Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
HANIMLAR MERHABA BENİM EŞİM BİRAZ FAZLA SAVRUK MUTFAKTA BİŞEY YAPSA BARDAK KIRILIR MASADAN BİŞEY KALDIRSA DİĞER BİŞEYİ DÖKER AMA BEN BUNLARI PEKDE SORUN ETMEM.EN BASİDİ SALI AKŞAMI VİTRİNİ KENARINDAN TUTARKEN BİRDEN VİTRİNİN İÇİNDEKİ KRİATALLERİM KIRILDI DÜŞTÜ NAPYIIM YANİ CANI SAĞOLSUN OLSUN AŞKIM DEDİM BENDE SENDEN DEĞERLİMİ GENE ALIRIS
SİZDE DURUM NASILDIR MİSAFİRLERİNİZEDE BÖYLE DURUMLARDA KIZARMISINIZ

Hiç kızmam öyle kırılmış,dökülmüş,kirlenmiş..
Çok şey kırılır bizde.
Sonra beraber toplarız..:dance:

Eşimin dikkatsizce sigara içmesine koltuk kenarını yakmasına külleri savurmasına tepki gösteririm ama kızarak diil.Ama kırılan bişey varsa canı sağ olsun.
Misafir konusuna gelince yanlışlıkla yapmıştır hiç kızmam ama çocuklar çok yaramaz oluyorlar anneleri hiç ilgilenmiyorsa kızarım ve belli ederim.

Hiçbir şey canım kocacımdan kıymetli değil.
Bardak kırıldı diye aşkımın kalbini kırmam.
Miafirlere de bişey diyemem ama içten içe kızarım doğrusu.

değil eşim kim kırarsa kırsın önemli değil
mühim olan kendilerine bir zarar vermesinler
kırılan alınır, kalp kırmayalımda biz gerisi mühim değil

hayır kızmam, hiç birşey eşimden değerli değildir. Hepsi yerine gelir. Misafirede kızmam. Ama eğer çocuklu misafir gelmisse, ve çocuk bilmiyerek kırarsa onada kızmama ama annesi çocuklan ilgilenmediği çocuk evin içinde at gibi koşturduğu için kırarsa işte ozaman çok kızarım. Sinirlerim tepeme çıkar

evimiz sadece benim değil eşimle ikimizin.kırılan eşyada ikimizin kızıp söylenmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum

misafire gelince ben evime gelen misafir ne yaparsa yapsın ne kırarsa kırsın kesinlikle bir şey diyemem.tabi kızdığım şeylerde oluyor ama kendi kendime kızarım onlara kesinlikle birşey demem.

küçükken halamlara giderdik Kötü Kazen halam hep arkamızda dolaşırdı biz wc girerdik arkamızdan yıkamaya giderdi.eskiden divanlar vardı bozulmasın diye çocukları hep yere oturturdu.tabakları çok kıymetliydi çocuklara hep metal tabakta verirdi yemekleri.oraya gittiğimizde annem daha bir özen gösterirdi bize.bayramların dışında gidilmezdi zaten evine.yaramaz bir çocuk değildim annemin yanında dururdum her zaman.kendimi onlara gittiğim zaman sokak çocuğu gibi hissederdim.şimdi benim veya eşimin yeğenleri geldiğinde onlara daha bir özen gösteriyorum gelince yatak odamdan oyuncaklarımı alıp oynuyorlar bazen kirleniyor oyuncaklar en fazla yarım saatimi veriyorum yıkamaya.bence 1-2 saat temizlik yapacağız diye kimsenin kalbini kırmaya deymez.

Çanak çömlek kırılmazsa esnef nasıl geçinecek :1closedeyes:
Hiç önemsemem yeterki kalpler kırılmasın

ne kırarsa kırsın eşime kızmam. ama çoluğuna çocuğuna dikkat etmeyip, ilgilenmeyen annelere kızarım. içimden tabiki..:mymeka:

hayır kızmam niye kızayımki gider yenisini alırım...bir eşya için onu kıramam...canı sagolsun...ama çocuklarına sahip çıkmayan ilgilenmeyen annelere kızarım tabiki biraz...

Kızmam, hiç oralı bile olmam kendi toplar süpürür. Zaten bütün evi darma duman eden benim, en son salondaki sehpayı kırdım

gerçekten benim için değerli birşey kırılırsa sinirlenirdim.ama sıradan bir eşya için değmez canım kalp kırmaya..sevdiklerimden kıymetli değil yaa...a.s

eşimden daha kıymetli değildir hiçbişey.ama başkası yapsa içten içe bende kızarım.sesım cıkmaz ama rengim falan atar yanii karşımdakı kızdıgımı anlar ama benden genelde ses cıkmaz.çıkarsada fevrim donmus demektir.benım malım bıras fazla kıymetlı sanırım :1shok:

benim malım kıymetlidir birazcık kendim kırsam kendime bile söylenirim eşimede söylenirim çocuklu misafirlerde ise muhabbete dalıp çocuğunu unutanlardan nefret ederim dilimle kızdığımı söyleyemem ama yüz ifademden anlarlar yani

Kızmam kesinlikle hiçbirşey onun canından daha kıymetli olamaz...misafirler birşey kırarsa''ömrü bitmiş'' der onu rahatlatırım daha fazla mahçup olmasın diye...Fani dünyada bu kadar ufak şeyler için insan kırmaya ne gerek var Allah aşkına

eşime kırdımı kızacağım tek şey kalbimdir:)

allah korusun kimseye bir şey olmadığı sürece kırılan dökülenin önemi yok. canlar sağolsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…