Einizi yakalasaydnz ?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Arkadaslar esinizin eski kiz arkadasi ona mailler yollasa ve esiniz de bunlari silmese ve siz gorseniz ve akabinde size sildigini soyleyipte baska mail acarak evli adama sana asigim diye mailler yollayacak kadar adi bir insanin esiniz hic beklemeseniz de kizin telefonunu iceren mailini yeni actigi adrese gonderdigini yakaladiniz kizdiniz esinize bagirdiniz ama o ozur dilemeyip uste cikti siz ne yapardiniz boyle bir durumda?:1shok:CADIARZU

ne mi yapardım?

aşkına engel olmayayım derdim..suratına da okkalı bir tokat atardım..üste çıkmakta ne demek? ben onun üstüne çıkar, bir güzel ezerdim onukötükedihüso

valizini toplar, kapıdışarı eder.. mahkememi açıp, mail kayıtlarını çıkarıp delil sunarak boşardım..

rezilliğinide herkesin öğrenmesini sağlardım..:1ninca:

çünkü bu bir aldatmadır.. lami cimi yok..lmaz:

vay vay vay vay demek göz göre göre aldatıyor ve hayvan bunun üzerine özürdilemiyor şeyini keser eline verirdim

oda yetmez okkalı tokat yerine azını burnun kırar yada şeyini keser o kıza kargoyla yollardım marifetin canım diye al sende kalsın gerek olur derdim

oda yetmez okkalı tokat yerine azını burnun kırar yada şeyini keser o kıza kargoyla yollardım marifetin canım diye al sende kalsın gerek olur derdim

Hala o adama eşim demezdim. Hemen boşardım. Fazla düşünmeye gerek yok.

esine söylenecek ilk söz oha klavalurdu kusura bakma.
hem suclu hem güclü.
bir an önce kesin tavrini koy bu gidis hic iyiye alamet degil.

çok bişi anlamadım yazından.
eski kız arkadaş mevzusu sanırım.
sanırım kök söktürürdüm kocam oacak o adiye.

o mailleri silmediğini gördüğüm an boşanacağımdan sonrasında hiçbişi yapmazdım şakkıdı

Bişi sorcam konu sahibine.Siz bu adamla görücü usulümü evlendiniz?Ailelerin baskısı mı vardı?Kaç yıllık evlisiniz?Bundan sonra yorumlarım olacak

bence bir kadın böyle durumda erkeğine daha çok bağlanmalı,kadınlığını ön plana çıkarmalı,vazgeçilmez olduğunu hissettirmeli,yaşatmalı öyle boşanmak kolay olmamalı

kusura bakmayın ama sizinki ayran gönüllü daha beş ay olmuşsunuz ne çabuk bitirmişsiniz güzel günleriki yeniliklere yelken açmış ilerisini hiç düşünmeyin lmaz:

kızlar hemen boşamak kolay gercekten ama olmaz tabıkıde suclu ama yınede bıraz daha ınsıyatıflı davranmak lazımm

Maillerini gördün mü içeriğini..Belki de bana yazma beni unut diyor eşin..Biraz araştır bence

direk kizi aramis soylemis evlenmeden once evleniyorum bitti diye tamam kiz sirnasik ama ne olursa olsun kiz yeni numarasini yolluyor bizimki once silmis gibi yapiyor bana sonra bir bakiyorum baska bir adres almis yeni orya yolluyor o telefonlu maili ya sinir oldum ne diyecegimi ne yapcagimi sasirdim sordum hesabini bir seyler soyledi ama ama soylediklerine kendi inanmadi ben nasil inananayim:gitme:klava:

Bence boşanmayı falan düşünme hemen hata yaparsın..Araştırmalısın,takip etmelisin,eşinin davranışlarına da bak tabi..O kız kimbilir ne diyor ki eşin cevap vermek zorunda kalıyor.Bence maillerin içeriği ve eşinin o maillere yazdığı cevaplar önemli.saklayıp saklamaması değil.Bir araştır bakalım.Eğer hala gönlü ondaysa boşan demicem ama tehlikeli durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…