• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin size yapt en byk srpriz nedir?

benim eşim pek beceremez öyle şeyleri daha doğrusu süpriz yapmayı pek sevmez onun için her özel günümüz standarttır
sana katiliyoum benimkide öyle birisi degil onun icin o bana nasils bende ona öyleyim hatta dogumgünümü bile kutlamaz okadar yani

supriz bakımından eşim bonkördür sanırım bende şanslı olanlardanım ....

gecen sene kurban bayraminda TURKIYEYE gitmek icin bilet ayirtmisti bayramimizi annem babamla gecirmistik cok guzel bi surprizdi canim kocam benim ayrica dogumgunumude orda kutlamistik yine benden habersiz ailemlebir olmuslar bi pasta ve bir bilezikle cok guzel bir dogumgunu ve bayram yasatmisti ALLAH ONU BASIMIZDAN (KIZIM VE BEN) EKSIK ETMESIN AMIN:1hug:

Esim benimde cok sever sürpriz yapmayi....sansliyim hemde coooooookkkkkkkkk

ben de o da, birbirimize sürpriz yapmayız ...

2 senelik evliyim eşim ilk evlilik yıl dönünümüzde bana dediki giyin süslen ve sadece beni bekle başka bir şey yapma.bende öyle yaptım.akşam geldi beni aldı ve çok güzel bir yere yemeğe götürdü garson elinde çiçeklerle geldi masamız diğerlerinden çok farklı süslenmişti.yemeğe başladık sohbet ortam çok güzeldi derkenn birdenn havai fişekler patladı arkasından garsonların elinde alevli bi tepsinin içinde meyve pasta ve bir gül tabağı ve gül tabağının içinde yüzük tabii ben şok oldum harika bi geceydi çokkk romantiktii:)2.sinde ise ben annemdeydim o akşamm dışarda yemek yedik eve bi geldimkii koridorr salon yatak odasıı her yerr mumlarla balonlarla süslenmişti heryerde küçük notlar vardı gerçekten eşimm çok sever sürpriz yapmayı bende karşılığında ona aşığım :)))

ya arkadaşlar benım eşimin cumartesı doğumgunu hep eşim bana suprız yaptı bugune kadar ve ben ona hiç yapamadım ve bu defa calışmıyorum evdeyım ve ona buyuk ve muheteşem bı suprız yapmak istıyorum ne olur bana yardımcı olun bı aklı verın çok az zamanım kaldı

valla ablacım ne yalan soyleyeyım benım adamım azcık cenesızz..ayarlıyor,organıze edıyorr ama sonra gelıpp soyluyorr bosbogaz...ee ozamanda surprızı kalmıyorr dogall olarakk... ama 10 gun sonra dogum gunum varr bakalım bırseyler beklıyorumm... hala daha sess cıkmadıgına goree buyuk bı surprızz var gıbı...eee ama olsunn okadar ılk dogum gunum olacak bırlıkte gecırecegımız...:))

soruyu görünce düşündüm sorunun cevabı hediye değilde büyük bir süprisse bana hiç yapılmadı yaa aaa bak çok üzüldüm yaaa eksik kalmışım ya senağlama

ben daha nişanlıyım ama nişanlımın en büyük süprizi bana okuduğu sıralarda antalya gidiyorum deyipde benim yanıma gelmesi oldu. bana çok büyük bi süpriz olmuş. çünkü onu çok özlemiştim. uzun süredir görmüyodum.

ufak tefek sürprizleri oluyo arada tabi ama öyle unutamayacağım büyük sürprizini halen göremedik çok şükür.

Görevi nedeniyle yurt dışındaydı evlilik yıldönümümüzdü o gün.

Oradan çicekçiyi arayıp eve çok güzel bir çicek yollatmıştı.

