Einizin size yapt en byk srpriz nedir?

ah be canım anlatayımda dinle bundan 5 ay evvel ailesinin kışı bizde geçirme isteğine ewet demesi benim açımdan büyük ve kötü bir süprizdi.derken geçen hafta 5 ay sonra gitmiş oldular ve benimde tüm piskolojimi alt üst edip gittiler.bazen diyorum bu adamı boşayıp bi süpriz yapayım diye.süpriz bakalım ne olcek

benim eşim pek romantik biri değildir...
çok nadir beni mutlu etmek için sürpriz yapar...22 yıllık evliliğimiz boyunca aklımda kalan tek sürprizi şiddetli bir kavganın ardından evi terk edip yazlığa çocuklarımla gitmiştim...15 gün boyunca eşimle konuşmamış,küs kalmıştım...o dönem aracımı da satmıştı...bende onun arabasınıa alıp yazlığa geçmiştim...birlikte beğenip alamadığımız bir otomobil vardı,bana onu alıp,gecenin bir yarısı yazlığa gelmişti...bir nevi barışma hediyesi gibiydi...ama çok şaşırıp ve mutlu olmuştum...

sürprizmi ?? .:))) bu kelimenin varlığını eşimin bildiğini hiç sanmıyorum...:sm_confused:

eşim çok sever süpriz yapmayı

mesela bana yaptiği evlenme teklifini asla unutamam. Hayatımın en güzel anlarından biridir :asigim:

bikeresindede doğum günümde bizim en sevdiğimiz mekanlardan birinde hata nişanımız kutladığımız mekana yemeğe gidiyoruz diyerekten evden çıktık, gidince bi baktımkı tüm sevdiklerim hepsi bir ağizdan süprrizzzzzzzzzzzz bağirdi ve doğum günü marşını söylemeye başladı bzim oraya girmemizlen havai fişeklerin ve garsonların başımd aşağı güller dökmesi bir oldu pasta geldi felan. çok güzel bir akşamdı gerçeten hiç unutmam

bir başka seferde akşam eve geldi elinde bi zarf arkasında saklıyor fisfisfis
elimde bil bakalım ne var diyor :uhm:
zarfda neolacak para vardır felan diyorum
hayır bilemedim neyse bayaği bir tahmin denemelerimden sonra
hayırrrr bilemedin bavulunu hazırla yarın akşam madride uçuyoruz dedi Şeniz

bi sürü var aslında ama aklıma gelenler şimdilik bunlar

benim eşim biraz yontulmamış.süpriz hayatta bilmez.bende beklemem ondan bu tarz hareketler.ama yinede iyi adamdır....sırnaşık şey

evlilik teklifi. gerçi evlenmek istediğini başından beri biliyordum ama hoş bir şekilde heycanlanmam diye düşündüğüm ama heycanlanmama neden olacak şekilde ettiği teklifti.

küs olduğumuz bir evlilik yıldönümünde iş yerime çiçek göndermesi hemde kocaman bir buket çelenk gibiydi inanın,
aslında eşim, evlilik yıldönümleri, doğum günleri hatta nişanlanma gününü bile unutmaz ,
Bir de geçtiğimiz yıl bir cuma günü idi, iş yerinde biri ile tartışmıştım, çok sinirli iken beni aradı hadi Alanya ya gidiyoruz dedi, işten çıktık apar topar giyecek bir şeyler aldık yanımıza ve iki gece Alanya da dolaştık hiç unutamıyorum

esim is icin yurt disinda su anda ve ben dun, tum gun onu aradim telefonundan, hic vevap vermedi hatta msj bile yazmiyor toplantidayim, veya aricam seni sonra diye..

Cok sinirlendim ona bu yuzden sonra cok gec saatde aradi, beni øzledinmi dedi.. yok dedim sinirden..

Ozaman bende elimdeki ucak biletini yirtiyim atiyim ozaman dedi.. ne bileti diye sordum, hazirlan ve hemen yanima gel lutfen dedi =)
sonra rezervasyon numaralarini verdi, ve askima gidiyorum canim o benim =)

TARKANA gicik kaptigi halde beni konserine gôtûrmüstü. Hayatta unutamam, bileti bile atmadim duruyor. Benim esim bi taneeee:asigim::1hug:

biz bayanlar süprizlere bayılırız.bazı süprizler bizi mutluluktan havalara uçurur,bazı süprizler ise üzer.eşinizin yaptığı unutamadığınız bir süpriz varmı???:enbuyukkk:

