Einizin en romantik ve en odun davran

benimkide çok romantiğim diye geçinir ama ben hatırlayamadım romantikliklerini
Hep kızıyomuş o romantiklik yapacağında herşeyi mahvettiğim için avcumu yalıyomuşum
Ne kadar komik dimi :)))
Odunluklarını pekala hatırlıyorum ama.

Mesela evliylen ilk kutlayacağımız doğumgünümde evet boşanalım artık pes demişti
Hayatımın en mutlu doğumgünüydü, hoş o beni bir tanesi hariç hepsinde ağlattı ama

Hadi bitane romantikliği geldi, onuda yazayım.
Nişanımızı doğumgünümde yapmıştık, pasta almayacaktık öyle karar vermiştik.
Ama gizli bi planla pasta kestik.Hayatımdaki tek doğumgünü pastamdı o.

Yani benim antika kocam doğumgünümde ya güldürür ya öldürür.
Hakkını yemeyim az sakin biri olsam çok romantik bi erkek çıkacak ama delimiyim ne bende :))

aaa bide eşim başka şehirde memur onun yanına gittiğimde gece 12 idi.
O saate dek bişey yememiş, beni bklemiş, acayip güzel mumlu bir masa hazırlamış.
Ozaman cidden çok mutlu olmuşum :)

Ama babam çok romantiktir :)
Babadan görüpte eşten göremeyince insan kötü hissediyo kendini :((

Halbuki benim antika kocama pas atarım aaa güller ne güzel açmış dimi
Bahçeye renk katmış diye,
Hııı evet der.UyuzA halbuki bi gül kopart diyorumda anlamıyo !!!

saolsun eşim çok romantiktir düşüncelidir..sürprizleri çok sever.. ne bileyim mesela,iş seyehatleri çok olur(turizmciyiz kültürel geziler yapıyoruz)

aynı şirkette çalışıyoruz.mesela ben N**** (Siyahi) bisküviye bayılırım hergün bir tane yerim.. eşimde bunu çok iyi biliyor..bir sabah ofise bir geldim,çekmecemde bir gül ve bir N**** (Siyahi)..anladım hemen..ertesi gün bir daha baktım böyle devam ediyor..neyse eşim 9 günlük bir geziye gitti..o gün olmaz dedim içimden şehir dışına çıktı dedim.
bir geldim ofise çekmecemde 9 tane N**** (Siyahi) ve gül vardı..o andaki mutluluğumu anlatamam..

mesela bir gün yine evdeydim ve eşim iş gezisindeydi..bir baktım bir demet gül geldi bana eşim göndermiş

romantikliği sürprizleri çoktur eşimin,canım kocam..
biz hala eski sevgili gibi aynı mekanda olsak bile bazen mesaj atarız birbirimize seni seviyorum diye

gelelim en odun davranışınaaa ... yok sanırım yani varsada ben görmüyorum yani beni çok rahatsız etmiyor herhalde..

Benim aşkım olucak beyde romantik değilim maçoyum benden bekleme böle şeyler diye geçinir kaydirigubbakcemile3 Ama beni el üstünde tutar. Gözümün içine bakar.Biz ayrı şehirlerdeyiz ve bazı şeyleri yanyanaymışız gibi düşünüp yaşamaya çalışıyoruz. Sabah mesaj atar aşkım şimdi gerçek değil ama gewrçek olacağı güne dek şimdilik sana kahvaltı hazırladım bak içinde de gül var der. Bu en sevdiğim şey zaten. Bir diğeri. Ona askerdeyken yolladığım 53 mektupu kavga anımızda bana geri yollamıştı benim istemelerim sonucunda. Bende barışınca biliyodumki o mektupları istiyodu geri vermeyi teklif ettim. Oda o mektupları kargodan değil senin yüzünü görerek ellerinden almak istiyorum dedi. Bu bi anlamda seni buraya çekmek için teşfik diyede altını çiziverdi. Hiç aklımda yokken, benim için fellik fellik makyaj kutusu arayıp, bir yüzüğün içine adını yazdırmıştı. Kutunun içinede ıki tane ruj göz kalemi ve parlatıcı almıştı canım sevgilim benim opuyorumnanaktan

Odunluğuna gelecek olursak. Gül istemiştim bi kere. Hani baktım almıyo bari isteyimde alsın alışır zamanla almaya diye. Ne gülü ya bi gül 10 milyon olmaz şuan çalışmıyorum zaten dedi. Çok da ciddiydi haa. Ben susup kalmıştım. Ama surat asmayıda ihmal etmedim :umursamaz: Bi keresinde de gene romantikliğim tuttu benim sordum benimkine, aşkım bitanem benimle mutlu musun diye. Ne dese beğenirsiniz? Joker hakkımı kullanmak istiyorum canım. :uhm: Ölür müsün, öldürür müsün?

eşim değil dee sevgilimin en romantik oldugu an bnmle sarılıp agladıgı andı seni seviyorum fln demesi ilk defa o kdr güzel gelmişti o an çok güzeldiii

en odun halide yaklasık 1-1bucuk saat önce "yettin canıma" demesi oldu. odunluktan öte bir sınıf atlatı o da kereste..