Üzerinede bir kart iliştirmişler çok hoşuma gitmişti..

benim eşimden gördüğüm süpriz evimizi yeni almıştık o sene borçlarımız vardı ve eşim ilkkez izin kullanacaktı paramız yok diye tatilimizi evde geçirecez dedik....23 haziran evlilik yıldönümümüzz
hediye olarak bodruma tatil ayarlamış çok mutlu olmuştum...........

geçen yıl doğumgünüm , çeyiz hazırlığı yaptığımız için maddi durumumuzu biraz sıkı tutmamız gereken bir döneme denk geliyordu.kutlama yapmamaya karar vermiştik.işyerinde ayak üstü bir pasta kestik sağolsun bir kaç arkadaşımla falan sevdiceğimle çıkıştada karşılıklı bir kahve içelim diye plan yaptık.çıktık oturduk bu senede böyle olsun seneye evimizde artık tüm arkadaşlarımızla kutlarız diyalogları devam ederken bir baktım benim kız grubumdaki arkadaşlarım ve eşleri çıkageldiii süppriiizzzz dieee....kalakaldımmm bi sevin bir seviinnn....dışarı daha büyük bir masaya geçtik 8-10 kişi oluncaa. aaa dediiim ne güzell olduu falannn canımm kıyamam derkennn arkadan 10dakika sonra yoldan bir ses iyikiii doooğğduuunnn ........ diee arkaya kafamı bir çevirrr işyerinden ve civarından tanıdığım tüm sevdiğim arkadaşlarım hepsi ayrı ayrı semtlerden 20 kişilik bir grup dahaa bağıra çağıraa geliyolar sokaklardaaa allahıımm bi ağlaaa bi aaağğllaaa senağlama çok güzel bir gündüüü
bide bizim evin anahtarı aşkımdaydı bir öğleden sonra eve gelip yatağıma güller koyup seni çok seviyorum yazmış koca koca tüm yatağa..akşam işten geldiğimde gördümmmmm..çok fenaa oldum acaip heyecanlanmış duygulanmıştımmm... canımm benimm yaaa :asigim:

geçen pazartesi evlilik yıldönümümüzdü.ikimizinde işi vardı hatta o gecede gelemeyeceği için bende nikah yaptığımız gün yani bir kaç gün öncesinde ona sürpriz yaptım.hediye aldım,yemekler yaptım hem kendimi hemde odayı süsledim.Birde mektup yazmıştım ona.Çok hoşuna gittiopuyorumnanaktan
Ben pazartesi işten arkaşımla döndüm evde olmayacağı için beraber kalacaktık.Asansörden çıktım ki kapının önünde bir buket çiçek.üzerinde seninle olmak güzel yazıyordu.Sadece çiçek diye düşündüm çok mutlu olmuştum.Üzerimi değişmek için yatak odama gittim.yatağın üzerine süslerle kalp yapmış.Balonlar falan koymuş(önceki gün benim kullandıklarımdankaydirigubbakcemile3)bilgisyardan çıktı almış 6-7 tane çok güzel şeyler yazmış.
Eşim bana öyle sürpriz yapmaz,beklemiyordum da.Ama beni çok mutlu etti Şeniz opuyorumnanaktan :asigim:

Son düzenleme:
Ben 2 gün öncehayatımda unutamayacağım bir gün geçirdimopuyorumnanaktan
Bazı yanlış anlamlardan dolayı ( benden kaynaklanan)mafoldumben
evlenme teklifi olayı olamamıştı içimde hep uhte olarak kalmıştımafoldumben
ama dün harika bir evlenme teklif yaptı aşkım :asigim:
Düğünümüzün olacağı yerde evlenme teklifi etti :asigim:
kır düğünü olucak bizimki oraya yemeğe gittik zemuszemus
çokta yakışıklı olmuştu bende sanki biliyor gibizemuszemus
saçlar fönlü makyaj falan bide bi güzel olmuştum
acayip şaşırıp mutlu oldum ya:asigim::1hug:

Son düzenleme:
vallahi eşim hep süpriz yapar agzı sıkıdır..hiç bellki etmez...
bu yıl evlilik yıldönümümüzde sıkışıktı hiç bellli etmedi..
sevdiğim şarkıyı cd ye çekmiş..
yemek hazırlamışş..masayı süslemiş kurmuşş mumlar yanıyordu..
bana ait şiirler evin duvarlarında aıslı idi..evin kapısında bile Seni Seviyorum Aşkım yazırdu..işten erken gelip tek tek yapıştırmışş..masada sevdiğim çiçek..tek taşımm yemek tabagımdaydıı..süper bir geceydi evimizde..çok utanmışdım apartmana girince kapıda yazıyı görüne şok oldum evde oldugunu tahmın ettım zıle bastım..eşim açtı..müzik çalıyordu..mumlar yanıyordu..

doğum günümde bana araba alması çok şaşırttı beniopuyorumnanaktan

Back
X