- Konu Sahibi Kara_Sevdam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa...
yüzüğü koyduktan sonra çikolatanın içine geri nasıl yerleştirmiş yumurtayı...
:)) çok dikkatli açmış, çikolata kısmına zarar vermeden. sonra içine yüzüğü koyup çikolatayı hafifçe (sanırım çakmakla) uzaktan ısıtmış. Çikolata parçaları ısının etkisiyle tekrar birbirine yapışmış.. :1hug:
ay yusum sen anlatınca aklıma geldi kız benimkide bı kere aradı uyan uyan diye bende söylenmiştim baya neyse git kapıyı ac dedi bı actım ekmek sepetinde güller duruyodu :)))) o oldu ztn bı daha Gül mul görmedim be :))))))))
ay yusum sen anlatınca aklıma geldi kız benimkide bı kere aradı uyan uyan diye bende söylenmiştim baya neyse git kapıyı ac dedi bı actım ekmek sepetinde güller duruyodu :)))) o oldu ztn bı daha Gül mul görmedim be :))))))))
yıldönümümüzde bana sihirli bardak yaptırıp içine aldıgı inci kolyeyi saklamıştı ve üstü kalpli minik parlak çikolatalarla doluydu. ogün mektup yazmıştı, yemeğe çıkmıştık ve kocaa bi buket papatya almıştı(en sevdiğim çiçek)
ve güzel olan ben son ana kadar unuttu zannedip trip atmıştım=))
en kazma hali ise 3gün önce yıldönümüzü öküz gibi unutup aramaması=)
askerde diye sesimi çıkarmadım yoksa bilirdim yapacagımı:dilcikar:
bir gün beraber kahvaltı yapacaktık, bişeyler alıp gelmiş, bir de şu SÜRPRİZ Yumurtalardan. (çok severim de) Açtım, çikolatasını yedim, yumurta kısmını açtığımda ise içinden bir Tek taş düştü avuçlarıma... Çok şaşırmış hem de çok mutlu olmuştum....
yaa süper bişey ahh ahh bunu sevgilim okusunda görsün neler yapıyolar...
canım biz buraya yazdıkça senin aklına gelen şeyler olur bence :)ay yusum sen anlatınca aklıma geldi kız benimkide bı kere aradı uyan uyan diye bende söylenmiştim baya neyse git kapıyı ac dedi bı actım ekmek sepetinde güller duruyodu :)))) o oldu ztn bı daha Gül mul görmedim be :))))))))
o kdr romantik anlarımız var ki hangisini anlatsam...
ilk sevgililer günümüzde akşam evine gittik(aynı binada oturuyorduk ztn) salonun ortasına mumlarla kocaman bir kalp yapmıştı tüm mumlar yanıyor ortasında kırmız gül tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar kapalıydı eve girdiğimde gözlerimi kapatıp salona geçirdi beni açtığımda öyle bir görüntü...fotosunu yükledim, aşağıda,
bir sonraki yılımızda, bir restorana benden önce gidip masaya güllerle süslemiş bana özel aşk notları yazmıştı.sonra beni aldı gördüğümde çok şaşırdım o da çok güzeldi...
yaa benimkisi fazla romantik anlatmakla bitiremem, odunluğu hiç olmadı amaa ben odunumdur :))