• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ejje89un diyet günlüğü

bugün resmen uçtum.sabah zaten biraz geç kalktım kahvaltı etmem 11i buldu.
kahvaltı:
special k ve süt

ara öğün:
10 adet badem

öğle:
1 tabak tavuklu pilav
1 bardak ayran

sonraki ara öğün ve akşam yok yeterince tokum zaten kendimi hala suçlu hissediyorum.ama gerçekten çok canım çekmişti.pilava kaşığın ucuyla sırf koku versin diye tereyağ koydum biraz da zeytinyağ tavuk da göğüstü yağsızdı yani ama yine de keşke yemeseydim.neyse napalım geçmişe dönemeyiz bundan sonra ne yapabiliriz ona bakmalıyız.bu akşam 9da falan meyve yerim o kadar yarında slataya talim :)))

bugün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
125 ml light yoğurt
10 badem

öğle:
2 kepekli grissini
2 kk lor peyniri

ara öğün:
1 adet greyfurt

akşam:
5-6 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
2 adet kivi

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin domates

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
1 kase special k

ara öğün:
1 adet greyfurt
7-8 adet badem

akşam:
3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
Domates

ara öğün:
2 adet kivi

sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynirli kepekli tost
1 bardak süt

ara öğün:
3 adet diyet bisküvi

öğle:
3 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
3 adet diyet bisküvi

akşam:
1 küçük dilim ekmek
1 porsiyon balık
salata

ara öğün:
1 porsiyon karışık meyve

selamlar ejje
hosgeldin, gunlugun hayirli olsun. Ekimden bu yana mi verdin bahsettigin kilolari? Oyleyse cok iyi vermissin tebrik ederim. Baskalarinin karismasi kesinlikle insanin sinirini bozuyor. Sonucta her koyun kendi bacagindan asiliyor, hic bir seyi kafaya takmayip diyeti surdurmek lazim. Yasaklar koymayip dengelemen de diyetin surdurulebilirligi acisindan cok iyi bence.
Boyunu yasini da yaz bu arada cnm.
her gun girip gelismeleri yazarsan daha cok takipcin olur. Bak biz hep buralardayiz :)

selamlar ejje
hosgeldin, gunlugun hayirli olsun. Ekimden bu yana mi verdin bahsettigin kilolari? Oyleyse cok iyi vermissin tebrik ederim. Baskalarinin karismasi kesinlikle insanin sinirini bozuyor. Sonucta her koyun kendi bacagindan asiliyor, hic bir seyi kafaya takmayip diyeti surdurmek lazim. Yasaklar koymayip dengelemen de diyetin surdurulebilirligi acisindan cok iyi bence.
Boyunu yasini da yaz bu arada cnm.
her gun girip gelismeleri yazarsan daha cok takipcin olur. Bak biz hep buralardayiz :)

her gün elimden geldiğince girip ne yediğimi yazıyorum.yaşım 22.boyum da 1.75.ekim ayının 3ünde başladım.valla şimdiye kadar güzel gitti fazla zorlanmadım ama hiç spor yapamadım.şubat tatilinde başlıycam inşallah o zaman daha iyi olacak :)) sen ne zaman başladın?

her gün elimden geldiğince girip ne yediğimi yazıyorum.yaşım 22.boyum da 1.75.ekim ayının 3ünde başladım.valla şimdiye kadar güzel gitti fazla zorlanmadım ama hiç spor yapamadım.şubat tatilinde başlıycam inşallah o zaman daha iyi olacak :)) sen ne zaman başladın?

hadi bakalim :)

10 aralikta basladim ben de. Boyun da supermis. Hedefini az buldum 1.75 e 55 victorias secret modelleri bile o kadar zayif degil :) ama tabii sen kendini iyi hissedecegin kiloyu daha iyi bilirsin.

Kolay gelsin :)

hadi bakalim :)

10 aralikta basladim ben de. Boyun da supermis. Hedefini az buldum 1.75 e 55 victorias secret modelleri bile o kadar zayif degil :) ama tabii sen kendini iyi hissedecegin kiloyu daha iyi bilirsin.

Kolay gelsin :)

çoook önceleri 60 olmuştum o zamanlar bi kaç kilo daha versem diyodum o yüzden hedefi öyle koydum ama o kadar uzun bi yolum var ki o günleri bi görsem önce...

bu arada dün yediklerimi de yazayım dün dıışardaydım öğleden sonra bu yüzden bol kaçaamaklı bi menü oldu.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt
7-8 adet badem

öğle-ara-akşam-ara hepsi toplam olarak saat 4.5-5 gibi yedim.
1 adet whopper menü