BENIM OZEL GUNLERE VE SUPRIZLERE ONEM VERDIGIMI BILDIGI ICIN TETIKTE BEKLER
NE VARDI BUGUN AYIN KACIYDI DIYEREKTEN:roflol::roflol::roflol:
EN SON BU TEMMUZDA EVLILIK YILDONUMUMUZE PCm OLDUGU HALDE ODADA TIKILI KALIYORMUSUM VE ISTEDIGIM YERE GOTUREBILIR SIZLERDEN AYRI KALMAM DIYEREKTEN BANA BIR NOTBOOK ALMISTI.
BIR HAFTA SONRADA KIZIMIN DOGUM GUNU VARDI TSHORT ALDI IYIKI DOGURDUN HEDIYESI(KI IKI KIZIMINDA YAS GUNLERINDE HEDIYEM GELIR):roflol::roflol:
YINE BIR HAFTA SONRADA YILLIK IZNINE AYRILDI VE TATILE GITTIK.COK GUZEL GECMESEDE( GITTIGIMIZ YERDE SULAR KESILDI VE 4GUN GERI GELDIK SINIRLENDIK AMA)
GECEN AY BANA CALISTI YANI KOCACIGIM SADECE
SIMDILIK BUKADAR ONUMUZDE BAYRAMLAR VE YILBASI VAR ONU BEKLIYORUM BAKALIM.
BIDE SU MILLI BAYRAMLARDA ALDIRABILSEM TAM SUPER OLACAK DERMISIM:roflol::roflol::roflol::roflol:

TARKANA gicik kaptigi halde beni konserine gôtûrmüstü. Hayatta unutamam, bileti bile atmadim duruyor. Benim esim bi taneeee:asigim::1hug:

AFERIN TAKTIR ETTIM ENISTEYI CANIM
BEN TARKAN FANI OLARAKTAN SENIN ADINADA COK SEVINDIM.
BENIM ESIMDE 2 SENE ONCEKI KONSERE GOTURDU KIZIMLA BENI
DAHA DOGRUSU BEN GIDECEKTIM KIZIMDA COK SEVIYOR ODA GELMEK ISTEDI
ESIMDE KIZ GELIRSE BENDE GELIRIM SEN SIMDI TARKANI GORUNCE KIZI UNUTURSUN DEDI VE ODA GELDI.:roflol:
BU SENEKINE GIDEMIYORUM COK UZGUNUM AMA
HAFTA ICI VE ESIM 7DE CIKIYOR BEN IKI KIZI KIME BIRAKIPTA GIDECEGIM
OFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

senağlama senağlama senağlama senağlama benimki süpriz yapmayı bilmezmis hic romantik değil yaptığı ilk ve son ğüzel sey ilk sevğililer ğününde bir biket ciceği ğetirmekte arada sırada ğetirdiği oluyor ama ondada hic romantiklik yok nerdeyse al dercesine tutusturu veriyor azcuk romantik olsa ne olur sankiii kaydirigubbakcemile

geçen sene bana bir arkadaşımın yardımıyla sürpriz doğum günü partisi hazırlamış,birlikte başbaşa bir yerde yemek yiyeceğiz demişti dediği yere giderken şuraya uğrayalım arkadaşıma bir şey diyeceğim demişti,içeri girdiğimizde arkadaşlarım hep birlikte içerde oturmuş bizi beklerken buldum çok şaşırmıştım,çok eğlendik kocaman bir doğum günü pastası yaptırmış ve bana yüzük almış,çok duygulandım ve mutlu oldum.

Son düzenleme:
arkadaşlar ne kadar guzel süprızler, ama bunları okudukca bız bekarların hayal kırıklıgına ugrama kat sayıları artcak sanırım ama yınede sızler adına sevındım

flort donemımızde bır yuzuk almıştı bana o anı hıc unutmuyorum halada saklıyorum...asker gunu gelmıştı gıtmeden bırgun evvel bana gul vermıştı ...evlılıgımızın ılk yıllarında o gun eşimle tartıştım soylene soylene evın ıcınde dolanıyorum sonra eşim buzdolabından bırşey ıstedı benden o an getırmedım sınırlıyımya sonra bır actım buzdolabını gul alıp koymuş meger..hangı arada derede koydu hıc farketmemışım mahcup olmuştum. bır gun yıne küsüm eşimle..kayınvalıdemle alt ust oturuyoruz altta kayınvalıdemdeyım ara mutfak boşlugumuz var oradan eşim seslenıyor bana bende bır bakayım dedım baktım sepet salıyor oradan aşagıya ıcınde kagıt uzerınde ıse gonlumu alacak sozler yazılıydı vs. nereden nereye gelmışız şimdı ıse tıpık ev hanımı ev beyı modundayız

Son düzenleme:
ya benim eşimde hiç beceremem öyle süpriz falan bişey alıyosa direk verir buna da şükür arada bi çalıştığı yerin bahçesinden gül koparır :) ama ben ona süpriz yapmaya bayılıyoruuuuuuuuuum

benim eşim de kırk yılın başı aldığı çiçeği (ki özel günler dışında almaz) uzatır al diye, tek bildiği süpriz hediye almaktır, ilk evlilik yıldönümümüzde dahi izmir deniz restoranda rezervasyon yaptırmış bi de bi küçük tek taş almış almış ama duyguyu unutmuş bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
esimin bana yaptigi supriz biletimi almis 1 hafta sonra turkiyeye gidiyorsun demesi beni havalara ucurmustu.cok istiyordum ama imkansiz diye soylemiyordum birsey ayni suprizi birdaha yasasam keskee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…