Erkekler bir tercih yaparlar ama akılları da tercih etmediklerinde kalır. Onunla evlense, aklı bu sefer sende kalacaktı.
ya bu kızlarda hic akıl mantik yok mu anlamiyorum...eski sevgilisi evlenince mi kiymete bindi, hem ne yapacaksin evlenmis adami, adam karısının koynunda artik, miden nasil kaldiracak. Madem o kadar cok seviyordun onceden elinde tutsaydın. Bunlar sevmeyi bilmeyenler, sirf evlendi diye kiymete biniyor adam gozlerinde...Neyse senin yapacagin is tabiki ayrılmak, neden ayri bir adres aciliyor? bu da aldatildiginin acik kaniti...
Yazdiklarina katiliyorum ancak ben daha yeni evlendim en acisi da bu simdi ne dusuncegimi ne yapacagimi bilmiyorum kimselere de anlatamiyorum esyalarim yeni kokuyor daha herseyim yepyeni bu hareketi gercekten haketmedim cok uzgunum ama dilegim su ki yeni kurulan yuvanin huzurunu bozan o karaktersiz kiza Allah indan bulsun diyorum...Ve Islah etsin Allah o ve benzerlerini ...
allahım kimselere göstermesin öncelikle böyle bir durumu
ben olsam kızla bulusur ve kocamı ne kadar cok sevdiğimmi onunda beni çok sevdiğini anlatırdım :
yua bozanın yuvası olmaz derler canım zor bir druum yaaa gerçekten
şu erkekler hep doyumsuz olur
bi de şu kadınları hiç anlamam evli olduğunu bile bile nasıl böle şey yaparlar bu nasıl bi insanlık bu nasıl bi karakter bozukluğu
allah ıslah etsin
sende güçlü ol bir an önce ne yapman gerektiğine karar ver cannımcım
allah yardımcın olsun
zor bir durum
eşinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik
hakkında hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?