Ek gıda reddi

Çok geçmiş olsun, şuan hasta olduğu hele hiç zorlamayın ek gıda için iyice reddeder. Kendimizden pay biçelim hasta olunca ağzımızın tadı bozulur su bile bir garip tadar dimi bazen. Oda bizler gibi insan bebek olması herşeyi kabul etmesi anlamına gelmiyor. Mesela Benim kızım 14 aylık muz dışında meyve hala yemiyor. Zorladığım zaman kusuyor şimdi inatla vermemin alemi yok dimi öğrendim bu yönünü zamana bıraktım elbet bir şekilde yiyecek diyorum. Biz dert edip stres yapınca çözüm oluyor mu? Yok. Ve şu kesinlikle bir gerçek yiyen çocuk yiyor yemeyen çocuk yemiyor diz ne yaparsanız yapın. Benim eltimin iki çocuğu var biri elinden alır kutu ekmeği bile yer diğerine burnunu sıkıp yaşayacak kadar olsa yemek yedirmeye çalışırlar…

Onu da deneyeyim normal mamanın içine Cicibebe koysam olur mu

Çok çok zor Allah yardım etsin tez zamanda biberona alışır inşallah

Onu da deneyeyim normal mamanın içine Cicibebe koysam olur mu
Evet zaten hipp organik cici bebe sütün içine katılabiliyor mamaya da katılıyor, ben sıcak suda macun kıvamında yapıyorum öyle mamaya katıyorum güzel eriyor biberon ağzından da geçiyor tıkama yapmıyor

Ah ah yemeyen bebek anneleri bilir tek bunu ne kadar güzel anlattınız elinize sağlık

7'ye yeni girdik ya stres yapmayacağım da kilo sınırda çıktı ya mama ya da ek gıda mutlaka bir şey vermem lazım biberon almıyor mamayı sevmedi biberonu sevmedi ne vereceğim bilmiyorum
Ben infatrini mama aldım eczaneden, onun kalorisi diğer mamalardsn 1.5 kat fazla , benim kızımda 7 saatte bir telefonla yiyor , infatrini mama veriyorum o zamanda, mu mama ile kilosunu toparlayabilirsin

Ben infatrini mama aldım eczaneden, onun kalorisi diğer mamalardsn 1.5 kat fazla , benim kızımda 7 saatte bir telefonla yiyor , infatrini mama veriyorum o zamanda, mu mama ile kilosunu toparlayabilirsin
Teşekkür ederim onada bakayım

Konu ile ilgili, beslenme danışmanlığı ilerlemiyor gibi gelmişti ama süreç bittiğinde şaşırtıcı bir şekilde bebeğim de kaşık almaya ek gıda tatmaya başladı, direkt isim vermicem ama bu konuda benim gibi ultra yoran bebek varsa danışmanlık almakta fayda var. Ağzına bir kaşık yemek almayan bebek, üç öğün azar azar da olsa bişiler yemeye tatmaya alıştı. Tabi kusursuz bir sonuç almadım ama müthiş de bir ilerleme var. Her annenin Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…