sık sık Göğüs Kafesimin Bülbülü der...ve ben eririm biterim :)))) çok mutlu olurum nedense bu kelimeyi duyunca...

benim sevgiliciimde bana bugün en son
""ahhh yirim kuran çarpsın yirim seni"" dediiii tatlı tatlı ....ŞenizŞeniz

iyiki seninle evlenmişim dediği an cok sevınmiştim. en kötü sözü de , inanırmısınız kötü sözü olmadı şimdiye kadar..

ay hemen sicagi sicagina soyleyim biraz once esim bana seni cok seviyorum karicim dedi,bunu hep soyler ama simdi sicagi sicagina bunu soyleyeyim dedim ben de onu cok seviyorum

Maşallah ne kadar içten yazmışsınız..Allah daim etsin mutluluğunuzu,sağlığınızı inşallah

herkesin mutluluğu daim olsun inşallah.. ben şuan hiç hatırlamıyorum en güzelini birsü şey geliyor aklıma malesef

eşim beni çok güldürür,komik iltifatları olur genelde kaydirigubbakcemile3
ama allah senden razı olsun güzel karım dediği zaman çok mutlu olurum
sağolsun hep iyi davranır bana...Şeniz
daha kötü yada kırıcı bi sözünü duymadım allahta duyurmasın aman!:Saruboceq:

Dun gece yatacagimizda, esim bana "evleneli 2 ay oldu bebisim...alismaya basladik iyice, dusundum de, senin kokun olmadan uyuyamiyorum artik. iyiki varsin. iyiki sensin. her gun daha da kiymetini bilicem. hep mutlu edicem." dedi
çok duygulandim...gozleri doluydu cunku...

hmm bi keresinde arkadaslarimizla bi yere gidicekti zatisahanemden izin aldim geliyorum demisti bayilmistim valla :)

ben beni mutsuz eden cümlesini söyleyeyim. gelinliğini bil sus otur yerine dedi.annesinin müsrifliğinden bahsetmiştim.
mutlu edecek sözünü hatırlayamıyorum. zira ne dese mutlu olamıyorum

eğer fotoğrafını calsalar bile ve sen bana bunu soylememiş olsaydın ben bi yerde gorseydim fotoğrafını yinede sana guvenirdim inanırdım ben sana deddi dun gece:asigim:
ben onunkini gorsem direk ayrılırdim heralde:çok üzgünüm:

çok guzel kokuyorsun bebeğim dedı esım 1 saat önce....allah herkese mutluluk versın...

aylar önceki bi kavgamızda bıktım senden demişti bunu hiç unutamadım. (

geçen gelişinde tartışmıştık.. bi arkadaşım bana arkadaş gözüyle bakmadığını söylemişti ve sık sık arar olmuştu.. aşkımın yanında da arayacağı tuttu ve açmadım.(bi kaç kere daha denk gelmişti böyle) aşkım da şüphelendi. bende arkadaş dedim,şimdi çok konuşur sende kızarsın dedim.kıvırdım falan.bilirse numarayı ister,olay daha çok büyür diye.oda şüphelendi. ve kızdı. "herşeyi saklıyosun,ya saklamıcaksın bu arkadaşlarınla mesafe koyacaksın ya da evlenmiceksin.hiç bi erkek istemez böyle bi erkeğin sevgilisini aramasını ve saklamasını .bi tercih yap " demişti.. bu lafı bana çok koydu o gün.ben zaten yalanımdan dolayı ezilip büzülmüşüm.dokunsa ağlıcaktım.bide o cümleyi söyledi işte o zaman koptum.
güzel sözlerini sık sık duyuyorum Allah a şükür.. yanımda olmadığı sürece mesajlarla söylüyo onu da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…