Einizin size yapt en byk srpriz nedir?

benim eşim zavallı bana hiç süpriz yapamaz nezaman öyle bişe girişse ben hep bi şekilde mahvediyorum süprizi sölemek zorunda kalıyor:sm_confused:
yani kendim yüzümde süpriz yaşayamıyorum

Meleklerime hamileyken 3 ayı doldurunca ailemin yanına İzmir e gitmiştim...Bana bebek arabasında uyuyan biri kız biri erkek iki bebek şeklinde bir pasta yollamıştı....

Ayrıca ikimizin fotoğrafının olduğu ve altında Anne babamız seni çok seviyor yazan kağıtlarla kaplı çikolatalar yaptırmıştı aşkım....

Ancak bebeklerim şu an mezarda.....mafoldumben mafoldumben

ne kocalar var bee hey yavrum heyyy
bende kocam balık erkeği diye ne hayaller kurmuştum ama ilk doğum günümüzde bile bana hediye bile almadı
sevgililer günüde telafi etmezsen seni affetmem dedim ağladım bütün haftasonu
küçük kalp bi pasta almış sürpriz yapmıştı bana
bu bile benim içn beklenmedik bir şeydi
hayret ediyorum nasıl aklına geldi de aldı o pastayı
aslında içinde romantik bi erkek var ama ya ben çok beceriksizim çıkarmayı bilmiyorum yada kocem balık değil odun burcu :dilcikar:

Benimki de balık burcu..Önce bir iki dürtçeksin..Erkeklerin bazıları kadın dürtmeden anlamıyorlar...kaydirigubbakcemile3 Bir kaç dürtmeden sonra,ki sabır lazım;Ondan sonra anca akıl edebiliyorlar kendileri birşeyler yapmaya...:kedi:

benim eşim çiçek bi almazken süpriz mi yapıcak bana rüyamda görsem inanmam :sinifsinif:

ovvv nasıl unutabilirim hayatımın dönüm noktasındaki o unutulmaz sürprizi...
beni istemeye gelecekler 1 hafta var..
eşim (o zamanlar nişanlım)sürekli diyor evet istemeye geleceğiz ama önce sana bişiy demem lazım diye..
hee dedim evet evlenme teklifi edeceksin..
bir akşam durup dururken hadi çıkalım dışarıya yanına kameranı al sadece dedi..
çıktık..
beni şuan bize ait olan eve getirdi..
biraz beklermisin canım dedi seslendiğimde gelirsin...
2 dk sonra eşim sesleniyordu bulunduğu odaya doğru gittim kapıdan girer girmez başımdan aşşağıya gül yaprakları yağıyordu ve yerde bir uçtan bir uca 90 tane gülle yazılmış benimle evlenirmisin cümlesi..
o an şoktaydım...
şu an o güller kurutulmuş halde salonumun masasının üstünde...
o yazdığı yer ise yatak odamız..
ah benim romantik prensim....opuyorumnanaktan
hatta resminide ekliyim en iyisi ben :)

esım bana her gun suprız yapar her aksam çiçekle gelir,neyı begensem o anda almaz sonra tek basına gıder alır aksam eve gelınce suprız yapar hosuma gıdıyor :) super koca

benim eşim pek süpriz falan yapmaz ama geçen doğum günümde pastalar falan almış laf söyletmediği annesini bile evden göndermiş başbaşa olalım diye güzeldi şimdide ben ona bi süpriz yapmayı düşünüyorum pastanın üzerine güzel anlamlı onu etkileyecek bişey yazmak istiyorum ama ne kızlar önerisi olan varsa ama öyle bişey olsunki hiçbizaman unutmasın bayanlar tavsiyeleriniz bekliyorum

ah ah bizdekide koca mı be evi dağıtma biraz bana yarıdmcı ol en azından kendi eşylarını atma etrafa dediğim zaman işin ne yap işte diyo en azından kendi eşyalırını bile toplasa bana çok büyük süpriz olur valla mafoldumben :sinifsinif:

ya arkadaşlar çiçek,hediye... onlar tamamda öyle beni şok edecek bi süpriz görmedim desem yeridir.
çiçekler hadiyeler bana süpriz gibi gelmiyor manevi olarak beni şok etsin istiyorum o da benim herifte
yok galiba burda bazı arkadaşların eşide balık burcuymuş ben artık balık burcunu anladım romantik falan
değillerrrr kardeşim aksi gibi bende çok seviyorum romantikliği nolcek halimiz

benım esım cok sert bi adamdr ne yazıkki öle yapıyım edıyım hayatta demez.
ama yaptımıda tam yapar.
dogumgunumde beylıkduzu kaya ramada otelının ust katını kapatmış. sadece ıkımız canlı muzıkle bas basa yemek yemıstık. baskada surprızı felan yok. he eve cıcek gonderır felan ama okadar :)))

