• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ek ders

eniyikadinoyuncu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
6.345
5.659
198
Ogretmenlerim,

Sabahci-oglenci ikili egitim yapan bir ilkokulda gorev yapicam.

Derslere hem sabah hem oglen giricem.

Ders saatim 32 olacak.

Mudur dedi ki sabahci oglenci oldugu icin ek ders alirsin.

Bu konuda bilgisi olan var mi?

müdür yanlış biliyor diyeceğim olmayacak.Ama alamazsınız.İkili eğitim olması bunu değiştirmez.31 saat olunca ve de sınıfın olunca 2 saat sayılır 31 saati alırsın ama 32 alamazsın.

Ogretmenlerim,

Sabahci-oglenci ikili egitim yapan bir ilkokulda gorev yapicam.

Derslere hem sabah hem oglen giricem.

Ders saatim 32 olacak.

Mudur dedi ki sabahci oglenci oldugu icin ek ders alirsin.

Bu konuda bilgisi olan var mi?

Arkadaşa katılıyorum. En fazla 18 saat ek ders alabilirsin. Şöyle düşün, 28 saat ders, kolun YADA sınıfın için de 2 saat, eder 30 saat. 10'a birden de 3 saat 33 saat. 15'i maaş karşılığı, 18'i ek ders. Fazlasına girsen de alamazsın.

Maaş karşılığı ders her yerde 15 saat mi? 15'in üzeri ek derse mi giriyor?

Maaş karşılığı ders her yerde 15 saat mi? 15'in üzeri ek derse mi giriyor?

Hayır mesela halk eğitim merkezleri, tam gün tam yıl eğitim yapan okullarda maaş karşılığı 20 saat, 20 saat de ek ders alabiliyorsun. Fakat gece eğitimi yapan, yada açıköğretim dersleri veren kurumlarda ek ders ne kadardır bilmiyorum.

30 saatten fazla girdiğin tek bir dakika için bile ek ders alamazsın. 2 yıldır vekil idareciyim ve yaşayarak gördüm bu durumu. müdürün yazarsa alırsın evet, ancak 2-3 ay sonra fark edip geri alınır senden. ek ders yönetmeliğine gir oku derim ben.

Back
X