Canım insallah istediğin kiloya böyle azminle ve hevesinle ulasırsın..
mesela hep etrafımdakiler laf ediyo diye yapıyordum ama artık kendim istediğim için yapıyorum hatta kimseye de söylemedim henüz anlamalarını istemiyorum.bol kıyafetler kalın kazaklar falan giyiyorum yanlarında.anlasalar "aaa ne güzel olmuş aferin aferin" falan diycekler sinirimi bozacaklar zaten kilo muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum.bugüne kadar onlar zayıfla zayıfla dedikçe ben sinirlenip daha da çok yiyiyordum.bir diğer yaptığım hata ise yüksek kalorili yiyecekleri kendime yasaklamamdı.ama şu anda yasak değiller.istediğim zaman yiyebilirim ertesi gün de daha çok egzersiz ve daha az yemekle dengeleyeceğimi biliyorum çünkü.yasak olmadığı için canım da istemiyo yani en azından şimdiye kadar olmadı ne kadar geç olursa iyidir :)
Bu söylediklerine o kadar katılıyorum ki o kadar yanisenin gibi diyet yaptıgımı cogu kişiye söylemedim.. cünkü her zaman dedikleri gibi 'diyet mi kac gün sürecek'diye dalga gecmelerinden dolayı özellikle arkadaslarım ve erkek arkadasımla durumu paylasmadım.
Yasak konusunda da haklısın, insanın canı bir süre sonra istemiyor dediğin gibi..
Bu azmin ve iraden hep devam etsin..![]()
güzel düşüncelerin için teşekkür ederim inşallah sonu güzel biter bu serüvenin..