Einizin en romantik ve en odun davran

ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum:-)))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( AMA YİNEDE ÇOK SEVERİM GONCAMIIIII iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:

hiç ummadığım zamanlarda çiçek alır, hatta gecenin köründe bile arar bulur çiçeği.. bakkala ekmek almaya gönderirim elinde ekmek ve bi koca buket gülle gelir...
ama ben odunum.. bütün yıldönümlerimizi hatırlar.. ilk konuşma, ilk seviyorum deme söz nişan vs. vs. bütün hepsinin yıldönümünü bilir kerata.. ama ben düğünü bile anca tutuyorum aklımda bilmiyorumkismile

daha dun eşimle tarıştık bu konuyu bana en son nezman romantıklık yaptın hatıryılomusun dedım verdıgı cevap şu çıkıyorken yapıyorudmya 5yıllık evlıyız 1yılda nişanlılık yanı enaz 6 yılönceden bahsedıyor eşim yuhh artıkk sana bee dedımmm

ayrı şehirlerdeyiz ve iş nedeniyle çok sık grüşemiyoruz buluştuğumuzda güllerle karşılaması ve ardından da beni tutup yüzük seçmeye götürmesi olmuştu yüzük taktık yani hiç beklemiyodum aksine yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylerdi hep o davranışı çok romantikti en odunu da tabi doğummgünümde hiç bişey yapmamsıydı mesaj attı ama işte kadın milleti illa bişiler bekleriz:kedi:

Geçenlerde kocişime mesaj attım. Aşkım eve gelirken şarap alır mısın dedim. Haliyle akşama özel bi gece yaşayacağımızı anladı,çok sevindi. ışten geldi, ben de mutfaktayım,yiyecek bişeyler meze filan hazırlıyorum. Bana ne dese iyi? Senin canın hamur yapmak istemiş,şarap filan bahane, demez miiii!!!
Cinerim tepeme çıktı ve : Bu akşamı mahvetmemek için uzatmayacağım ama çok kırdın beni vs vs dedim. Nerdeyse öylece bırakıp gitçektim mutfağı. Bir daha öyle özel bir gece hazırlar mıyım bilmem. Hazırlasam da yıllar sonra bile her defasında aklıma gelir o söylediği laf.
Çok mu hassasım bilmiyorum. Şu an bu satırları yazarken bile içim burkuluyor. mafoldumben

Geçenlerde kocişime mesaj attım. Aşkım eve gelirken şarap alır mısın dedim. Haliyle akşama özel bi gece yaşayacağımızı anladı,çok sevindi. İşten geldi, ben de mutfaktayım,yiyecek bişeyler meze filan hazırlıyorum. Bana ne dese iyi? Senin canın hamur yapmak istemiş,şarap filan bahane, demez miiii!!!
Cinerim tepeme çıktı ve : Bu akşamı mahvetmemek için uzatmayacağım ama çok kırdın beni vs vs dedim. Nerdeyse öylece bırakıp gitçektim mutfağı. Bir daha öyle özel bir gece hazırlar mıyım bilmem. Hazırlasam da yıllar sonra bile her defasında aklıma gelir o söylediği laf.
Çok mu hassasım bilmiyorum. Şu an bu satırları yazarken bile içim burkuluyor. mafoldumben

ya erkekler gerçekten, çok afedersiniz ama, odunlar ya.

sen o kadar hazırlık yap, sonra gelsin sana böyle desin. olacak şey mi?

ya belki o da poh pohlanmak istemiştir. "hamura değil, sana tutkunum." falan demeni istemiş olabilir.

of erkekler çocuk gibiler ya. hep bi alaka bekliyolar.

