Einizin sizden gizli hatti olmasi

herkesin aklına aynı şey geliyor sanırım...
huzursuz olurum ama
bu öylesine alınmış bi şirket hattı vb. de olabilir.
durumu sorgularım önce.

Insanlarin eslerinden gizledikleri herseye karsiym.
Ama olaya hemen aldatiliyorum diye bakmamalisin. Tabi aldattigina dair baska deliller yoksa.
Esin o senin bence sor, bunu bilmek hakkin

Son düzenleme:
neyi ifade edecek açı açık bellidir. ifadesi neyim kalmamıştır. anladınız siz onu

böyle birşeyin mantıklı açıklaması olamaz çünkü yapılanda mantıksızdır bana göre..ne demek bir erkeğin eşinden gizli hat alması..kime sorarsanız sorun bunun tek açıklaması var....

Adı üzerinde gizli hat olduğuna göre ve benden bunu saklama gereği duyduğuna göre pekte iyi şeyler düşünmem

Benden gizlediği bir hattı varsa buna ilişkin mantıklı bir açıklama yapamaz bana..
Yapacağı her türlü açıklama mantıksızdır benim için..
Mantıklı olsa gizlemezdi zaten..
Dolayısıyla tek bir seçenek kalıyor.. Kötü Kazen

ne münasebet canım , gizlilik varsa hayır gelmez

boşanma sebebi saklı gizli iş çeviren adamı hiç sewmem

eşimin benden gizli hattı, hesabı ya da başka bişeyi olması benim için esaslı bir sorun.
hiç bir mantıklı açıklaması da yoktur bence,
öğrenirsem çok tepkisel davranmam ama bana güvenmediğini düşünürüm,
bu da beni ciddi olarak üzer.
bana güvenmeyen insana bende kolay kolay güvenemem,

aldatıldıgımı düsünürüm tabiki yoksa neden saklasın ki???

Ah canım benim sen daha bekarsın gözün açılmamış belli ama eninde sonunda açarlar hiç merak etme hangi erkek itiraf etmiş ki sorsun

bazı adamları yatakta basarsın gene inkar eder hatta kimi sen beni nasıl yakalarsın diye eşini döverKötü Kazen
Haksızmıyım evli bayanlar

Insanlarin eslerinden gizledikleri herseye karsiym.
Ama olaya hemen aldatiliyorum diye bakmamalisin. Tabi aldattigina dair baska deliller yoksa.

aynı evin içinde bir ömür paylaşmak için çıkılmış bi yol evlilik.bu yzden eşler arasında asla ve asla gizli saklı şeyler olmamalı.herkes kendi aleminde olacaksa ne biçim evlilik bu.gizlenen bişey varsa bi halttlar oluyor demektir bence.
öff ya bu erkekler neden hep böyle doyumsuz olurlar yaaa!

Benden sakladığı bir hat!!! Yürek ister be...Ayrıca sonuçlarına da katlanmak gerekir...

Aslında sen ne anlama geldiğini iyi biliyorsun,herşeyinde farkındasın...Böyle bir durum için yapılacak açıklamadaki mantığı bend emerak ettim açıkçası...ne kılıf bulunabilir diye...

bence bu ihanetin habercisidir.ya başlamıştır yada yoldadır.ikinci hatta nedir arkadaşlar sanki bekarmıki bekar olsa neyse indirimli bir hattır almıştır sevgilisiyle görüşmek için.ama bu erkekleri anlamak zor.biraz ön yargılı oldu ama bence sen eşini takibe al.sanırım senden gizlememiş ikinci bir hat aldığını belkide ben yanılıyorumdur.inşallah öyledir.mutlu kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…