Einizle ilikiye girmek istiyorsunuz

eğer verimli olamaycaksa mazeretlerı warsa bırakın donsun yatsın..
rol yapmasından iyidir..
ama mazeretsiz yere dönuyorsa
canın cehenneme pis zenci derr bende donerım arkamı bıdaha da ruyasında gorur herhalde :roflol:

keser döner sap döner gün gelir hesap döner..eşime sırtımı döndüğümde hep bana bu tekerlemeye benzer cümleyi sarfeder..ben de onun gibi hesabı bekler yalvartırım..hatta böğürtürümmmm:hooray:

bikere olmuştu hatıladım şimdi çok yorgundu aşkım yorgunum
ama illa istiyosan!demişti bende kıyamadım tamam aşkım sen uyu dinlen dedim
çünkü bazen aynı şey banada oluyor anlayış gösteriyor.intikam gibi
bir durum olmadı bence karşılıklı istekle oldoğu zaman daha güzel
oluyor canımŞeniz:asigim::icecream:

Yaw niye hemen intikam pesine düsüyonuz bende sirtimi dönerim o istedimi filan:1closedeyes:

Belki adamcagiz yorgun bitkin pilli bitmis ne biliyonuz

Hem gonuyu acan arkadas nirde:sm_confused:
burdayım gız tam konuyu açtım dışarı çıkmam gerekti. gusura bakmayın canım . bu gonuyu açmamdaki sebeb eşim genelde hep bana arkasını dönüp yatar bende kızarım işi varken bi dönmez arksını acaba dedim bi benim kocamı böyle

öhm öhm simdik söyle bence canim,

eger esin bunu arada bir yapiyorsa bunda bir tuhaflik yok derim insaniz yorgun olabiliriz ve ayrica herzamanda insanin cani isteyecek diye birseyde yok bazen kafamiz takik oldugu zamanda olmuyor.. biz kadinlar bunu dahada fazla yasiyoruz.

Lakin sürekli böyle ise yani herzaman sen istedigin zaman böyle yapiyorsa dikkat et derim, o zaman muhakkak ters giden birseyler var, allah korusun saglik problemi olabilir yada daha kötüsü belki baska bir kadin var.

Esinle acik acik konusmani tavsiye ederim cinselik evliligin bir parcasidir iki tarafda bu konuda özverili ve titiz davranmali.

Umarim düzelir sevgiyle

dönüp yatabilir..bu işler iki tarafında istemesiyle oluyor.
sanki biz hiç dönüp yatmıyormuyuz;yada istemediğimizi belli etmiyormuyuz?

canım bizde her zaman istiyoruz diye bişi yok dimi,oda yorgundur belki bide sıcaklardan olabilir hemen kızma bence ama bunları konuşarak halletmek en güzeli, o arkasını dönse bile tatlı dille konuşmayı dene birazda işve cilve naz,bunlara rağmen istemiyosa o anda zorlama yerimseniben

yok canım yalnız değilsin benim eşimde yapıyor arada ama yorgun oldugu için işi ağır çünki gemi mühendisi ama ben küsmüyorum ona da hak vermek gerek bide her erkek bu işe düşkün olcak diye bişey yok bizimkinin aklına öyle çok sık gelmiyor mesela kendide itiraf ediyo zaten:sm_confused:

bizim bu sorunumuz 2 senedir var ,hic aklina gelmez ,genelde 1 ayda bir yapariz ,3 ayda bir yaptigida oldu ,yani problemi var psikologa falan gittik fayda olmadi bilemem ,iste simdide tedavideyiz bebek icin doktor ne zaman yap derse ozaman yapiyoz baska bisey yok
biz doktorun sozunden cikmayan hastayiz:roflol::roflol:

arkadaşlar evlendim evleneli eşim arkasını dönüp hiç yatmadı, bende bıktım, arkasını dönüp yatması için ne yapmalıyım

valla 4 yıllık evliyim 5 yıldır beraberiz hiç arkasını dönüp uyumadı bilemicem valla jeyyar

Aman amannnnn KEŞKEEE arkasını dönüp yatsada bende kendimi garantiye alsam...
ama kadın istiyor ve adamda arkasını dönerse hakikaten kadının pskilojik durumu sarsılabilir.

son sözümmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Belki adamının gücü yoktur o anda işten gelince adamlar kadınlardan daha yorgun oluyorlar biliyorsunuz,
yemek yerken böle üstünüz başnız açık giynin cazip cazip karşısında oturun bi iki saat sohbet edin,
illa ki hoşuna gidecektir, hem tatlı anlarınız olur hayat güzelleşir, sonra gece de uyumak bilmeyin bakalım dikkatini nasıl çekiyormuşsunuz, dönüp yatabiliyor mu
naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
valla benimde kocam öle ya arkasaını döner uyur uyumadında yaptın yaptın bigünde sen iste ne olur deriim istememe zaman bırakmıyosunki der:)

valla yasamadığım için bilemeyceğim ama biraz cilve onun hoşuna gidecek harektler onuda hareketlendirecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…