Galiba şanslısınız , çok güzel insan böylece paylaşmış oluyor.her konuda konuşuruz biz
ben herşeyi anlatırım nerdeyse tüm günümü saniye saniyekaydirigubbakcemile3
eşimde benim kadar olasada oda anlatır
işi çevresi ailesi arkadaşlarıyla v.s ilgili şeyleri
evliliğimizi geleceğimizi hayallerimizide masaya yatırırız
iletişimimiz bu anlamda çok iyi
sadece ama sadece askerlik anılarını dinlemeye tahammül edemiyorum fenalıklar basıyor
askerde ne yaptı ne etti bilmem hoşlanmıyorum nedense
garibim oda alıştı artık hiç konusunu açmıyorŞeniz
Eşinizle ne kadar konuşabiliyorsunuz?Genelde bayanların ortak sorunudur.Eşlerimizin akşam eve gelince , konuşmadıklarından,ilgi göstermediklerinden şikayette bulunuruz.
Acaba sizin eşinizle iletişiminiz nasıl?
Her türlü konuda konuşabiliyor musunuz?
Her zaman sözü başlatan kişi siz misiniz?Yoksa eşiniz mi başlatır?
Günlük yaşadığı olayları,gözlemleri sizinle paylaşır mı?
Yoksa sadece çocuklardan mı söz edersiniz?
Geleceğinizle,evliliğinizle ilgili konulardan konuşur musunuz?
Çevrenizden ,ailenizden ,işyerinizden uzun süren sohpetler eder misiniz?
Yoksa her zaman siz konuşur,eşiniz dinler mi?Yada dinlermiş gibi mi görünür?
Yorumlarınızı bekliyorum.
işte öylesine sohbetlerimiz olurEşinizle ne kadar konuşabiliyorsunuz?Genelde bayanların ortak sorunudur.Eşlerimizin akşam eve gelince , konuşmadıklarından,ilgi göstermediklerinden şikayette bulunuruz.
Acaba sizin eşinizle iletişiminiz nasıl?gayet iyi dir ama işine gelmeyince tarışma ya sebeb olur eşim
Her türlü konuda konuşabiliyor musunuz?pek olmasada evet
Her zaman sözü başlatan kişi siz misiniz?Yoksa eşiniz mi başlatır?duruma göre değişir bazen ben bazen eşim
Günlük yaşadığı olayları,gözlemleri sizinle paylaşır mı?evet paylaşır bende paylaşırım
Yoksa sadece çocuklardan mı söz edersiniz?hayır
Geleceğinizle,evliliğinizle ilgili konulardan konuşur musunuz?evet konuşuruz
Çevrenizden ,ailenizden ,işyerinizden uzun süren sohpetler eder misiniz?cevreden,işyerindeki olaylardan bahseder benim ailemi bazen eleştirir
bende eşimin ailesini eleştirmeye kalktığım zaman hiç toz kondurmaz ve tartışma olayı başlar birazcık
Yoksa her zaman siz konuşur,eşiniz dinler mi?Yada dinlermiş gibi mi görünür?
Yorumlarınızı bekliyorum.yok
Maalesef eşler için zor bir durum oluyor.:sinifsinif:kesinlikle konuşamayız işten gelir doğru bilgisayar başına zaten konuşmayıda sevez ben ise herşeyi konuşmaktan yanayımyani bu şekilde hiç bir paylaşım alanımız yok o kadar imrenirimki birbiriyle konuşan dertleşen eşlere ama benim odun anlamaz maalesef bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?