nişanlıydık ozamanlar ve nıkah ı gec yapacaktık bana oyle demıstı..seyırleım var temmuzda ancak kıyarız demıstı..
gölcükten geldi yanıma 2saat vaktım var dedi ordan marmarıse limandan kıbrsa gidecektı (bana oyle demıstı) bişeyler yedık içtik ama ben çok uzgunum her seyır oncesi gibi.. ağladım ağlayacagım moralım sıfır benım..( aşkımda gulıuyor uzulme bakem bak goz acıp kapayıncaya kadar yanında olcam dedi ama tuhaf bi sırıtma vardı yuzunde.. sonra
sana bişey dicem dedı ama önce gel sen benı ıssır dedi.. ben saskın saskın baktım ne ısırması bee noldu dedım.. yok dedi gel sen benı bı ıssır boynumdan sonra dıcem dedi.. bende yalandan ıssırdım :kedi: sonra dedi nıkha işlemlerı için ben izin aldım gitmicem seyıre ... been şookk aa ee hanii daha var dıyordun dedım vee vee sevınc kızgınlık karıstı baya bi kovalamıstım esaslı bi ısırık atıyımda bıdaha benı kandırma die :)))
nişanımdan 3ay sonra nıkahım oldu :asigim: :asigim: nıkah bana süpriz olmustu kısaca :asigim:

evlılık yıldonumumuzden sonrakı hafta dogumgunumdu.Cok guzel bır dogumgunu hazırlamıs bana kocısım.Ben dersanede ogretmenlık yaptıgım ıcın eve gec gelıyordum ama gec gelmem bır kere olsun ıse yaramıs Şeniz

ne hoş bişey...filmlerdeki gibi..Şeniz
bol bol romantik film izletmek gerek eşlere belki faydası olur..kaydirigubbakcemile
bu tür şeyleri bayanlar ömür boyu unutamaz işte.. erkeklerin de biraz kendilerini zorlayıp böyle güzel işlere imza atmaları gerek..

--------------------------------------------------------------------------------

çokk şey var ama en güzeli sanırım evlilik yıldönümünde yaptığı sürprizdi.Evlilik yıldönümümüzdü iş yerime çiçek gönderdi aşkım benim bugün toplantım var o yüzden eve biraz gecikeceğim yazıyordu notta tabikii ben yemedim eve gittim önce otoparka baktım arabası ordamı diye yoktu  gerçekten toplantısı var diye düşündüm.kapıyı açtım hemen kapının üstünde bir not yazıyordu; bugün geç geleceğim için sana yinede bir sürpriz yapmak istedim diye mutfağa git sürprizin orda bekliyor yazmış, tabi evin her yerinde yerlerde her yerde ama mumlar ve gül yaprakları vardı, mutfağa gittim orda yine güzel notlar bırakmış ordan salona git yazmış salonda yine mumlar güller yine bir not dvdnin play tuşuna bas ve küçük odaya git diye dvdnin play tuşuna bastım düğünümüzün kasetini koymuş ilk dans şarkımız çalıyordu, küçük odadan yatak odasına kadar notlar bıraktı her yere en son banyoya git yazmış, banyoya gittim kızlar duşu ağzına kadar su doldurup üstüne mumlar ve güller yerleştirmiş ve birde hediye paketi vardı, benim gözlerim dolu dolu oldu, sonra arkamı bir döndümmm kocişşmmmm  meğersem eve gelip dolabın içine saklanmış ben görmeyeyim diye, garibim terden su olmuştu  bana yaşattığı en güzel mutluluklardan biriydi  onu çook seviyorum.

valla eşim evlilik yıldönümümüzde bana sandalet almış o da ona ayakkabı almıştım sabah işe gitmeden önce yere gül yaprakları döktüm notlar koydum sağa sola...en sonda hediye kutusunu vitrinin çekmecesine koydum işaretleri takip etsin diye....bide yolun bittiği yere mektup koydum.ben işe gittikten sonra almış hediyemi...ayakabı ayağına tam gelmeyince değiştirmeye gitmiş.

oradanda bana sandalet almış bide yemeğe götürdü o da gönülsüz mü desem onun gibi bişey işte...yedik içtik ben hala sürpriz arıyorum ama hiçbişey yok....ilk yıldönümüm çok sıradandı anlayacağınız hayal kırıklığı yaşadım......içimde kaldı halbuki hediyesinide akşam üzeri ben gelmeden önce almış...özensiz itinasız bir yıldönümüydü hayal kırıklığı yaşadım ben ondan küçük ama etkileyici bişeyler beklerdim bana bi mektup yazması bile yetrdi.....hatırladıkça gözlerim doluyor...meğer ben ne çok şey beklemişim,bundan sonra bende kutlamayacağım ne hali varsa görsün.bi çiçek bile almayı akıl edememiş yaaaa

tanışma yıldönümümüzdü ama sabahtır ses yok bizimkinde neyse arabayla annemlere gittik sonra oturuyoruz arabada dedi telefonum kaldı getirir misin ben indim aşağıya arabayı açtım ama söylene söylene gidiyorum her işini bana yaptırıyorsun die açtım kapayı bi tane poşet poşetin içinde paket ve bir tane kağıt paketteen çok güzel bi inci küpe ve benim için yazmış olduğu bir şiir.. benim için çok hoş bir süpriz olmuytu hele şiir çok hoştu çok mutul olmuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…