Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

eger cok sevdigim birseyse kirdigi cok uzulurum sinirlenirim ama soylenmem susarim..
sinirim gecincede bosver onemli degil derim..benimde bozma huyum var.
esim belki kiziyordur ama birsey demez..ben kizarim kendimee o teselli eder..:ecrin_bebek:

Her kirdigina kizacak olsaydim simdiye bosanirdik heralde..En son yanlislikla uzerine oturmak suretiyle bahcedeki kaktusu kirdi kaydirigubbakcemile3

Kafa kol kırmadıktan sonra,beni kırmadıktan sonra iki kıçı kırık eşya için mi kızacağım garibe,kırsın varsın,yenisini alırız

normalde hayır, kırsın bardak, ondan önemli değil ya...
ama bazen benim için manevi değeri olan ve kendim dahi kullanmaya kıyamadığım şeyleri ısrarla raftan alıp kullanıyor, onları kırarsa fena ekşirim başına, hep uyarıyorum, canım bak o çok önemli bi şey ben sana başka fincan vereyim tarzında, ay bişey olmaz yemedik ya diyor, onlara zarar gelirse ben de kafasını kırabilirim

Daha neler niye kizayim ki isteyerek yapmamistir ya.. Hatta oh ellerine saglik demistim en son seferinde !
Cünkü bi önceki aksam dügünden gelmistik ve orda kadinin biri arkamizdan konusup duruyormus kötü degil övme amaçliymis, sürekli lafimizi etmis maasAllah demeden anlatmis
Ertesi gün esim çay dolduruyordu kendine! Sapasaglam cam bardak resmen enlemesine ikiye bölündü, üst tarafi firladi gitti uzaga..
Aman dedim çok sükür çikti gitti nazar! Ellerine saglik dedim. O da tuhaf tuhaf bakiyordu bana dalga geçiyorum sandi heralde. Nedenini anlatinca eline aldigi ikinci bardagida kirayim mi diye sordu

Benim eşimin lakabı "yürüyen felaket" ona bir iş buyuruyorsanız sonucunda bir kaç şeyin kırılıp dökülmesine razı olmanız gerek :)
Nelerim nelerim kırılmadı kii.. Klabim kırılmasın yeter diğerleri tamir olur tekrar alınır..

Kazara olmuşsa kızmam tabi ki..
Benim sevgili nişanlım biraz sinirlenince etraftan çıkarabiliyor sinirini,
şimdiden diyorum ki bak o kadar tabak bardak aldık, sakın sinir yapıp kırma onları diye,
yok diyo onları Yunan müzikleri eşliğinde kıracağız :)
o kadar çok tabak almışım yani :)

Yanlışlıkla kırılan, dökülen, kirlenen, bozulan şeylere hiç kızmam. Hiçbir eşya eşimden veya misafirlerimden kıymetli olamaz. Yalnız çok korkarım orasını burasını kesti, veya orda burda görmediğimiz bir cam parçası kaldı sonra kazayla basacak canı yanacak diye. Bu paranoyanın dırdırını yaptığım için kızarlar bana, boğarım biraz söylemesi ayıp

hımmm önceden kızmıslığım takımı bozdun diye (zavallı adam bulaşık mak yerleştirirken bana yardım amaçlı yani kırmıstı bardağımı)

ama şimdi hiç önemsemiyorum.. kazayla insanlar ölüyor,yitip gidiyor bu dünyadan.. 1 bardak kırmış,,takım bozulmus önemli mi? gitsin kırılsın cana geleceğine mala gelsin..

ilk evlebdiğim zamanlarda cok agresif sinirliydim şimdi zamanla oturaklaştım sanırım

ben de kızmam kızamam zaten evde bişeyleri kıran o değil benımdir genelde sakar olan benım :) ama akşam eşim dışarıdaydı geleceği saati bildiğimden bi sürpriz yapayım dedim mumları yaktım mumdan yol yaptım girişten odaya kadar ışıkları da kapadım görünce çok mutlu oldu hoşuna gitti sonra birbirimize sarılırken mumlar dağıldı ezildi toplayalım bari dedik mumları hertarfaa akıttı sağolsun . ben de eşime dedim ki mumlu ssürpriz bizim neyimize hertaraf berbat oldu sonra yüzüne baktım gülüyor dayanamadım ben de kahkaha atmaya başladım ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırmaya değmez yeterki kalplerimiz kırılmasın

dediğiniz gibi beni kırmasın yeter :) kırmaz da sağolsun

ama geçenlerde eltimin hediyesi çoooook güzel bir çini vazoyu kırdı!! çok üzüldü kendi de,ben de çok üzüldüm..ama kızmadım...

kızmam tabii ki biraz söylenirim dikkat et derim ama kırıcı laf demem. Kahvaltı takımımın fincanını kırdı mesela ayrıca çay bardaklarının haddi hesabı yoktur ama neden kızayım canım.. Ben de bazen sakarlık yapıyorum o kızsa hoşuma gider mi gitmez. Empati kurmak lazım.

onu bırak dokunma ona dememe rağmen dokunup kırıyorsa kızarım hahhah(çocuk gibi oldu)
yanlışlık olduysa yapacak birşey yok aslam kızmam cnmdır

aaa evet sigara olayı çıldırtıyor beni ona kızarım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…