Çok hoş bi yorum yaaa :)
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Belki senin dediğin espriyi yapabilseydim o an, şimdi böyle kara kara düşünüyor olmayacaktım. Çünkü ben kendimi tutamam yine eşim için böyle şeyler hazırlarım ve ama bu her defasında aklıma gelir.Geçmişi çabuk silemem ben pek :(
Keşke öyle deseydim, hem tatlı bir anı olurdu.ıkimiz de gülerdik. Ayrıca söylediğinden dolayı kendisi utanırdı. ılla bişeyler için somurtarak kavga ederek cevap verilmesi gerekmiyor kiii. Bu da değişik bir yöntem bence. :))))
Sağol Gabriel

rica ederim canım.
ya biz kadınlar çok duygusal ve hassasız.
her şeyi çok ciddiye alıp, hemen kırlıyoruz.
erkekler bizim kadar ince düşünmüyor. kesinlikle seni kırmak için söylememiştir.
ya sen de bunun gibi ufak bi laf soksan mesela, ya anlamaz ya da önemsemez yani.
kadın ve erkek dünyası hakikaten çok farklı.
bunun bilincinde olursa, her şeyi çok ciddiye alıp, kafamıza takıp, üzülmeyiz ;)

kızlar bu cuma aksamı odun sevgılımden romantık hareketler beklıyorum :Saruboceq: yıl donumumuz 5 yılı gerıde bırakıyoruz :) normalde bende bır seyler yapardım ama bu sene karar aldım hıc bı sey yapmıycam bakalım o ne yapıcak Şeniz dua edın de odunlugu bı kenara bıraksın sasırtsın benı :1shok:

benim eşim de inanılmaz odunalsanaalsanasmile
benim romantizm istediğim her anda direkt olaya girmesinden feci derecede sıkıldım:hulya:

kızlar bu cuma aksamı odun sevgılımden romantık hareketler beklıyorum :Saruboceq: yıl donumumuz 5 yılı gerıde bırakıyoruz :) normalde bende bır seyler yapardım ama bu sene karar aldım hıc bı sey yapmıycam bakalım o ne yapıcak Şeniz dua edın de odunlugu bı kenara bıraksın sasırtsın benı :1shok:

cekhu, her sene sen hatırlıyorsan, bu sene de yine senden bekler. benden söylemesi. erkekler bu konuda hiç romantik değiller. bak benimki bana deli gibi aşık ama ay dönümümüzü bile unuttu. ama burnundan fitil fitil getirdim sonra :oklava:

bence ortak arkadaşın varsa, çaktırmadan söylesin, "bu sene de sen organize et." falan diye.
napalım ya, erkekler hep böyle. illa birileri söylemesi gerekiyo böyle şeyleri. :mymeka:

ay canım cuma haber bekliyorum. inşallah bi şekilde sana güzel sürprizler hazırlamış olur ya kaydirigubbakcemile4

Geçtiğimiz Mayıs ayında askerden izine gelmesini dört gözle bekliyordum
izini ayarladı ve cuma günü gelecekti.
Bana 1 hafta önceden ikimzinde tanımış olduğu bir abiden almam gereken evraklar olduğunu,söylediği günde söylediği cafeye gitmemi o abinin evrakları getireceğini söyledi.
Ailesinden de istanbulda o an kimse yoktu,o evrakları alacak en uygun kişi bendimkaydirigubbakcemile3

Cafeye gittim kimse yok garsona sordum,evrak bırakıldımı diye
evet dedi bekleyin getiriyorum dedi
adam iki dk sonra elinde bir buket gülle gelmesin midelikafadulden
neye uğradığımı şaşırdım.herkes bana bakıyo:roflol:
üzerinde çok hoş bir not ve biraz sonra aşkım çıkıp geldidelikafaduldendelikafadulden
elim ayağım titredi,onu cuma beklerken birden karşımda görünce
yaşadığım duygu karmaşasını hesaplayın kızlar
mutluluk,heyecan tavan yaptı Şeniz