eşim nişanlıyken hiç beklemediğim anlarda bana 'seni seviyorum'diye mesajlar atardı,birde evlerimizin arası uzak olmasına ve cebinde yol parası olmamasına rağmen,aşırı yağan sonbahar yağmurlarına rağmen,1 saatlik yolu yürüyerek gelir ve bunu neredeyse her gün yapardı.o zaman bu haraketleri bana romantik gelmezdi ama şimdi çok romantik geliyor.şu an 3 aylık evliyiz ama maalesef seni seviyorum cümlesi artık mesajlardada kalmadı.daha 3 ay oldu ama eşimin ne kadar odun olduğunu daha şimdiden anladım.romantik bir hareketini evlendikten sonra görmedim.bir sabah o işe giderken uyanmıştım ve karnım aşırı ağrıyordu.karnıma ütüyle havlu ısıtıp koymuştu,akşamada sıcak su torbası almıştı karnım için,bilmiyorum bu romantiklik mi?

Bu konuyu okuduktan sonra eşime dedımkı bana nıye romantıklık yapmıyosun guzel sözler söylemiysoun en son nezmna yaptın romantiklik deıdm yaptım ya dedı çıkıyorken yapıyorudmya dedi 6yıl önceden bahsediyordu ama duyanda daha dündne bahsediyor sanacak.bid eokadr net konusuyorkı şasırdım kaldim :)
sevgililer gunundede hıç bişi yapamdı tum gun pc oynadı bi o oynadı bi ben oyandım...
Hep dıyrodumkı eşimin bu hareketlerıne alışamam yokya yapacak dıyorudm ama alıştım bee.onun odunluguna alıştıma rtık bnde ona laf yetiştirmektende yorulmuşum artık.
Ha bide çok ufak bısı ama 13şuabt akaşamı ben sana hediye almadım senbana aldınmı dedı yoo dedim bnd ealamdım haa iyi yapmısın dedi.
Sana heıdye almadım ama senı çokseıvyorum dedi.
Ama benı etkılemedı böle yapınca

erkek arkadasımla ilk çıkmaya basladığımız bi zamanda tesadüfen teoman konserinde karşılasmıştık.yanımda kuzenim vardı ve erkek arkadsım diye tanıstıramazdım çok kıskanctı dersaneden arkadsım diye tanıstırdım. neyse biraz inandırıcı olsun diye dersaneden ortak arkadslarmz var gibi bahsedelim dedim o çok hafif sarhostu. benden önce 1hafta cıktıgı kız varmıs baska isim yokmus gibi aysen napıyo dedi. ben sustum sadece suratına baktım yüzü falan kızardı. seyy ben dedi tamam sus dedim ve arkamı döndüm o yokmuş gibi eglenmeye devam ettim. özür falan diledi gerek yok dedim tersledim sonra arkamdan boynuma sımsıkı sarıldı aglamış gözleri doluydu(ki bi erkegin aglaması gerçekten güçtür) seni seviyorum falan dedi ilk defa ve bende agladım çok duygulanmıstım. şimdi 3 yıldır birlikteyiz çok sey yaşadık ama o günü hiç unutmuyorum

evlenme teklifi ederken özell olarak hazırlamıs oldugu ortammm romantik bakışları konusma sekli falan suana kdrki enn romantk dwranısıydıı :))

odun degil benim askım ama ilk geceden sonra sende az degilmissin hatun demesi biraz oduncaydı sanki tmm saka yapar gibi söyledi ama insan azcık romantik olurrr o an huh :))

evlenme teklifi ederken özell olarak hazırlamıs oldugu ortammm romantik bakışları konusma sekli falan suana kdrki enn romantk dwranısıydıı :))

odun degil benim askım ama ilk geceden sonra sende az degilmissin hatun demesi biraz oduncaydı sanki tmm saka yapar gibi söyledi ama insan azcık romantik olurrr o an huh :))

sen de az değilmişsin hatun mu??? ay çok güldüm bunaaa :smiley-cool:

romantıklık aslında ona gore degıl sert durmayı sever her zaman
ama ıcınde bır cocuk yatıo ben bılıyorum cunku bırlıkteyken hep bebek gıbıdır
neyse: en romantık yaptıgı sey

dogum gunumde suprız bır kutu gonderdı kargoyla
ve aksam cok begendıgım pastayı almıs mıkılı fılan pastayı gorunce cok sevınmıstım ustunde guzel yazılar yazıodu mınık mınık

ama sızın demenızle odunluklarıda yok degıl

sevgılıler gununde parfum aldım avondan offffffffffff bunumu aldın dedı delı ınsan ole dermı hıcccccc fisfisfis

