Einizin en romantik ve en odun davran

Kara_Sevdam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.320
1
156
43
kızzlar eşinizin,nişanlınızın veya sevdiğinizin en romantik ve en odun gibi bulduğunuz hali davranışı hadi bakalım yazında romantizm neymiş görsün herkes:asigim:

nişanlıyken ilk sevgililer gününde bana çiçek göndermişti ve içine çok tatlı bi not yazdırmıştı (ayrı şehirlerdeydik )
bide sokağın ortasında ben meleği seviyorum die bağırmıştı deli zor sustrudum

en odun halide doğum günümü unuttu okadar hazırlanmıştım ama unuttu :mymeka::tomato:

En romantik hali.. Yesilyurtta Röne park var belki bilirsiniz.Merdivenlerden asagi inerken, örülü duvarlar var ve duvarin denize bakan kismi acik, yani manzara süper. Orda dolasirken aksam üstü yukari dogru merdivenlerden cikarken, gördügüm manzaraya bayildim, deniz ve gün batimi birlikte süperdi. Surda dans ne romantik olur dedim, bizim deli tuttu elimden hadi ozaman dans edelim demez mi:) Olmaz dedim millet var ayip. Ne ayip olacak dedi belimden kapttigi gibi laylaylom:))

En odun davranisi.. hmmm... Bizimkilerle alis verise cikmistik. O günde nisanlimla bulusacagim, mesaj attim biraz gec kalabilirim bi 15-20 dk gibi dedim. Ben evden ciktim dedi, oysa vaktinde cikmamis erkenden cikmisti. Neyse geldik, bi 15 dakika beklemis beni, bizimkilerde var yanimda. Surat bi karis. En odun davranisi oydu, nolmus yani biraz beklesen, hem haberde verdim, kendi sucu erken cikmis:umursamaz:

Son düzenleme:
yıldönümümüzde bana sihirli bardak yaptırıp içine aldıgı inci kolyeyi saklamıştı ve üstü kalpli minik parlak çikolatalarla doluydu. ogün mektup yazmıştı, yemeğe çıkmıştık ve kocaa bi buket papatya almıştı(en sevdiğim çiçek)
ve güzel olan ben son ana kadar unuttu zannedip trip atmıştım=))
en kazma hali ise 3gün önce yıldönümüzü öküz gibi unutup aramaması=)
askerde diye sesimi çıkarmadım yoksa bilirdim yapacagımı:dilcikar:

Geçtiğimiz Mayıs ayında askerden izine gelmesini dört gözle bekliyordum
izini ayarladı ve cuma günü gelecekti.
Bana 1 hafta önceden ikimzinde tanımış olduğu bir abiden almam gereken evraklar olduğunu,söylediği günde söylediği cafeye gitmemi o abinin evrakları getireceğini söyledi.
Ailesinden de istanbulda o an kimse yoktu,o evrakları alacak en uygun kişi bendimkaydirigubbakcemile3

Cafeye gittim kimse yok garsona sordum,evrak bırakıldımı diye
evet dedi bekleyin getiriyorum dedi
adam iki dk sonra elinde bir buket gülle gelmesin midelikafadulden
neye uğradığımı şaşırdım.herkes bana bakıyo:roflol:
üzerinde çok hoş bir not ve biraz sonra aşkım çıkıp geldidelikafaduldendelikafadulden
elim ayağım titredi,onu cuma beklerken birden karşımda görünce
yaşadığım duygu karmaşasını hesaplayın kızlar
mutluluk,heyecan tavan yaptı Şeniz

3,5 senedir beraberiz odunumsu bir davranışını hiç görmedimopuyorumnanaktan

o zamanlar lise sondaydım ben kocaelide yaşıyodum aşkım trabzonda... telefonum bozulmuştu tamire vermiştim.. okuldayken arkadaşımın teliyle görüşüyoduk eve gidince arayamıyodum hiç. neyse sabah her zamanki gibi okula gittim arkadaştan teli aldım hemen çaldırdım aradı.. okulun bahçesindeydim ... napiosun dedim seni izliyorum dedi nasıl yani dedim yukarı bak dedi bi baktım okulun yukarısındaki toprak yoldan bana bakıyor.. neye uğradığımı şaşırdım.. o anı hiç unutamam :1hug:

düşündüm bi odunluğunu bulamadım gelirse yazarım bi ara :icecream:

malesef dün bir odunluk daha yaptı ben askere gittiğinden beri en anlayışlı halimle en sevimli halimle yaklaşırken dün ufacık bişi için bana zaten canım sıkkın sende herzamanki gibi beni üzdün deli ettin dedi halbuki ben 56 gündür şefkatle yaklaşıyorum üzülemesi için elimden geleni yapıyordum malesef karşılığı bu sözler oldu :sinifsinif::mymeka:

bir gün beraber kahvaltı yapacaktık, bişeyler alıp gelmiş, bir de şu SÜRPRıZ Yumurtalardan. (çok severim de) Açtım, çikolatasını yedim, yumurta kısmını açtığımda ise içinden bir Tek taş düştü avuçlarıma... Çok şaşırmış hem de çok mutlu olmuştum....