3,5 senedir beraberiz odunumsu bir davranışını hiç görmedimopuyorumnanaktan

inanmıyorm yaa ahhh ahhh opuyorumnanaktan
benimkide annesine babasına süpriz yapmıştı izine geleceği zaman çok sinirlenmiştim ama bişide diyemedim :umursamaz:
bizimki odun odun hiç gelmez böyle şeyler aklına değişik orjinal...:mymeka:

bu yazacağımda ne kadar romantik bilmiyorum ama en hoşu buydu...

birgün teeee gebzeden avcılara geliyordu aşkım akşam vakti beni görmeye 1 2 saatliğine...arabada arkadaşıda vardı...arkadaşı ön koltuktaydı ben gelince hemen arkaya geçti...tam arabaya bindim öptüm yavruşumu pat gonca gül çıkardı...hem çok şaşırmıştım hem arkadaşıda vardı utanmıştım... :kedi: mutluluğu başkaydı tabii opuyorumnanaktan
genelde hep çiçek alır zaten...
öyle orjinal fikirleri ile süprizleri yoktur :gitme:
bir balık burcu hatunu olarak düşünün artık duygularımı :delphin:

bi keresinde ben arkadaşımdayken,başka arkadaşlarım aramış.
bize gelmek istediklerini söylemiş.
eşimde yapabildiği kadar yemek ve evi baştan aşağı temizlemiş,temiz olduğu haldeŞeniz
ben o gün çok duygulanmştım:asigim:
bi keresindede eğlenmeye gitmiştik,
taksimde saat sabah 3te sokak çalgıcıları çalıyordu.
herkesin içinde benimle dans etmişti,çok utanmıştım:utangac:
bikeresinde de arkadaşımın doğum günü vardı
bu sahneye gelior gidiyor, bir baktım özel parçamız arkada fon müzik,
elinde mikrofon bana aşkını anlatıyor.ağla ağla ben koptum:nazar:
bikeresindede beni arıyor yollar karlı buluşamıycaz diyor
aradan 1 saat geçti,ümidim kesildi,
ellerinde bir çok gül,kapımda zile basıyoor
beni görmeye gelmiş...
çok güzel yavv:))

odunluğuna gelince,pek yoktur ama,
evlenme teklif ederken,
aksaray minbüsünde arkada ikimiz başka kimse yok,
bir müslüm şarkısı
ve malum evlenme teklifi:asigim::teytey:

sevgilime dicem sizinkilerde biraz özel ders alsın ruhuna kazıtsınlar romantizmi kaydirigubbakcemile3
ben baskılar ile evlenme teklifini özel yapması için beynini kemiriyorum haftada bir ama hiç ümidim yok doğrusu....
:gitme:

Benim aşkişom da romantiktir.Ankarada okuyorum oda istanbulda uzaklık var haliyle..akşam konustuk aglıyor ben seni çok özledim diye kıyamam :gitme: ondan sonra sabah bi mesaj ben bindim saat 2 de ordayım diye dayanamamış koşmuş gelmiş bir gün için.4 yıldır birlikteyiz hiçbir yıldönümünü kaçırmaz.Doğum günümde de arkadaslarım ailem herkesi toplayıp süpriz yapmıştı buda çok hoştu yaaaaa lkisalkisalkis odunluk yapmıyoda kalbimi kırıyo :((((

ya ben sevgilimi romantik diye düşünürdüm. ama düşündüm de öyle süprizdir, ekstradan değişik bişeydir bişi yapmadı şimdiye kadar. deli gibi çalışması gerektiğine veriyorum 2 senedir. ben ne zaman orjinal hoş bişiler yapsam özür diler hep aşkım ya benim böyle ayarlıcak pek vaktim olmuyor fln der.
ama biraz zamanla ben odunlaştırdım sanırım. en son 1 buçuk sene önce çiçek almış bana ya :S
tamam hediyesiz eksik etmez beni çok da güzel şeyler bulur hep ama ne biliyim biraz daha sevgi olsa içinde daha hoşuma gider pahalı olması yerine.. genelde ben odun olduğum için pek takmıyorum bunu. en son 22-1 ay dönümü kutlamalarımızda hep o ilk atar msj fln gece. hele bi keresinde bütün bi gün unutmuştum bi de sürekli trip atıp kavga etmiştim ya ona. bi de sürekli bugün sende bişey var diyordum.. ahh ben de odunum galiba

