Bebek Beslenmesi ek besin-devam sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

adgpss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
189
91
98
İstanbul
merabalar... benim bebeğim 3,5 aylık.dün işe başladım.dün işyerinde sağdığımda iki içimlik süt gelmişti.. bugün iki saat uğraştım 50ml bile gelmedi :( aptamil aldım devam sütü 1 numara... stoktaki sütler bitmek üzere... gündüz onu kullanmayı düşünüyorum. sorularım şunlar;
1)gündüz süt gelse de gelmesede sağmalı mıyım sağmasam akşam gelmez mi süt? işten 4te geliyorum.yada bi öğlen bi de çıkışta sağsam...
2)açılınca 4 hafta içinde tüketin diyor... 900gramlık aldım ne kadar yeter bana acaba?5kere 6 ölçek içse...
3)ek gıdalara 4.ayda geçsem nasıl bir beslenme planı yapmalıyım bir örnek verebilir misiniz mesela sabah 8.süt 10 mama gibi...

Bence bu konuyu doktoruna sormalısın. ben 3 aylıkken işe başladım. sabah göğsümü birini emzirip birinin sağıyorum. öğlen işte ikisinide sağıyorum. eve gelince yine birini sağıyorum. gece yatarken ikisinide sağıyorum. sonra onları topluyorum ertesi gün babaannesi veriyor. iş yerinde bol bol bir şeyler iç. su humana pekmez şerbeti. süt sağdıkçada geliyor. bebeğinide eve gelince bol bol mzir. benim bebeğim 6.5 aylık oldu hala anne sütü ile besleniyor. ek gıdamız çok az.

merhebalr bnimde oglum bu ayın 14 de 3 aylık olcak bnde agustosn 4 de işe baslıcam emzirme sati 1.5 saat bildgim kaadrıyla evimle ısyerın cok yakın sorum su olacakkı sız nasıl yapıyorsunuz 1.5 saatı ara ara mı kulanıyorsunuz bıde benım ıs yeım 2 vaardiye doktorumuz sen sadece 1 sene boyunca sabahcı olabılrsn dedı sız nasıl yapıyorsunz yardımcı olursanız sevınırm

Back
X