bence bir kadın böyle durumda erkeğine daha çok bağlanmalı,kadınlığını ön plana çıkarmalı,vazgeçilmez olduğunu hissettirmeli,yaşatmalı öyle boşanmak kolay olmamalı
direk kizi aramis soylemis evlenmeden once evleniyorum bitti diye tamam kiz sirnasik ama ne olursa olsun kiz yeni numarasini yolluyor bizimki once silmis gibi yapiyor bana sonra bir bakiyorum baska bir adres almis yeni orya yolluyor o telefonlu maili ya sinir oldum ne diyecegimi ne yapcagimi sasirdim sordum hesabini bir seyler soyledi ama ama soylediklerine kendi inanmadi ben nasil inananayim:gitme:klava:
Arkadaslar esinizin eski kiz arkadasi ona mailler yollasa ve esiniz de bunlari silmese ve siz gorseniz ve akabinde size sildigini soyleyipte baska mail acarak evli adama sana asigim diye mailler yollayacak kadar adi bir insanin esiniz hic beklemeseniz de kizin telefonunu iceren mailini yeni actigi adrese gonderdigini yakaladiniz kizdiniz esinize bagirdiniz ama o ozur dilemeyip uste cikti siz ne yapardiniz boyle bir durumda?:1shok:CADIARZU
Arkadaslar esinizin eski kiz arkadasi ona mailler yollasa ve esiniz de bunlari silmese ve siz gorseniz ve akabinde size sildigini soyleyipte baska mail acarak evli adama sana asigim diye mailler yollayacak kadar adi bir insanin esiniz hic beklemeseniz de kizin telefonunu iceren mailini yeni actigi adrese gonderdigini yakaladiniz kizdiniz esinize bagirdiniz ama o ozur dilemeyip uste cikti siz ne yapardiniz boyle bir durumda?:1shok:CADIARZU
üste nasıl çıktı, niye özel maillerimi karıştırıyosun falan mı dedi, özür dilememiş olması ilginç gerçekten düşündürücü
çok zor bir durum heralde boşanırdım veya bir süre uzak dururdum düşünmek için o kadın evli olduğunu biliyormu acaba iyi düşünmelisin hayati bir konu çün ki iyi düşünüp iyi karar vermelisin senin için ne hayırlısa o olsun canım
yeni mailini ve şifresini nasıl buldun ki, yani çapkınlık yapcaksa neden ulu orta şifresini versin, o kısmıda ilginç işin
Hala o adama eşim demezdim. Hemen boşardım. Fazla düşünmeye gerek yok.
akannehirakannehir hem suçlu hem güçlü deseneona benzer seyler iste senin gorcegini bildigimden yaptim da karistirisan gorursun de falan da filan tam dayaklik yaklava:CADIARZU
eski mailinden baska bir hesaba gondermis maili insan ozel bir maili ancak yeni actigi diger bir hesaba aktarir o tilki ise bende kuyruguyum anladim iste ordanCADIARZU
akannehirakannehir hem suçlu hem güçlü desene
valla bravo,
amacı neymiş peki sordunmu hiç, neden telefonunu saklıyo, ne gerekçe gösterdi
biliyo musun hic birsey demedi diyemedi bu durumu aciklayamadi zaten nasil aciklanir ki bu durum bilmiyordum ben de gene sordum kendisine bana izah et dedim iste karsilik olarak da o yazdiklarimi soyledi dusunsene depresyona soktu beni bu gencecik yasimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?