bi kere doğum günümde arkadaşlarımla süpriz bi plan ayarlamış sonra da romantik bi yere götürmüştü beni ikimiz kutlayalım diye :) ama gerizekalı bi arkadaşım söyleyip mahvetmişti planı gıcık oluyordu sevgilimin bana ilgili davranmasına
ahh ama bi odunluğu var ki sormayın.. çok kötü oturdu içime.. o gerizekalı arkadaşımın doğum gününe gitcektik. ben de bana gelen hediyelerden beğenmediğim bi hediyeyi ona vercektim :) çünkü o bana bişey bile vermemişti zamanında. neyse.. o sıralar da kavga edip duruyorduk biz hep sevgilimle. ama barışıyorduk sürekli. işte arabaya bi bindim. arkada kocaman bi papatya buketi. birden aaa bana almış fln diye düşünürken demez mi işte arkadaşına eli boş gitmeyelim dedim diye.
nası bozuldum anlatamam ya.. eve geldim oturdum ağladım :( ben bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde? arkadaşıma bile incelik yapan adam bana yapmıyor artık.. bi de yolda fln sen taşısana aşkım dedi. ben hayatta olmaz sen taşı dedim. nefret eder yolda fln böyle çiçek taşımaktan. ohh olsun ona. dışardan görenler de bana almış sanmışlardır ama ahh ahh :( off sinirim bozuldu gece gece. bu adam beni sevmiyor mu artık yaffff

Son düzenleme:
Hemen Anlatayım kaydirigubbakcemile4

Romantik Davranışları çok Olur ben En sonuncuyu söliyim opuyorumnanaktan
Geçen Hafta İşten geldi . . neyse Hoşbeş ettik . . Üstünü çıkarıodu dur ben çıkarim dedim
Gömleğinin düğmesini açmaya başladım . en sonuncu düğmeyi açtığımda bi baktm içinden bi gül yere düştü:kedi:
Bi Hoşş Oldum Hiç beklemediğim bi anda ve şekilde Güzel Bir gül almştı :asigim:

Yine geçen hafta dedimki aşkım bugün yemeğe gitsekmi !! :kahve:
Sevgili Eşimn dediği Laf Şu “evde yemeğimizmi yok” Yani ona göre sadece evde yemek olmayınca gidilir :oklava:
. . tam odun hemde en kalını :smiley-cool:

En romantik hali.. Yesilyurtta Röne park var belki bilirsiniz.Merdivenlerden asagi inerken, örülü duvarlar var ve duvarin denize bakan kismi acik, yani manzara süper. Orda dolasirken aksam üstü yukari dogru merdivenlerden cikarken, gördügüm manzaraya bayildim, deniz ve gün batimi birlikte süperdi. Surda dans ne romantik olur dedim, bizim deli tuttu elimden hadi ozaman dans edelim demez mi:) Olmaz dedim millet var ayip. Ne ayip olacak dedi belimden kapttigi gibi laylaylom:))

En odun davranisi.. hmmm... Bizimkilerle alis verise cikmistik. O günde nisanlimla bulusacagim, mesaj attim biraz gec kalabilirim bi 15-20 dk gibi dedim. Ben evden ciktim dedi, oysa vaktinde cikmamis erkenden cikmisti. Neyse geldik, bi 15 dakika beklemis beni, bizimkilerde var yanimda. Surat bi karis. En odun davranisi oydu, nolmus yani biraz beklesen, hem haberde verdim, kendi sucu erken cikmis:umursamaz:

Geçtiğimiz Mayıs ayında askerden izine gelmesini dört gözle bekliyordum
izini ayarladı ve cuma günü gelecekti.
Bana 1 hafta önceden ikimzinde tanımış olduğu bir abiden almam gereken evraklar olduğunu,söylediği günde söylediği cafeye gitmemi o abinin evrakları getireceğini söyledi.
Ailesinden de istanbulda o an kimse yoktu,o evrakları alacak en uygun kişi bendimkaydirigubbakcemile3

