Einizi yakalasaydnz ?

Erkekler bir tercih yaparlar ama akılları da tercih etmediklerinde kalır. Onunla evlense, aklı bu sefer sende kalacaktı.

ya bu kızlarda hic akıl mantik yok mu anlamiyorum...eski sevgilisi evlenince mi kiymete bindi, hem ne yapacaksin evlenmis adami, adam karısının koynunda artik, miden nasil kaldiracak. Madem o kadar cok seviyordun onceden elinde tutsaydın. Bunlar sevmeyi bilmeyenler, sirf evlendi diye kiymete biniyor adam gozlerinde...Neyse senin yapacagin is tabiki ayrılmak, neden ayri bir adres aciliyor? bu da aldatildiginin acik kaniti...

Yazdiklarina katiliyorum ancak ben daha yeni evlendim en acisi da bu simdi ne dusuncegimi ne yapacagimi bilmiyorum kimselere de anlatamiyorum esyalarim yeni kokuyor daha herseyim yepyeni bu hareketi gercekten haketmedim cok uzgunum ama dilegim su ki yeni kurulan yuvanin huzurunu bozan o karaktersiz kiza Allah indan bulsun diyorum...Ve Islah etsin Allah o ve benzerlerini ...

yua bozanın yuvası olmaz derler canım zor bir druum yaaa gerçekten
şu erkekler hep doyumsuz olur
bi de şu kadınları hiç anlamam evli olduğunu bile bile nasıl böle şey yaparlar bu nasıl bi insanlık bu nasıl bi karakter bozukluğu
allah ıslah etsin
sende güçlü ol bir an önce ne yapman gerektiğine karar ver cannımcım
allah yardımcın olsun

Yanlış dusunuyorsun
Kiz, yuvamın huzurunu bozdu diyorsun
Bir yuvanin huzurunu 3. kisiler, esler istemedikce kolay kolay bozamazlar.
Yuvayı bozmak isteyen sadece o kız mı? Esinde hic suc bulmuyor musun? Esin ona hicbisekilde karsilik vermeseydi, tamamen tepkisiz kalsaydi kız nereye kadar diretebilirdi?
Esi aldatma meyili icinde oldugu halde sucu tamamen karsi tarafa yukleyenler bence gercekleri gormek istemiyorlar. Huzurlu bir yuvada yasiyorum zannediyorlar ama esleri baska bir dunyada yasiyor.

bence de nefsine hakim olamayan erkek daha hatalıdır bu gibi durumlarda, erkeğin karısıyla bi sorunu varsada konuşarak çözmeli, sorunlardan kaçmak bi de üstüne aldatmak ne kadar doğru

allahım kimselere göstermesin öncelikle böyle bir durumu
ben olsam kızla bulusur ve kocamı ne kadar cok sevdiğimmi onunda beni çok sevdiğini anlatırdım işe yarar mı bilemem ama cozor durum kardeşcazaım ya valla içim acıdı allah yardımcın olsun ne diyim offffffffffffffffffffffffffffffffkötükedihüsoklava:klava:

allahım kimselere göstermesin öncelikle böyle bir durumu
ben olsam kızla bulusur ve kocamı ne kadar cok sevdiğimmi onunda beni çok sevdiğini anlatırdım :

adam yerine koyup konusmazdim sahsen, hem boylece iliskilerini kabul etmis olur

zor bir durum
eşinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik
hakkında hayırlısı olsun canım.

canım eşin bundan kopsada kusura bakma ama başka kuyruk sallayana gider
önce kendini düşün canım sen kendini kaybettikten sonra evliliğini sürdürsen ne olur ki

Eşimi yakalasaydım :uhm:
Valla hiç düşünmeden
Allah yarattı demez don atlet kapıya koyardım :1ninca: :1ninca: :1ninca:
Ama önce bi temiz döverdim sonra da boşardım :tomato: klava: klava: klava:

Destegin icin cok tesekkurler yine konustum kendisiyle bu sefer az da olsa teselli etti gibi ustu kapali tehdit vs oldu ama yuvam yikilsin da istemiyorum alttan aldim su an icim kaniyor ama su an tepkisizim kalakaldim icimde buyuk yara olustu ve onla yasiyorum artik buna yasam denirse Allah sabir versin bana :Saruboceq:

zor bir durum
eşinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik
hakkında hayırlısı olsun canım.

gercekten boyle mi dusunuyorsun gene konustum onla ama o hep uste cikiyor hatta ustu kapali sevk etme vs gibi seyler soyledi ne yapayim sasirdim hep suclu hemde guclu asla toz kondurtmuyor kendisine hem de bu durumda dahi yakalayan ben suclu olan o degil benmisim gibi davraniyor cildircam Ya Rabbim ...ne olur fikir verin bana kimselere anlatamiyorum icimde kaliyor ama kanser olcam uzuntuden ...:gitme:

çüşşşşş ,böyle yaşamaktan memnunsan öyle yaşa derdim...ve ondan iğrenırdım...iğrenççççççççç...
öğğğğğğğğğğğğğğğğğğ...:dilcikar: :dilcikar:

oyy ben konuyu yanlıs anladım...maıl yakalamısısn...

oda kotü ya....
ustelık erkekler ne olursa olsun üste çıkmaya çalısır..bazen güç göstererek yaparlar....

zor durum arkadaşım erkek işte suçlu olsada uste cıkmayı becerir.
benimkide nişanlıyken yaptıydı ama sonra hattını değiştirdi..
geçen gün evlendiğini duymuşta bana anlatıyo.
sen tavrını koy eger devam ederse ben yapcagımı bılırım dıye tehdıt et

ben olsam o b sayarı kafasında parçalardım . bir kere affeden hep afftmeye mahkumdur onutma şimdi bunu onuttu diyelim yarın yine yapacak yine affetmeni isteyecek.

tamam adama eski sevgilisinden mail gelebilir belki kiz bilmiyordur evli oldugunu belkide biliyordur ve hala yazmak istemistir esinin yapacagi silmek ve bir daha yazma demek... Ama bunu yapmayipta baska mail adresine transfer ederse saklarsa duygulari olmedi demekki... Senin yapacagin uste cikmasini onlemek ve baktin olmuyor "hala ilgin olmasaydi baska adrese gondermezdin gelen mailli beni keriz yerine koyma" bosanmayi dusunmuyorsan "ne zaman duygularindan ve evliligin ciddiyetini anlarsin o zaman gel yoksa bu cirkinlikleri uste cikarak hazm ettiremezsin" dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…