Einizle ilikiye girmek istiyorsunuz

ah ah ben de dayanamıyorum öndan önce davranı om valla bazem de düşünüyorum eşine firsat versem diye ama dayanamı om :))
eşim çok hoşlanır benim böyle olmama

o arkasını dönüp yatsa da ben elimi yavaşca sırtında gezdiririm, sonra göbek çevresine doğru ilerlerim, bacaklarımı bacaklarının üstüne atarım, bir de iyice ona yanaşıp dudaklarımı boynuna değdirdim mi tamam demektir, reddetmesi imkansızdır neredeyse.....

öğle hemen pes etmek yok arkadaşlar, küsüp arkanızı dönmek de yok, sadece onların anlayacağı dilde konuşun, bazen tek kelime etmeden de bunu başarabilirsiniz (tecrübeyle sabittir)

aynen söylediklerine katılıyorum biraz cilve birkaç güzel kelime hep onlar bize ilgi gösterecek değil ya benimde sırtımı dönüp yattığım zamanlar oluyo bizde yorgun oluyoruz ama o vs. hareketleriyle beni baştan çıkarıyo üstelikte biz birbirimize sırtımızı dönerken söyleyip döneriz bir büyüğümüzden duymuştuk karı koca hakkı geçermiş sırtını dönüp yatınca anlıyacağınız dönüpte yatsa ben onu kandırmasını bilirim aşkım benim seni seviyorummmm coksekeriremsu

Son düzenleme:
benle aynı yatakta ve hala yatıyosa odundur o
erkekliğinden süphe ederim :)
ama belki cok yorgundur felam masaj yaparım
öperim sırnasırım......
uyumaz

valla benimki yorgun olsada arkasini donup yatmaz .ama biraz kirgin olalim bide naz yapar ki dama gitsin askimbanim yaaa.bak simdi ustune atlayasim geldi.

ööle bi erkek daha üretilmedi bence kızlar. ama kararlı olmaya çalışsa bile her bayanın kendine göre bi baştan çıkarma tekniği vardır diye dşünüyorum ne drsiniz

benim kocam öle yapmaz dermişimm :lepi:
döndüğü an üstüne zaplarımm coksekeriremsu

benim kocam hic yapmaz bilemicem valla diyenler cok...kadını bunalima sokmaya niyetlendiniz galiba...zaten varsayimla soruyor, oyle olsaydi ne yapardiniz diyor, sizin boyle oluyor mu demiyor, oneri istiyor, nispet degil...

bızde tam tersı malesef :1no2:
adam bıktı artık benden her yaklastıgında kovuyorum yanımdan:icecream:
napım ıstemıyorum ışte oda her gun ıstemesın bıktırmasın beni
:dilcikar:

adam bı defa sırtını dönuyosa ıstemıysa, onunde takla atsanız işe yaramaz,
demek bı ıstek var

bazı erkekler genelde beraber olmuyorlarmışşşşşşşşşşşşşşşş
3ayda bır fln. erkekten erkege degısıyr burcları yıldızları da etkılıyormişş

eşimde genelde sırtını döner ve de yatar((
ancak ben yanaşırsam bazen kayıtsız kalmayabiliyor.
beyefendinin aklına gelmiyormuş(((

basima hic gelmedi daha böyle yapmasi

ama sirtini dönüp yatsa varyaaaaaaaaaa birdahakine o geldiginde aynini yapardim kessin yalvarana kadar hemde laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…