Cafeye gittim kimse yok garsona sordum,evrak bırakıldımı diye
evet dedi bekleyin getiriyorum dedi
adam iki dk sonra elinde bir buket gülle gelmesin midelikafadulden
neye uğradığımı şaşırdım.herkes bana bakıyo:roflol:
üzerinde çok hoş bir not ve biraz sonra aşkım çıkıp geldidelikafaduldendelikafadulden
elim ayağım titredi,onu cuma beklerken birden karşımda görünce
yaşadığım duygu karmaşasını hesaplayın kızlar
mutluluk,heyecan tavan yaptı Şeniz

3,5 senedir beraberiz odunumsu bir davranışını hiç görmedimopuyorumnanaktan

bir gün beraber kahvaltı yapacaktık, bişeyler alıp gelmiş, bir de şu SÜRPRİZ Yumurtalardan. (çok severim de) Açtım, çikolatasını yedim, yumurta kısmını açtığımda ise içinden bir Tek taş düştü avuçlarıma... Çok şaşırmış hem de çok mutlu olmuştum....

Yanımda sigara içmesi (nefret etmeme rağmen) en büyük odunluğudur.

:)) çok dikkatli açmış, çikolata kısmına zarar vermeden. sonra içine yüzüğü koyup çikolatayı hafifçe (sanırım çakmakla) uzaktan ısıtmış. Çikolata parçaları ısının etkisiyle tekrar birbirine yapışmış.. :1hug:

o kdr romantik anlarımız var ki hangisini anlatsam...
ilk sevgililer günümüzde akşam evine gittik(aynı binada oturuyorduk ztn) salonun ortasına mumlarla kocaman bir kalp yapmıştı tüm mumlar yanıyor ortasında kırmız gül tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar kapalıydı eve girdiğimde gözlerimi kapatıp salona geçirdi beni açtığımda öyle bir görüntü...fotosunu yükledim, aşağıda,

bir sonraki yılımızda, bir restorana benden önce gidip masaya güllerle süslemiş bana özel aşk notları yazmıştı.sonra beni aldı gördüğümde çok şaşırdım o da çok güzeldi...

yaa benimkisi fazla romantik anlatmakla bitiremem, odunluğu hiç olmadı amaa ben odunumdur :))

ahhh ahhh romantiklik dediniz de aklıma geldi... eski nişanlım pek bi romantikti ya... bi keresinde onlara gittim odasına bi girdim ana bi de ne görim =)) bütün duvarları resimlerimle kaplamış. odada hiç boş yer yok her yer benim resimlerimle dolu... çok duygulanmıştım.. bir de bana sürpriz olsun diye değil canı istediği için yapmış her yerde seni görmek istiyorum demişti.. vay bea =( ama sonra odunluğun alasını yaptı bana.. böyle severken böyle mutluyken el kaldırdı bana yol ortasında ve avcuna koydum yüzüğümü =( şimdiki sevgilim de geçen gün 10. ayımıza girdiğimiz için kırmızı şarap almış mumları yakmış masa hazırlamış gözümü kapatıp mutfağa soktu beni ana bi baktım mumlar falan 10. ayımız kutlu olsun aşkım diye sarıldı arkamdan... ama çok duygusuz bu aralar.. soğuk soğuk buz gibi... allah sonumuzu hayır etsin.........

