Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

zemuszemusniye kızayım kı aşkol yani canı saolsun canımın
dünya malı sonuçta kazanır yine alırım
KIRILAN KALPLER OLMASINzemuszemus

kalbımı kırmadıgı surece tabak sanak comlek hıc onemlı degıl
gıder paramız oldugu muddetce yenısı alırız
kalbımı kırarsa kuyumcuyu onume serse alamaz

bardak tabak hepimiz kırmıyormuyuz sanki. ben daha çok gülerim geçenlerde sehpanın kenarına bardağı koyacakmış yere atıverdi kendisi ayyyy dedi ama ben gülmekten kırıldım tabi sonra oda güldü. allahım sağlık versin mutluluk versinde gerisi boş.

zamanında dunya kadar para verıpte aldıgım yemek takımı harıc ne ısterse kırılsın

ıster esım kırsın ıster mısafırlerr

elbettekı kımsenın canından onemlı degıl ama olursa uzulurum yemek takımıma

sizetuhaf gelebilir ama benim bazı inançlarım vardır.kırılanın şans getirdiğine ve bir derdimizin sıkıntımızın gideceğine inanırım.o yüzden sevinirim bile bişey kırıldığında ama eşim en son yaptığı gibi kırdığı şeyi söylemezde ben onu ararsam kızarım.ben evde yokken porselen takımımın servislerinden birini kırmış ve ben bi komşuya bişeymi götürdüm diye tabağı aradım.bana günler sonra sorduğumda söyledi ve ben sormamışımki söylemişmiş.işte buna kızarım lmaz:

nıye kızayım ya hıc kızmam kırsın canı sagolsun mala gelsın ondan kıymetlı mikaydirigubbakcemile

neden kızayım kı.. sonucta ınsanlık halı bazen ben de kırdıgım doktugum seyler olabılıyor.. :umursamaz: dokerızz kırarız bır de doktugumuz gıbı toplarız.. :asigim: canımız sag olsun ucundaa olum yok ya.. :asigim:

ben de kızmam kırılan yerine gelir yeniden alınır ama eşimin kalbini kıramam öyle dünya malı için benim de kırılmasını istemem aynı şekilde..
ama misafirler konusunda kızdıgım tek sey dikkatsizlik ve kendi evlerinde gösterdikleri özeni göstermemeleri..yani çocuklarını züccaciye dükkanına girmiş fil gibi ortalara salıp sonra bişeyler yere inince ayyy kusura bakma deyip geçiyorlarsa kızarım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…