Yanımda sigara içmesi (nefret etmeme rağmen) en büyük odunluğudur.

beni mutlu edicek şeyler çok yapar çok romantiktir nişanlım
en son yaptığı seyi anlatiim
2 gün önce aşkmla ayrıldık (((kötü ayrılık deil)))
20 gündür yanındaydım bayram dolayısıyla gitmiştim
artık ewime dönmem gerekiodu
otobüse her zaman bindiiim biyer war bu sefer seni otogardan bindircem dedi ben zaten aglıorum ne yani senden yarım saat daha mı erken ayrılcam dedim
napim bi müşteri war o tarafta dedi
beni her zaman bırakacagı yerden bayaa bi uzak kalıo
ii dedim sen benden hemen kurtulmak istiosun zaten
ama bi yandan da diorum böyle diosa kesin bi şeyler yapıcak kaydirigubbakcemile3
her zaman süpriz yapar zaten
ben otobüse bindim bi 5 dk gittik bi baktım yan tarafımda beyaz farlar gözümü alıokaydirigubbakcemile2
bi baktım aşkım otobüse yetişmiş kornaya basıo
tabi tüm millet bakıo
ben cama yapışmışımkaydirigubbakcemile
el sallıoruz falan
bi 10 dk öyle dewam etti izledik birbirimizi
sonra o yol ayrımından döndü
çok hoştu ya cok hosuma gitmiştiopuyorumnanaktan
cnm aşkm çok sewiorum onu

odunluga gelince arada yapar ama affettirir kendini
işe giderken ben kalkmamıştım onu yollamaya hafif tartışmıştık ben uzatıodum
akşam geldiimde ben uyuyosam öperek uyandırırdı sabah öpüp öyle giderdi ama bu sefer işe giderken öpmedi
bende uyanıgım ama kalkmıorum bekliorum gelmesini naz yapıorum
kapı sesi duydum baktım gitmiş
tabi ben başladım msj yazmaya agır seyler yazdım falan o hiçbişe demedi
sadece işe gec kaldıını aşagıda beklediklerini söyledi sonra ben uyudum
kahwaltı yaparken kapı caldı bi baktım aşkm gelmiş ben öpmediği için hiç bakmadım bile suratına
dudagımda ucuk cıkmıstı onun için krem almış tatlı almış bi deee gül almışşş çok hosuma gitmişti
çok romantikti çok inceydi
ayyyy uzattım yha kızlar odun zamanı dediniz odunlugu romantiklige döndü
beni öpmemesi odunluktu sadece

Son düzenleme:
bazı günler yatak odasını ve banyoyu mumlarla süsleyip notlar bırakması çok romantik :kedi:
flört ederken 2. yılımızı unutmuş en yakın arkadaşıyla iş yerime geçerken uğramıştı. odunn kocam sağı solu belli olmuyor

benimki daha çok odun kategorisine giriyor, romantizmden anlamaz adamın yapısında yok, ama yine de çiçeğim demesi yetiyor bana...

bir gün beraber kahvaltı yapacaktık, bişeyler alıp gelmiş, bir de şu SÜRPRİZ Yumurtalardan. (çok severim de) Açtım, çikolatasını yedim, yumurta kısmını açtığımda ise içinden bir Tek taş düştü avuçlarıma... Çok şaşırmış hem de çok mutlu olmuştum....

Yanımda sigara içmesi (nefret etmeme rağmen) en büyük odunluğudur.

hadi yaa...
yüzüğü koyduktan sonra çikolatanın içine geri nasıl yerleştirmiş yumurtayı...

romantikmi odun mu bilmem ama komedii:)))

balayındayız akşam üstü banyomuzu yaptık havlularımızla yataktayız. o bana böcek gelmiiiş gelmişş yemiş diyoo oynuyoruz bende elimle köpek yaptım ona gölge oyunu yapıyorum köpek geliiyoo seni yiicek demeye kalmadı duvara bir tokat attı bak dövdüm köpeği yiyemez beni diyoo:)))))

eşşek kocam benim dedim:)

Back
X