Einizin en romantik ve en odun davran

ahhh ahhh romantiklik dediniz de aklıma geldi... eski nişanlım pek bi romantikti ya... bi keresinde onlara gittim odasına bi girdim ana bi de ne görim =)) bütün duvarları resimlerimle kaplamış. odada hiç boş yer yok her yer benim resimlerimle dolu... çok duygulanmıştım.. bir de bana sürpriz olsun diye değil canı istediği için yapmış her yerde seni görmek istiyorum demişti.. vay bea =( ama sonra odunluğun alasını yaptı bana.. böyle severken böyle mutluyken el kaldırdı bana yol ortasında ve avcuna koydum yüzüğümü =( şimdiki sevgilim de geçen gün 10. ayımıza girdiğimiz için kırmızı şarap almış mumları yakmış masa hazırlamış gözümü kapatıp mutfağa soktu beni ana bi baktım mumlar falan 10. ayımız kutlu olsun aşkım diye sarıldı arkamdan... ama çok duygusuz bu aralar.. soğuk soğuk buz gibi... allah sonumuzu hayır etsin.........

enemm cok sirin bi konudelikafadulden

odunkuklarini saymakla bitmez..kalas benimki biraz..romantik bı şey de pek hatırlamıyorum..yemeğe çıkarıp çiçek vs bunlar artık klasik..bı kere kalp kutu almış icine de benim sevdiğim cikulatalardan koymuştu bı de not yazmıştı aaa aklıma geldi :) asıl sevgililer gunünde 10-15 tane en romantik filmlerin dvdlerini bizim için özel olan filmleri fln almıştı :) oley romantikmis sevgilim :))))

oyy kuzum adama odun dedin dedin dusundukce aklina geliyo bak kimbilir daha ne romantiklikler yaptita hatirlamiosun odun damgasi yusunden kis :roflol::roflol:

o kdr romantik anlarımız var ki hangisini anlatsam...
ilk sevgililer günümüzde akşam evine gittik(aynı binada oturuyorduk ztn) salonun ortasına mumlarla kocaman bir kalp yapmıştı tüm mumlar yanıyor ortasında kırmız gül tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar kapalıydı eve girdiğimde gözlerimi kapatıp salona geçirdi beni açtığımda öyle bir görüntü...fotosunu yükledim, aşağıda,

bir sonraki yılımızda, bir restorana benden önce gidip masaya güllerle süslemiş bana özel aşk notları yazmıştı.sonra beni aldı gördüğümde çok şaşırdım o da çok güzeldi...

yaa benimkisi fazla romantik anlatmakla bitiremem, odunluğu hiç olmadı amaa ben odunumdur :))

maşaallah Allah daim etsin :1hug:

malesef romantik hiç bişi yapmadı özel olaraksenağlama yapı olarak odun bnm aşkım napiimmm.ama lise yıllığıma koymak için güsel bi yazı yazmştı cok cok romantik ve içtendi onun dışında görmedim bi romantiklk:)ama odunlukları coktr bi de üzülr sen beni odun olarak görüosun dmi der ben de yooooo nerden cıkardın falan derim o da bilio odun oldgnu ama yapı meselsi işte yakışmıo bişi zaten incelk aklına bile gelmes

enemm cok sirin bi konudelikafadulden

oyy kuzum adama odun dedin dedin dusundukce aklina geliyo bak kimbilir daha ne romantiklikler yaptita hatirlamiosun odun damgasi yusunden kis :roflol::roflol:

eh iste arada yapiyo,kafasına saksı düştüğü zamanlar :))))
bı gösteriyor bı gostermiyo anlamadım ki romantik mı odun mü kalas mı :)))) dengesiz anam dengesiz :))))

sıcak sıcak fırından yeni çıktı delikafadulden

aşkım bugün eve gelirken bana kocaman bir buket çiçek almış
çokkkk mutlu etti beni ve çokk duygulandırdı opuyorumnanaktan

benimki tam kalas hiç bi romantikliği yok yapmaya çalışıyo ama olmuyo şiir yazmaya çalışmış becerememiş zaten öyle acayip bişey yazcaksa romantik olmasada olur=)

Bi kış günü hava buz gibi kar yağmıştı hatta heryer buzdu.Msnde konuşuyoduk çıktı birden bişey demedi.
1.5 saat yürüyerek gelmiş evimizin önüne aşağı gel dedi gece saat 03:15 ti iyi hatırlıyorum :D
5 dk durdum sarılmıştım sımsıkı donuyodu ama o canım benim sonra eve otostop çekip dönmüştü :gitme:

Odunluğunada izine geldi 1 hafta zaten kısacık yarısı yola gitcek arkadaşıyla gezip duruyodu
Yok onu nişanlısıyla buluşturmaya çalışmalar yok otobüs ayarlamalar
Sonra bilet bulamamışlar taa bilmem nereye asker arkadaşını nişanlısına götürdü
2 gün gitti öyle bende sinirlenip tlfon kartımı kırdım.Sonra yapıştırdım :D
3.gün buluştuk çok kızdırmıştı beni pislik köpek sırnaşık şey

biz daha çok yeniyiz bir romantikliğini görmedim, sadece söylediği sevgi sözcükleri hoşuma gidiyor:kedi:
ama odunluğu oldu :mymeka: birgün oturuyoruz bir yerde, garson geldi ne içersiniz dedi, o da ban sormadan çay alalım 2 tane dedi benneyaptımki

bugün nişanlılık yıl dönümümüz
gece üç buçukta aradı ben unutmuştum :kedi:
bugün 29 ekim dedi nişanlım hala anlamıyom kaydirigubbakcemile3
ii bayramın kutlu olsun dedim ne bayramı ya dedi kafamçokkarıştı
nese o gecenin o vaktinde hatırlayıp aradı:asigim:
ama bende unuttum yani günün odunluğunu yaptım
unutmamda onun suçuya neyse....