Benim aşkım romantikdirrr normal derececede walla saqolsun çokda düşüncelidir :))) zemuszemus

Her hafta sonu başka şehirden gelirdi beni görmek için 2 gün kalır giderdi :) (malesef şimdi askerde gelincede istanbula yerleşioo zemuszemus )

daha ilk buluşmamızz benimde en sevdigim çiçegin ne oldugunu biliyor ben buluşma yerine gittim baktım bu yok.anam bi sinirlendim nerde kaldı bu diye ilk buluşmadan geç kaldı diyee 10 dakka bekledim(beklemektende nefret ederim) aradı aşkım özür dilerimmmm seside nefes nefesee dedim ne oldu senin şu sevdigin çiçeklerden arıyodun die bi an sinirlerim geçti yaaa alma gel dedim ve güldüm baktım koşarak karşıdan geliyooo..sonra biraz yürüdük felan gülcü kadın gördük koştu hemen aldı bi buket kırmızı beyaz gül bitanede öptüü ayyyyy aşkım benümmmm :kedi:

bikeresindede buluştuk işte tavla,dama oynadık bende onu yeniyorum yaa böyle keyifli keyifliyim :) sonra yere kalemi yere düşürdü bana alsana dedi bende şaşırdım Alla allaaa hani kendi alması gerekirken bana neden al diyooo şimdiye kadarda böyle bişey yapmamış dedim neyse anam alimmm :) egildim almaya calışıyorum oradada bi kutu var kalemdee ona sıkışmış ugraşıyorumda ugraşıyorum sonunda aldım ve kafamı bi kaldırdımkii masada bi hediye paketii ve içinde çok beyendigim almak istedigim küpeler (megersem onun için egdirmişşşş beni yere :)

Bideeçok almak istedigim convers ve mini etegi almıştııııı (sadece onunlayken giymek şartıyla ) zemuszemus

Odunlugu ise ... düşündüm düşündüm bulamadım bulursam yazcam hemen :)

nişanlımın en romantik davranışı doğumgünümde beni arabaya atıp adanadan mersine götürmesi,lunaparkı ayarlayıp dönme dolabı süsletip ve biz en tepedeyken evlenme teklifi etmesi oldu:asigim:
en odunuda ben hazırlanmış yemekler yapmış oluorm,gelior pc başına oyun oynuyor çıldırıorm Çok üzgünüm çoook

hiç ummadığım zamanlarda çiçek alır, hatta gecenin köründe bile arar bulur çiçeği.. bakkala ekmek almaya gönderirim elinde ekmek ve bi koca buket gülle gelir...
ama ben odunum.. bütün yıldönümlerimizi hatırlar.. ilk konuşma, ilk seviyorum deme söz nişan vs. vs. bütün hepsinin yıldönümünü bilir kerata.. ama ben düğünü bile anca tutuyorum aklımda bilmiyorumkismile

ayrı şehirlerdeyiz ve iş nedeniyle çok sık grüşemiyoruz buluştuğumuzda güllerle karşılaması ve ardından da beni tutup yüzük seçmeye götürmesi olmuştu yüzük taktık yani hiç beklemiyodum aksine yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylerdi hep o davranışı çok romantikti en odunu da tabi doğummgünümde hiç bişey yapmamsıydı mesaj attı ama işte kadın milleti illa bişiler bekleriz:kedi:

Hemen Anlatayım kaydirigubbakcemile4

Romantik Davranışları çok Olur ben En sonuncuyu söliyim opuyorumnanaktan
Geçen Hafta İşten geldi . . neyse Hoşbeş ettik . . Üstünü çıkarıodu dur ben çıkarim dedim
Gömleğinin düğmesini açmaya başladım . en sonuncu düğmeyi açtığımda bi baktm içinden bi gül yere düştü:kedi:
Bi Hoşş Oldum Hiç beklemediğim bi anda ve şekilde Güzel Bir gül almştı :asigim:

Yine geçen hafta dedimki aşkım bugün yemeğe gitsekmi !! :kahve:
Sevgili Eşimn dediği Laf Şu “evde yemeğimizmi yok” Yani ona göre sadece evde yemek olmayınca gidilir :oklava:
. . tam odun hemde en kalını :smiley-cool:

ÇOK ŞANSLISINIZ KIZLAR ÇOKKK mafoldumben

Back
X