• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ejje89un diyet günlüğü

ben yine çarşıdan yine yorgunlukla döndüm.2 gündür çarşılarda dolaşmaktan fenalık geldi.bugün de ayakkabı çanta ve takı işini hallettik.ayy yeter ya bitsin şu alışveriş işleri.burssaya geldiğimden beri şöyle bi ayaklarımı uzatıp dinlenemedim.tabii evde olmadıkça diyetim de sekteye uğruyo biraz ara öğünlerim falan kaçıyo iki gündür öğlenleri simit yiyiyorum.Allahtan sabah ve akşamları iyi de ordan kurtarıyorum gerçi tam bilemiyorum sabah tartılamadım sanırsam yarın sabah da tartılamıycam.yarın da annemle kuaföre gitcez annem saçlarını boyatcaak.neyse yazayım bugünkü yediklerimi ve de yiyeceklerimi:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
öğle:yarım simit
1 bardak ayran
ara öğün:1 bardak süt
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:15 kiraz

meraba

ben zeynep diyet günlügünü inceledigimde bu kadar kilo vermen azimine hayran kaldım
ben kendimi kilo vermiş sanırdım ama tam olarak verememişim
bende seninle zayıflamak isterim ama 17 yaşındaym senden küçügüm sen istermisin bilmem
107 kiloydum diyet yaparak 69 kilo oldum ama aldım bu aralar bugun gene başladım yarın tartılcam benide alırsan yanına motive ederiz birbirimizi

ne zamandır yazamadım.dün yediklerim:
sabah:4-5 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet kiraz
öğle:5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:ne yazık ki 2 yk kadar dondurma :52:
akşam:5-6 yk nohut
2 yk pilav

dün çok yediğimden ve de cumartesi pikniğe gidip orada da yiyeceğimi düşündüğümden bugün az yedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:5 badem
öğle:5 yk sebzeli tavuk sote
ara öğün:10 erik
akşam:5-6 yk yoğurt

dün çok yediğimden ve de cumartesi pikniğe gidip orada da yiyeceğimi düşündüğümden bugün az yedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:5 badem
öğle:5 yk sebzeli tavuk sote
ara öğün:10 erik
akşam:5-6 yk yoğurt
Menün çok güzel canım. Hatta çok az yemişsin insanın tansiyonu düşer yahu. Kaç kiloydun acaba?

inşallah bundan sonra bayrama kadar yine hergün gelmeye yediklerimi yazmaya devam.
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 zeytin
domates,salatalık
öğle:4 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
akşam:4-5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 şeftali

bugün resmen öğlene kadar uyudum.dolayısıyla sabah kahvaltı etmeyip direk öğle yemeğinden başladım.
öğle:4 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
1 hurma
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates

bugün annemle kendimize ödül verdik.daha doğrusu benimki tam ödüldü de annem bana eşlik etmek için yedi.öğlen avm ye gidip dolandık biraz sonra da çoook uzun zamandır yemediğim burger king e gittik.ikimiz de whopper junior menü yedik.kolayı da diyet içtim.Ahh ahh eskiden olsa junior falan bi yana normal whopper alıp hatta onu da büyük seçim yerdim.Ama sonuçta aynı tat nefsimi körelttim ne zamandır istiyodum ramazanda da yiyemeyeceğimden gözümüzü karartıp yedik :52: akşama da sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
1 kk lor peyniri
1 bardak süt
öğle:whopper junior menü
akşam:5 yk light yoğurt

Back
X