• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin size yapt en byk srpriz nedir?

gurban olduğum çok güzel organizasyon yapar ama sürpriz yapamaz karnı ağrır zaten yüzünden anlaşılır bişey hazırladığı nolur anlatma derim içeriği bari sürpriz kalsın. Ama yok gece uyandırır yine anlatır. eğer gece dayandıysa arabadan inmeden 5 saniye içinde de olsa anlatır :40:

1,5 yıllık evliyim 2 yada 3 ayda bir kocaman çiçeler gelir iş yerime:nazar: en mutlu olduğum süprizi ise gectiğimiz doğum günümde beni işten aldı ve cok sevdiğim bir mekana yemeğe gittik.İlk evlilik yıl dönümüzde bir sey yapmayınca tabi çokta beklenti içine girmedim.Neyse eve bir girdim kapısına pankart asmış doğum günü evi gibi.İçerisi full balon(hepsini kendi şişirmiş).Buzdolabında kocamann paket şeklinde pasta ve istediğim yüzük sonrasında ailemiz ve yakınlarımız geldi.şaşırıp mutlu olmuştum:37:Bir de flört ederken iş yerime boyum kadar ayıcık,ayıcığın bir elinde pembe güller diğerinde sarı güllerle göndermişti:9::9::9:

sürpriz yapmayı beceremez benim eşim.. ama bi kere yapmaya çalışmıştı :)
evlilik yıldönümümüzde hastaydım ben.. o yüzden bi yere gidemedik.. tabi eşim de kutlamadı hiç ben unuttu sanıyorum..
akşam oldu oturuyoruz, bu habire bana yatsana artık,çok geç oldu falan deyip duruyo..
ya dizi izliyorum sen napıcan benim yatmamı,taktın bana falan diorum bende.. kızıyorum garibime
en son söylediğinde amaaaan iyi bee yatmaya gidiyorum rahatlarsın artık dedim...
gittim odaya, yorganı bi kaldırdım kapkara bi kutu :))
ben ilk etapda korktum tabi, hiç böyle bişey beklemiorum..meğer yüzük kutusuymuş...
içinde tek taş varmış.. :))
ben tabi aldım bi gzl parmağıma taktım...
içeri gittim mahcup bi şekilde.. ayyyy cnm yaa ksr bakma bende habire yat yat deyince sinir oldum dedim...
o da aaa arkadaşım eşine hediye almıştı sakla die vermişti onu bana,yatağa mı düşmüş..parmağında ne işi var hayırdır diyerek beni sinir etti... bende yemedim tabi haha :D
bi sürpriz yapayım demiş.. ikimiz de elimize yüzümüze bulaştırdık yani.. :)

Back
X