Eklentiler

• $.-0017.webp
    $.-0017.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 58
romantikmi odun mu bilmem ama komedii:)))

balayındayız akşam üstü banyomuzu yaptık havlularımızla yataktayız. o bana böcek gelmiiiş gelmişş yemiş diyoo oynuyoruz bende elimle köpek yaptım ona gölge oyunu yapıyorum köpek geliiyoo seni yiicek demeye kalmadı duvara bir tokat attı bak dövdüm köpeği yiyemez beni diyoo:)))))

eşşek kocam benim dedim:)

ay süpersiniz ya koptum bunu okurken :))) allah mutluluğunuzu daim etsn canım,,
Doğumgünü beraber kutladıktan sonra beni otobüse bindirmişti kendisi tam bi odun olmasına karşın telefonuma bi mesaj geldi yoldayken İyiki doğdun iyiki hayatım oldun yazıyordu çok mutlu olmuştum yaa keşke şimdide yanmda olabilseydii,,

azcık odun davranışınıda anlatıyımda soğuyim bari:)) buluşacağımız gün müthiş yağmur yağıyor ben şemsiyeyle bekliyorum sinirim burnumda telefon edio çağrı atıyor habire bende geldi sanıyorum telefonu açıyorum bide bana bağırıyor kaç kere çaldı o tel niye açılmıyor falan nerdesin diyorum yok metro durağındayım çıkamam ıslanırım yağmur çok yağıyor ben bekliyorum aşkım amaa diyorum hee şemsiyenmi var gel al benikafamçokkarıştı o anki sinirimi anlatamamkaydirigubbakcemile4

En romantik halleri.. :))
Ilk bulusmamizda ben heycandan ölürken bana sarilmasi.. heycan bitmisti sanki, o özlemde gecmisti.. duygulanmistim..
elinde cicekle gelmesi :)))
ve Dogum günümde söz yüzüklerimizi takarken söyledigi sözler :asigim: cok özel :P

ay süpersiniz ya koptum bunu okurken :))) allah mutluluğunuzu daim etsn canım,,
Doğumgünü beraber kutladıktan sonra beni otobüse bindirmişti kendisi tam bi odun olmasına karşın telefonuma bi mesaj geldi yoldayken İyiki doğdun iyiki hayatım oldun yazıyordu çok mutlu olmuştum yaa keşke şimdide yanmda olabilseydii,,

azcık odun davranışınıda anlatıyımda soğuyim bari:)) buluşacağımız gün müthiş yağmur yağıyor ben şemsiyeyle bekliyorum sinirim burnumda telefon edio çağrı atıyor habire bende geldi sanıyorum telefonu açıyorum bide bana bağırıyor kaç kere çaldı o tel niye açılmıyor falan nerdesin diyorum yok metro durağındayım çıkamam ıslanırım yağmur çok yağıyor ben bekliyorum aşkım amaa diyorum hee şemsiyenmi var gel al benikafamçokkarıştı o anki sinirimi anlatamamkaydirigubbakcemile4

Hahahaha süpermiş yaakaydirigubbakcemile3 Bende buluşucamız zaman minübüsle gittim buluşma yerine. Aşkım o olayı şöyle anlatır. Minübüsün kapısı açıldı bi baktım daha adım atılmadan şemsiye açıldı. Ana bi baktım benimki ( Benn kaydirigubbakcemile3) Aman çok da narinsin. Ben orda ıslandım şırıl şırıl su akıyo her tarafımdan. Hanımefendi saçları bozulcak diye şemsiyesizde inmiyo. Ama gened ebozulmuştu saçlarım kaydirigubbakcemile3

eşim nişanlıyken hiç beklemediğim anlarda bana 'seni seviyorum'diye mesajlar atardı,birde evlerimizin arası uzak olmasına ve cebinde yol parası olmamasına rağmen,aşırı yağan sonbahar yağmurlarına rağmen,1 saatlik yolu yürüyerek gelir ve bunu neredeyse her gün yapardı.o zaman bu haraketleri bana romantik gelmezdi ama şimdi çok romantik geliyor.şu an 3 aylık evliyiz ama maalesef seni seviyorum cümlesi artık mesajlardada kalmadı.daha 3 ay oldu ama eşimin ne kadar odun olduğunu daha şimdiden anladım.romantik bir hareketini evlendikten sonra görmedim.bir sabah o işe giderken uyanmıştım ve karnım aşırı ağrıyordu.karnıma ütüyle havlu ısıtıp koymuştu,akşamada sıcak su torbası almıştı karnım için,bilmiyorum bu romantiklik mi?

böyle olması romantik olmasından iyidir kanımcasengözlerimebaksanab

:roflol:

En romantık halleri; Sewgılıyken benim işim çok yoğundu,o da Küçük Çekmece tarafında oturuodu..Beni 20 dk görmek için 2 otobusle 2 saat yol gelıyordu iş çıkıslarında..
Odunlugu ewlılık yıldönumlerınde ,sewgılıler gununde hıcbırsey yapmayı sewmemesı ve butun planları benım yapmamı ıstemesı..

ahhh ahhh millette ne romantik sevgililer eşler varmışşş öyle:31:
neden bana denk gelmedi acaba böyleleri:14:
kimi insanlar gerçekten çok şanslıı:31:

Back
X