Einizin en romantik ve en odun davran

hadi yaa...
yüzüğü koyduktan sonra çikolatanın içine geri nasıl yerleştirmiş yumurtayı...

:)) çok dikkatli açmış, çikolata kısmına zarar vermeden. sonra içine yüzüğü koyup çikolatayı hafifçe (sanırım çakmakla) uzaktan ısıtmış. Çikolata parçaları ısının etkisiyle tekrar birbirine yapışmış.. :1hug:

:)) çok dikkatli açmış, çikolata kısmına zarar vermeden. sonra içine yüzüğü koyup çikolatayı hafifçe (sanırım çakmakla) uzaktan ısıtmış. Çikolata parçaları ısının etkisiyle tekrar birbirine yapışmış.. :1hug:

maşaallah kaydirigubbakcemile5

odunkuklarini saymakla bitmez..kalas benimki biraz..romantik bı şey de pek hatırlamıyorum..yemeğe çıkarıp çiçek vs bunlar artık klasik..bı kere kalp kutu almış icine de benim sevdiğim cikulatalardan koymuştu bı de not yazmıştı aaa aklıma geldi :) asıl sevgililer gunünde 10-15 tane en romantik filmlerin dvdlerini bizim için özel olan filmleri fln almıştı :) oley romantikmis sevgilim :))))

nerden buluyorsunuz bu romantik kocaları ya :)
bizede söyleyin. öyle ağzımız acık okuyorus :)
heycanlandırıyorsunuz bizide :)
bende istyorum :(:)

ah bacım ah walla bunların bı üretim yeri var mı bende merak ediyorum :) DVD aldı diye romantik yaptım benimkini ama nerdeeee millet neler yapiyo walla :)))

Romantik çokça şey yaptı. en güzeli de evlenme teklifiydi,gerçekten harikaydı :asigim:

Bir de hiç unutmayacağım birşey daha var. Uyuyordum evde, beni aradı. Biraz konuştuk sonra rüyanda ne gördün dedi. Ben de çilek gördüğümü söyledim,olsa da yesek dedim ve gülüştük. Telefonu kapattıktan yarım saat sonra elinde poşet olan bir çocuk kapımdaydı. Polis abi gönderdi bunu dedi =) Bir de baktım çilek var içinde.:asigim:

ay yusum sen anlatınca aklıma geldi kız benimkide bı kere aradı uyan uyan diye bende söylenmiştim baya neyse git kapıyı ac dedi bı actım ekmek sepetinde güller duruyodu :)))) o oldu ztn bı daha Gül mul görmedim be :))))))))

ay yusum sen anlatınca aklıma geldi kız benimkide bı kere aradı uyan uyan diye bende söylenmiştim baya neyse git kapıyı ac dedi bı actım ekmek sepetinde güller duruyodu :)))) o oldu ztn bı daha Gül mul görmedim be :))))))))

sende haksızlık edion bee bak çıkıo işte romantik halleri :jeyyar:

daha ne olsun yaw işte..mis gibi romantik sevgili..:)

geçen gece yarısı iyi geceler demek ve sesimi duymak için birilerinden telefon bulup aramıştı:asigim:

yıldönümümüzde bana sihirli bardak yaptırıp içine aldıgı inci kolyeyi saklamıştı ve üstü kalpli minik parlak çikolatalarla doluydu. ogün mektup yazmıştı, yemeğe çıkmıştık ve kocaa bi buket papatya almıştı(en sevdiğim çiçek)
ve güzel olan ben son ana kadar unuttu zannedip trip atmıştım=))
en kazma hali ise 3gün önce yıldönümüzü öküz gibi unutup aramaması=)
askerde diye sesimi çıkarmadım yoksa bilirdim yapacagımı:dilcikar:

ben 11 yıllık evliyim kah hatırlıyo bütün önemli günleri kah unutuyo bu sene unttu 3 haftadır konuşmuyorum. adamda hiç oralı değil şuan tam odun halinde yontcam ama bakalım nezaman:oklava:

beni sinirlendirdiğinde yada kırdığında gönlümü almıyo ya çok odunca buluyorum .. durup dururken seni sewiyorum demesi romantik geliyo ilişkimiz daha çok yeni onun için pek bişey yazamıyorum..

bir gün beraber kahvaltı yapacaktık, bişeyler alıp gelmiş, bir de şu SÜRPRİZ Yumurtalardan. (çok severim de) Açtım, çikolatasını yedim, yumurta kısmını açtığımda ise içinden bir Tek taş düştü avuçlarıma... Çok şaşırmış hem de çok mutlu olmuştum....

yaa süper bişey ahh ahh bunu sevgilim okusunda görsün neler yapıyolar...

Tatili bitip de eve döneceği zaman duygulanması,ağlaması çok duygusal

Ama arkadaşlarım yanımıza geldiğinde ağır ağabey tavırları oldukça odunca

canım biz buraya yazdıkça senin aklına gelen şeyler olur bence :)

Benim eşimin en odun tarafı karşımda böğüre böğüre geğirmesi , gaz çıkarması ve bunları yaptıktan sonrada suratıma bakıp sırıtması !!!!!!! nefret ediyorum bundan :olmaz:

özeleştiri yapacak olursam, eşimin daha önce cinsel deneyimi olmadığını öğrendiğimde ,olsun ben senin ilk kadının olurum demiştim,kendimin daha önce eski sevgilimle ilişkim olmasına rağmen bunu demiştim,yaptığım bu odunluk nedeniyle artık o ne yaparsa yapsın batmıyo hiç gözüme.

benim eşim genellikle odun takıldığı için pek nazik davranışlarına rastlayamıyorum malesef kaydirigubbakcemile3 ( aaaaaah nişanlılık aaaaaaah !!!!! :asigim: ) keşke nişanlı kalsaydım ( kocacım biz ayrılıp tekrar nişanlansak ne güzel olurdu yaaaa sırnaşık şey )

o kdr romantik anlarımız var ki hangisini anlatsam...
ilk sevgililer günümüzde akşam evine gittik(aynı binada oturuyorduk ztn) salonun ortasına mumlarla kocaman bir kalp yapmıştı tüm mumlar yanıyor ortasında kırmız gül tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar kapalıydı eve girdiğimde gözlerimi kapatıp salona geçirdi beni açtığımda öyle bir görüntü...fotosunu yükledim, aşağıda,

bir sonraki yılımızda, bir restorana benden önce gidip masaya güllerle süslemiş bana özel aşk notları yazmıştı.sonra beni aldı gördüğümde çok şaşırdım o da çok güzeldi...

yaa benimkisi fazla romantik anlatmakla bitiremem, odunluğu hiç olmadı amaa ben odunumdur :))

Eklentiler

• $14 02 2008.webp
    $14 02 2008.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Back
X