Arkadaslar esinizin eski kiz arkadasi ona mailler yollasa ve esiniz de bunlari silmese ve siz gorseniz ve akabinde size sildigini soyleyipte baska mail acarak evli adama sana asigim diye mailler yollayacak kadar adi bir insanin esiniz hic beklemeseniz de kizin telefonunu iceren mailini yeni actigi adrese gonderdigini yakaladiniz kizdiniz esinize bagirdiniz ama o ozur dilemeyip uste cikti siz ne yapardiniz boyle bir durumda?:1shok:CADIARZU
bosardim ne yapcam baskaaCADIARZU
Bişi sorcam konu sahibine.Siz bu adamla görücü usulümü evlendiniz?Ailelerin baskısı mı vardı?Kaç yıllık evlisiniz?Bundan sonra yorumlarım olacak
severek aile baskisi da yoktu 5 ay oldu
Maillerini gördün mü içeriğini..Belki de bana yazma beni unut diyor eşin..Biraz araştır bence
direk kizi aramis soylemis evlenmeden once evleniyorum bitti diye tamam kiz sirnasik ama ne olursa olsun kiz yeni numarasini yolluyor bizimki once silmis gibi yapiyor bana sonra bir bakiyorum baska bir adres almis yeni orya yolluyor o telefonlu maili ya sinir oldum ne diyecegimi ne yapcagimi sasirdim sordum hesabini bir seyler soyledi ama ama soylediklerine kendi inanmadi ben nasil inananayim:gitme:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?