aslında daha önce de diyet günlüğü olarak bir konu açmıştım ama kimse yorum yapmamış ben de bir daha açayım dedim.öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım üniversitede öğrenciyim.şu anki kilom 108.8 fakat diyete başladığımda tam 124.5 kiloydum.küçüklüğümden beri hep kiloluydum.lisedeyken 80 kilo olduğumda diyetisyene gittim ve 65 kiloya kadar indim.fakat sonra öss stresiyle yeniden almaya başladım.ama asıl üniversitede tam bir felaket oldu.ailemden ayrı yaşadığım için hep hazır yemekler yiyiyordum cips ve kola da tabii ki.bu sene başında ne oldu bilmiyorum gerçekten hani herkesin bir olayı vardır ya şu şu yüzden başladım diyete diye.bende o yok işte düşünüyorum ama bulamıyorum.neyse 3 ekim 2011 de diyete başladım.diyetisyene falan gitmiyorum.yediğim yemekleri bayağı azalttım.şu anda gayet iyi gidiyor pantolonlarım falan bollaşmaya başladı hafiften bu beni çok mutlu ediyor ve daha da heveslendiriyor.bundan önce de defalarca denedim diyet yapmayı ama hiç başarılı olamadım.başlıca nedenlerini de biliyorum aslında bu yüzden o yanlışları bu sefer yapmıyorum.mesela hep etrafımdakiler laf ediyo diye yapıyordum ama artık kendim istediğim için yapıyorum hatta kimseye de söylemedim henüz anlamalarını istemiyorum.bol kıyafetler kalın kazaklar falan giyiyorum yanlarında.anlasalar "aaa ne güzel olmuş aferin aferin" falan diycekler sinirimi bozacaklar zaten kilo muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum.bugüne kadar onlar zayıfla zayıfla dedikçe ben sinirlenip daha da çok yiyiyordum.bir diğer yaptığım hata ise yüksek kalorili yiyecekleri kendime yasaklamamdı.ama şu anda yasak değiller.istediğim zaman yiyebilirim ertesi gün de daha çok egzersiz ve daha az yemekle dengeleyeceğimi biliyorum çünkü.yasak olmadığı için canım da istemiyo yani en azından şimdiye kadar olmadı ne kadar geç olursa iyidir :) şimdilik yazacaklarım bu kadar imkanım oldukça sık sık gelip bişeyler yazıcam.bu arada buraya yazmak çok rahatlattı beni normalde kimseyle paylaşamadığım için.

bugün yediklerim:
sabah:
haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,4 adet zeytin
kuşluk:
1 bardak süt
öğle:
1 parça tavuk göğüs eti(yağsız)domates sosuyla

Bir de bugün evin hemen yakınında spor aletleri var orada yarım saat spor yaptım eve gelince de kulaklıklarımı taktım sevdiğim şarkılarda dans ettim.bu hem daha eğlenceli hem de ben daha fazla terledim ve yoruldum.
İnşallah diyet günlüğümü okuyup yorum yaparsınız :)

hoşgeldin..yüksek kalorili şeyleri yasaklamayıp ertesi gün dengeleme fikrine bayıldım..çünkü bende de acaip stres yaratıyo bu durum.belki de altın kural budur!

bugün yediklerim:

sabah:
1 kase special k ve süt

ara öğün:
10 adet badem

öğle:
1 ufak dilim pizza

akşam:
2 dilim kepekli ekmek ve 4 adet köfteyle çakma pideli köfte tabii ki tereyağsız

ara öğün:
1 adet greyfurt

Canım selam, kolay gelsin :) Ben de senden bir yaş küçüğüm ve kilom 85-90 arası. Tam olarak tartılınca başlayacağım diyete.
Destek oluruz birbirimize :8:

Canım selam, kolay gelsin :) Ben de senden bir yaş küçüğüm ve kilom 85-90 arası. Tam olarak tartılınca başlayacağım diyete.
Destek oluruz birbirimize :8:

sağol canım tartıldıktan sonra sen de açarsın bir diyet günlüğü kesinlikle tavsiye ediyorum ne yediğini yazmak çok iyi oluyor.hep birlikte zayıflarız :))

bugün yediklerim (herşey akşam yemeğine kadar çok güzeldi)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dillim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 domates

öğle:
special k ve süt

veeeee akşam:tamı tamına 3 dilim pizza :(((

off zaten haftasonu 700 gram almıştım onu anca vermiştim 2-3 günden beri biraz fazla yiyiyorum sanki ama bu kadar yeter yarın kaldığım yerden devam edicem ben öyle de gayet mutluydum.pizzayı yerken mutlu olamadım ki zaten hep içimde bi şey vardı kızdım kendime yedim diye pişmaanımmmmm :((

yediklerimi yazmayı unutmuşum.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 domates

öğle:
2 dilim kepekli ekmek ve 2 köfte ile sandviç

ara öğün:
1 bardak 3ü 1 arada nescafe

akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 greyfurt

dün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yarım kk lor peyniri
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
4-5 yk ekşili köfte yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 greyfurt

akşam:
5 yk kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 dilim ananas

iki günden beri giremedim.

pazar günü yediklerim:
sabah:
1.5 yumurta ve peynirli omlet
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 bardak süt

öğle:
5 adet minik kepekli grissini

ara öğün:
yarım elma

akşam:
1 dilim kepekli ekmek
300 grem kadar hamsi
2 adet çeri domates

ara öğün:
bir dilim ananas
yarım kivi

vee dün yediklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir

ara öğün:
1 fincan türk kahvesi
5 adet zencefilli kurabiye

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
4 yk karnabahar yemeği
yarım ddilim kepekli ekmek

ara öğün:
nescafe 3ü 1 arada

akşam:
1 kase işkembe çorbası
1 adet baget (fırında)
1 dilim elma dilim patates (fırında)

ara öğün:
yarım greyfurt
yarım kivi

dün öğleden sonra bi akrabamıza gittim dolayısıyla çok da dirensem orada yemek zorunda kaldım.
sabah:
special k ve süt
ara öğün:
10 adet badem
öğle:
1 dilim kepekli ekmek
5 adet inegöl köfte (domates sosuyla)
ara öğün:
1 tabak mantı(yememeliydim ama resmen zorla yedirdiler)
akşam:
yarım kase işkembe çorbası
2 yk kuru fasulye
ara öğün:
3 yk nar

yarım saat yürüyüş yaptım.yarım saat de parktaki spor aletleriyle çalıştım.

Back
X