romantikliği istediğim boyutta olmadığı için pek bişi diyemicem olmadık zamanlarda hediyeler alıp beni mutlu eder

odunluğu çoktur,her ne kadr o farketmese de.. aramak için akşam yatmayı bekler,bildikleri halde ailesinin yanında benmle konuşmaz,bana gelmek için hava şartlarına bakar,çok yağmur yağıyosa gelmez..çok evhamlıdır sağolsun,özensiz,hevessiz.. ooof off yine de seviyorum :asigim:

Benim aşkım romantikdirrr normal derececede walla saqolsun çokda düşüncelidir :))) zemuszemus

Her hafta sonu başka şehirden gelirdi beni görmek için 2 gün kalır giderdi :) (malesef şimdi askerde gelincede istanbula yerleşioo zemuszemus )

daha ilk buluşmamızz benimde en sevdigim çiçegin ne oldugunu biliyor ben buluşma yerine gittim baktım bu yok.anam bi sinirlendim nerde kaldı bu diye ilk buluşmadan geç kaldı diyee 10 dakka bekledim(beklemektende nefret ederim) aradı aşkım özür dilerimmmm seside nefes nefesee dedim ne oldu senin şu sevdigin çiçeklerden arıyodun die bi an sinirlerim geçti yaaa alma gel dedim ve güldüm baktım koşarak karşıdan geliyooo..sonra biraz yürüdük felan gülcü kadın gördük koştu hemen aldı bi buket kırmızı beyaz gül bitanede öptüü ayyyyy aşkım benümmmm :kedi:

bikeresindede buluştuk işte tavla,dama oynadık bende onu yeniyorum yaa böyle keyifli keyifliyim :) sonra yere kalemi yere düşürdü bana alsana dedi bende şaşırdım Alla allaaa hani kendi alması gerekirken bana neden al diyooo şimdiye kadarda böyle bişey yapmamış dedim neyse anam alimmm :) egildim almaya calışıyorum oradada bi kutu var kalemdee ona sıkışmış ugraşıyorumda ugraşıyorum sonunda aldım ve kafamı bi kaldırdımkii masada bi hediye paketii ve içinde çok beyendigim almak istedigim küpeler (megersem onun için egdirmişşşş beni yere :)

Bideeçok almak istedigim convers ve mini etegi almıştııııı (sadece onunlayken giymek şartıyla ) zemuszemus

Odunlugu ise ... düşündüm düşündüm bulamadım bulursam yazcam hemen :)

eşim çok romantık değildir ole benı aşk sarhosu yapmaz ama aklıma geln bişiyi paylaşayım bende romantık denecek bi davranışmı değil ama paylaşmk istedım.
rahım fılmı cekıldıgım gun eşim izin alamamıştı annesiyle gittik bizde .akşam eve geldıgınde ben yatıyorum tabı agrım oldu. geldı öptü beni karıcım bizim için bu fedakarlıgı yaptıgım için çok tesekkür edrim çok canın yanıyormu demişti.hala duygulanırım o an aklıma gelınce tum agrım sızım bıanda gecıvermişti o öyle deyınce.
odunluk dersenızde artık yıllardır beraberız bız romantıkolmadıgı heran odun benım kocam.

eşim evlendıkten 1ay sonra işe başladı yakalsık bıay benımleydı gezdık dolaştık neyse AARTIK ıŞE GıTME VAKTI GELMıŞTı KAHVALTI YAPTIK ÇIKTI.ıŞ YERINE GıDıNCE ARADIM ZORUMA GITMıŞTı HEP YANIMDA OLUNCA._ALO
NAPIYOSUN_
ıYı ıŞTE ıŞE GELDıM
HIMM BENDE SENI OZLEDIM ZOR GELDI BE ALIŞTIM SANA _
EE 5DAKKA ONCE EVDEYDIMYA AKŞAMA DA GELCEM NE VARKI BUNDA ZORUNA GıTCEK..NEYSE BEN KAPATIYORUM..
ıŞTE BU ODUNLUK BAŞKA SOZE GERK VARMI :)

ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum:-)))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( AMA YİNEDE ÇOK SEVERİM GONCAMIIIII iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan

nişanlımın en romantik davranışı doğumgünümde beni arabaya atıp adanadan mersine götürmesi,lunaparkı ayarlayıp dönme dolabı süsletip ve biz en tepedeyken evlenme teklifi etmesi oldu:asigim:
en odunuda ben hazırlanmış yemekler yapmış oluorm,gelior pc başına oyun oynuyor çıldırıorm Çok üzgünüm çoook

ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum:-)))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( ama yinede çok severim goncamııııı iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan

çok güldüm yaaa.rabbım iyilikten ayırmasın senı emiii

ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum:-)))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( ama yinede çok severim goncamııııı iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan

canım seni bikere gördum bıkez oturup sohbet etme sansımz oldu ama etrafına verdıgın pozıtıf enerjı hala gözumun onunde çok tatlısınyaa

Back
X