E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edali368
ay benim bi arkadasımın basına gelmişti öyle bir olay...
adam kadın duyarda boşarsa diye herseyi ondan habersiz başkasının ustune gecirmiş mal varlıklarını ...
ve kadına ev açmış ...
zaten surekli arkadasımı doverdi hiç gecinemezlerdi ...
arkadasımda bir gun buınları ogrendi duydu adama bastı tekmeyi ...
sonra adamın ev tuttugu kız 19 yasındamı neydi sureklide ugradıgımız bi yerde ozel guvenlik olarak çalışıyodu ben tabi o kızın o kız oldugunu sonradan arkadasımdan ogrendim ...
ama arkadassım olayın peşini bırakmadı adamı boşadı ama hep ugrastı onlarla ...
kıza gordugu yerde dalıyodu kaydirigubbakcemile3
bizzat şahit olmusumdur ...
hele bi kere çarşının tam ortasında kıza bir daldı kız sıska bişi zaten benim arkadasımda böle iri kıyım delikafadulden
sacını başını yoldu zor ayırdık tabiki karakolluk olduk :roflol:
polis diyoki hanımefendi neden boşanma davasıda açmışınız bırakmıyorsunuz bunları kendi haline dedi ...
bizimkide diyoki daha beni buralarda çok gorursunuz 3 le 5 le bitecek sey degil her gordugumde dovecem bu ş... dio :roflol: :roflol:
adam kadın duyarda boşarsa diye herseyi ondan habersiz başkasının ustune gecirmiş mal varlıklarını ...
ve kadına ev açmış ...
zaten surekli arkadasımı doverdi hiç gecinemezlerdi ...
arkadasımda bir gun buınları ogrendi duydu adama bastı tekmeyi ...
sonra adamın ev tuttugu kız 19 yasındamı neydi sureklide ugradıgımız bi yerde ozel guvenlik olarak çalışıyodu ben tabi o kızın o kız oldugunu sonradan arkadasımdan ogrendim ...
ama arkadassım olayın peşini bırakmadı adamı boşadı ama hep ugrastı onlarla ...
kıza gordugu yerde dalıyodu kaydirigubbakcemile3
bizzat şahit olmusumdur ...
hele bi kere çarşının tam ortasında kıza bir daldı kız sıska bişi zaten benim arkadasımda böle iri kıyım delikafadulden
sacını başını yoldu zor ayırdık tabiki karakolluk olduk :roflol:
polis diyoki hanımefendi neden boşanma davasıda açmışınız bırakmıyorsunuz bunları kendi haline dedi ...
bizimkide diyoki daha beni buralarda çok gorursunuz 3 le 5 le bitecek sey degil her gordugumde dovecem bu ş... dio :roflol: :roflol: